Reklama

Reklama

Euforie - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2022, 7 h 53 min (Minutáž: 54–62 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (70)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu jinak, než nakonec tankovat plnou nádrž. I přes fakt, že Zendayu jako herečku moc nemusím a prvních šest dílů je jen lehce nadprůměrných. Pak přijdou poslední dva a já nemůžu a ani nechci nedocenit ten nápad a originalitu, jak se tím vším tvůrci nakonec popasovali. Jestli se stal z Euforie pře lety tak trošku fenomén, tak tohle další pokračování ji posunulo ještě mnohem výš. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria nie je myslím horšia ako tá prvá, lepšie dokonca graduje, ale čo sa týka deja, tak tu sa naťahuje čo sa dá a Levinson si proste robí veci už len po svojom a je pravdepodobné, že stratí nejaké to percento verných divákov. Eufória je skvele formálne a štylisticky urobený seriál, jeho inakosť oproti konkurencii ale automaticky neznamená, že ho bude každý alternatívne mysliaci jedinec automaticky zbožňovať. Hodnotenie je možno prísne, ale prvá séria, aspoň teda prvých šesť epizód, mi sadlo viac. Možno to ale chce vidieť znovu v rámci celodenného maratónu... ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, kterému se po dlouhých letech podařilo sesadit Hru o trůny z trůnu sledovanosti v rámci celého HBO, se svou druhou sérií vůbec dost ovlivnil svět. V negativním hledisku došlo bohužel i k tragédiím, které vyvolala témata, které seriál explicitně otevírá, v tom pozitivním Euforie přesvědčila minimálně mě, že není serošem čistě jen pro ženské oči. Ano, některých scén, které heterosexuálního muže odradí, by nás mohli ušetřit, z hlediska dialogů a vypjatých scén ale skutečně jde o vrchol televizních výtvorů nejen pro teenagery. Tady by se mohla inspirovat španělská Elita, na kterou jsem si několikrát během sledování vzpomněl, byť její jádro je trochu jiné. [viděno na HBO Max] ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„VŠECHNY VZTAHY MAJÍ TRHLINY…“   Hodně sexu, hnusnejch feťáků a vztahů. Vobčas mi to připomíná ten seriál (to jsem byl ještě mladej kluk, takže ten nemůžete znát…) Beverly Hills 90210. Né, že bych ho nějak sledoval, ale mám dojem, že tady někteří řešej podobný píčoviny. Sice jsou u toho nahatý nebo sjetý… ale… Prostě občas mě to neba, občas jsem donucenej zamáčknout kroupu.. Jsou to takový minipříběhy, kterým vévodí drsnej (nebo nepříjemnej?) příběh fetky a finále, který má v sobě něco… co jsem fakt nečekal. Od „Beverly Hills“ totiž neočekávám takovouhle dramatickou extázi! Ale bohužel toho „ostatního“ bylo víc.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Máme doma feťáka (a nechcem ho reklamovat). 2.) Parchant je zralej na exorcistu.   ///  Thx za titule „Michaela Křížová“.                  PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. řada Euforie byla jako zjevení, neskutečně dravá a neokoukaná podívaná. Na tu druhou se čekalo kvůli covidu docela dlouho (co má řikat ta třetí), ovšem pro mě o dost slabší a trvalo mi 2 roky jí dokoukat. Snad ta třetí bude a pěkně jednotlivé osudy uzavře. Dvojka však natrvalo zacementovala hvězdné statusy Zendayi (moc jí nemusím), Sydney Sweeney a Jacoba Elordiho, za což jsem velmi rád s snad budou mít dílčí úspěchy ve filmech. ()

Galerie (279)

Zajímavosti (4)

  • Píseň, kterou lze slyšet v pozadí při konverzaci v čase 28:13, je „seaside_demo“ od interpreta SEB. (Kanee)

Reklama

Reklama