foto

Petr Drozda

  • nar. 29.3.1952 (65 let)
    Kraslice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Každý milion dobrý (TV film)
Pravý rytíř (TV film)
2014 Serena
2012 Šťastný smolař (TV film)
2011 Vůně kávy (TV film)
2010 Habermannův mlýn
2007 Tři životy (TV film)
2006 Rafťáci
2003 Malovaný děti (TV film)
1999 Bunkr (TV film)
Crackerjack 3
Dravci
1998 Dívka tvých snů
Hell Mountain
1996 Podzemní komando (TV film)
1995 Cesta peklem
Divoké pivo
Střelec
1994 V erbu lvice
1993 Kanárská spojka
Krvavý román
Proces
1991 Discopříběh 2
Osudné dveře (TV film)
1990 Ta naše písnička česká II
1988 Pražská 5
Temná aréna (TV film)
1987 Bony a klid
1981 Monstrum z galaxie Arkana
1980 Blues pro EFB
Signum laudis
Svítalo celou noc
Temné slunce
1979 Božská Ema
Jak rodí chlap
Tím pádem
1978 Deváté srdce
Kulový blesk
Panna a netvor
Tajemství Ocelového města
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Smrt na černo
1975 Osvobození Prahy

TV seriály

2017 Single Man (TV seriál)
Pan Bystrozraký (E04)
Specialisté (TV seriál)
Staré hříchy (S02E07)
2016 Rapl (TV seriál)
Amok (S01E09)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2014 České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
Divá Bára (S02E21)
Počátecký smír (S02E20)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
2009 Ďáblova lest (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2001 Stříbrná paruka (TV seriál)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
1993 Maigret (TV seriál)
Maigret a vzpurní svědkové (E09)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)

TV pořady

1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace