Reklama

Reklama

Obsahy(1)

3 herečky, 3 pokojíčky, 10 dní a 2458 potenciálních sexuálních predátorů. Radikální experiment otevírá tabuizované téma zneužívání dětí na internetu. Tři dospělé herečky s dětskými rysy se vydávají na sociální sítě, aby v přímém přenosu prožily zkušenost dvanáctiletých dívek online. Ve věrných kopiích dětských pokojů chatují a skypují s muži, kteří je na netu aktivně vyhledali a oslovili. Drtivá většina těchto mužů požaduje sex přes webkameru, posílá fotky svých penisů a odkazy na porno. Děti jsou dokonce vystaveny vydírání. Dokumentární film Barbory ChalupovéVíta Klusáka vypráví strhující drama tří hrdinek alias „dvanáctiletých dívek", pro které se účast na experimentu, od castingu až po osobní schůzky s predátory pod dozorem ochranky, stává zásadní životní zkušeností. Predátorské taktiky se postupně obracejí proti svým strůjcům: Z lovců se stávají lovení. (Aerofilms)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

 I po druhém týdnu v kinech se dokument Víta Klusáka a Barbory Chalupové V SÍTI drží na první příčce návštěvnosti - aktuálně film vidělo už více než čtvrt milionu diváků❗

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

tak to prrr, to že na internetu sou úchyláci a to i třeba na youtube, sem ti nedávno říkal. Jen to beru z pohledu rejpala, máte vládu plnou odborníků a expertů, zvolili jste si Zemana za prezidenta a prej je líp, ČR je prezentováno jako ráj na zemi a pak tady vyjde najevo, že v ráji máte úchyláky. Tak se ptám, kde jenom vaši experti a odborníci mohli udělat chybu ? 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ale stejně je to prda, přes dva tisíce úchyláků, co mohou bydlet vedle vás a nikdy u nich člověk neví, kdy jim cvakne a budou chtít víc.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, juta

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Waco, prestaň zase kecať tie svoje relativistické pindy a začni trochu premýšľať. Ak by to boli herci, tak by to svoje "herectvo" museli tajiť a tým pádom by si o nich každý ich známi, čiže, rodina, kamaráti, kolegovia atď, mysleli že sú to úchyláci a asi by ich aj vyjebali z práce, rozpadli by sa im rodiny a priateľstvá. Čiže logicky by to tí ľudia museli prezradiť, všetkým svojím známym aby ich presne toto nestretlo. V tom prípade, by to práskli stovkám až tisíckam ľudí, čo by malo za dôsledok, že o ich "herectve" by sme sa dozvedeli dávno pred uvedením filmu do kina.

Allord

Allord (hodnocení, recenze)

Pitomec

Pokud to dobře chápu, tak těch 2458 "predátorů" je počet lidí, co nějakým způsobem reagovali na jejich profil na seznamce. Takže teoreticky, pokud ji nějaký 12-ti letý kluk napsal "Ahoj, chceš si se mnou povídat?", tak je automaticky označen za sexuálního predátora, takže je to mírně zavádějící.

 

Jinak policie podle mě řešila jenom ty lidi, u kterých to sklouzlo ve vydírání, a ostatní honiče nechala na pokoji. Přece jen těm holkám bylo přes 18, tak by se to asi nedalo klasifikovat jako trestný čin.

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Uživatel Allord smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Pitomec

Pitomec (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To není o nějaké moji pravdě, ale o faktech, takže znovu zopakuji, že z 2458 lidí je jich 2457 čistých, což jasně vypovídá o tom, že k žádnému porušení zákona nedošlo. A jelikož jednání zúčastněných v onom veledílu by za normálních okolností za hranou zákona bylo, tak je jediným logickým vysvětlením, že celá věc je pouze nahraná. Kdo ale věří, že je to realita, tak já budu ten poslední, kdo mu v tom bude bránit :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Allord, Allord

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

hele i kdyby Daliborek byl vymyšlený, tak v sobě zosobňuje tisíce Čechů co takhle žijí, nebo si snad myslíš že v ČR nejsou vyznavači nacismu a rasisti ?

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Nepodporuju trolling, ale některý věci určitě jsou minimálně k zamyšlení. Pravda není jednorozměrná, a po Daliborkovi nevěřím Klusákovi ani dobrý den. Spíš to někdo nahrajte na internet, ať se na ten "zázrak" můžu podívat taky.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune, Yoshitsune, Gladiator15

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Pitomec

Pitomec (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Napřed ty dokaž, že to byla realita. Což nedokážeš, protože nemáš jak a akorát tady třepeš svoje pochybná moudra, přičemž zcela ignoruješ fakta, že z 2458 lidí je jich 2457 čistých, což by v případě skutečnosti tak rozhodně být nemohlo.

Na ty dva hlupáky Dadel a Gladiator15 (+ se k nim zjevně přidává jakýsi honible nebo co to je za zač) už nemá smysl reagovat, zřejmě jsou frustrovaní, že jim jejich "pravdu" ne každý odkývá :D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Související novinky

Film Zákon lásky do kin vstupuje 5. srpna

Film Zákon lásky do kin vstupuje 5. srpna

08.07.2021

Spolurežisérka úspěšného dokumentu V síti a držitelka Českého lva Barbora Chalupová představuje svůj celovečerní debut Zákon lásky. Tragikomická dokumentární roadmovie sleduje cestu zákona, jenž může… (více)

37. ročník FAMUFESTu právě začíná!

37. ročník FAMUFESTu právě začíná!

26.04.2021

FAMUFEST a jeho 37. ročník již stojí za dveřmi a čekají, až je příští týden vpustí dovnitř. Od středy 28. dubna do neděle 2. května 2021 se v rámci festivalového dění můžete těšit nejen na nabitý… (více)

28. České lvy vyhrál Šarlatán

28. České lvy vyhrál Šarlatán

06.03.2021

Dnes večer byly v rámci svého 28. ročníku uděleny výroční ceny České filmové a televizní akademie (ČFTA), Český lev. Komorní ceremoniál se tradičně odehrál v pražském Rudolfinu, nicméně z důvodu… (více)

Reklama

Reklama