Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová majitelka salónu Playgirls Štěpánka Vranská, která v první části převezla své soupeřky, chce zvýšit úroveň služeb svého podniku, s nimiž není příliš spokojena, gigolo Tom Rodr nestačí na nymfomanku Deckertovou, prostitutky Ája a Irena nemají dost fantazie. Současně si sebevědomá majitelka skrytými kamerami tajně pořizuje kompromitující videonahrávky svých klientů a klientek. Podaří se jí získat několik nových dívek a také schopného a výkonného gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten však zcela chladně odmítá návrhy své šéfky a místo toho se začíná scházet s jednou bývalou modelkou Lenkou, kterou Štěpánka přetáhla do svého podniku. Ani pokus vydírat bohatého podnikatele videonahrávkou jeho ženy, Štěpánce nevyjde. Muž je předem informován Lenkou. Jeho komando vtrhne do podniku, kde hledá kopie nahrávky. Když je nenajde, rozhodne se je mučením získat přímo od Štěpánky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (317)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

„Ó, plejgéls…“ Podobně jako jednička je i Playgirls II naprosto zbytečný film bez smysluplného scénáře. Na Kuklovou se sice docela dá dívat a jako svědectví o polovině 90. let to nechtěně funguje, nános diletantismu je ale příliš silný. Co se týče Jiřího Pomeje, tenhle matador mizerné české kinematografie pro mě představuje tak trochu záhadu (netuším, kde se člověk s tímhle démonicky vychlastaným hlasem vůbec vzal). Účast radikálního porotce Slávka Boury v roli džigola je už jen pomyslnou třešní na dortu. (1 112.) ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Jednička byl podprůměrná, ale toto je ještě níž. Režie, scénář, herci, nic se tu není ani po profesionální stránce odvedené alespoň profesionálně. Odpad nedám je proto, že jsem Playgirls2 viděl několikrát a ani jednou jsem se doopravdy nenudil, ani necítil odpor. Bavil jsem jsem se jako ten masochista. ()

Reklama

Belerofon odpad!

všechny recenze uživatele

Lze natočit druhý díl něčeho tak sračkozního jako byla jednička??Vít Omler opět ukazuje že mu nahota a vulgarismus nečiní problém, problém je jen v tom, že to neumí absolutně postavit do nějaké dramatické nebo vtipné podoby (vlastně to neumí postavit nikam). Nejneerotičtější film všech dob....(to není pocta ale čiré zoufalství. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

TV BARRANDOV - Vtipný, jak má film 6% a je uveden jako 2. nejhorší v celé databázi :)) Přiznám se, že mě to tak špatné nepřišlo...alespoň ne na české poměry. Já to beru jako odvážný pokus o zachycení erotiky, nevěstinců a všeho toho bordelu okolo :)) 73 minut se dalo vydržet. Jenom jsem čekal na Jirku Pomeje a on nikde. Tak snad se ukáže ve třetím díle :)) 40% ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha a pokus natočit divácky atraktivní formát v době, kdy po něm byl v Čechách hlad, navíc nekvaliním VHSkám docházel dech a v Čechách se nic podobného v tu dobu netočilo. Hrůza a trapnost, obcující Moravec do té doby známý spíše z rolí pohádkových králů, případně snídaňový moderátor Boura v roli gigola, to jsem nedokázal rozdýchat a tuhle dvoudílnou hrůzu okamžitě odstřelil do odpadních stok! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Počítač, který Štěpka (Michaela Kuklová) používá k vedení informací o klientech, je Amiga 500 s harddiskem. Program je CygnusEd 3.5, což je software textový, nikoliv databázový. (Stejšn)
  • Režisér Vít Olmer se v dokumentu ČT Rozmarná léta českého filmu zmínil, že druhý díl Playgirls vůbec neměl vzniknout, ale přišel příkaz od Novy, která film spolufinancovala, že chce mít dva díly, tak jako jsou dvě knižní předlohy. Autor předlohy Vladimír Páral se od těchto dvou filmů distancuje, což Olmera dodnes mrzí. (Halloween9)

Reklama

Reklama