Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco si užívali letního tábora, planetu napadli mimozemšťani. Teď musí skupinka čtyř dětí, které nemají nic společného, podstoupit nebezpečnou misi a zachránit svět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Najlepšie by asi bolo, keby ste nevedeli o čo pôjde. Vtedy vás to prekvapí ako mňa. Pre mňa to bolo celkom aj dobrá komédia, mnoho krát som sa zasmial, hlavne kvôli jednému nášmu opálenejšiemu hrdinovi. Špeciálne efekty "psov" sú príšerné, ale ja si na to nepotrpím, aby bol snímok dobrý, len keď sú scény realistické. Neviem prečo ľudia hodnotia tak negatívne, ale ja som sa v podstate ani na chvíľu nenudil. Nebral som tú snímku ako ašpiranta na Oscara, ale ako snímku, ktorá mi má minúť 98 minút z môjho voľného času. Na záver pochválim nápad, mám rád takéto prekvapujúce postapokalyptické snímky, nabudúce by nemuseli byť s deťmi, ale s dospelými hrdinami, aby to bolo viac uveriteľnejšie. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Zápletka by ušla, ale je tam takovejch kravin...scénář je fakt směs rádoby humorně dramatických momentů které vás donutí obracet oči v sloup. Buďto to mělo být hravější, na způsob Astrid Lindgrenové, nebo pro změnu se to brát víc vážně. Takhle to není ani jedno. Postavy sice rozdělené pěkně jak se patří, rasa, pohlaví, ale žádná chemie, herecky taky nic moc. Jako dalo se to, ale mohlo to být lehce mnohem lepší. Úplně by stačilo kdyby postavy byly o pár let starší, prostě puberťáci. Dětem co vypadají na 10-11 se plno věcí těžko věřilo. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus se ta děcka snaží tvářit děsně dospěle. Sází jednu popkulturní hlášku za druhou, nezapomínají na podivné sexistické poznámky, které by byly možná ok, kdyby to byl film pro odrostlejší publikum, případně pro dospělé. A to Rim of the World rozhodně není. Vlastně je to taková levná vykrádačka všeho možného - od Transformers až po Battle Los Angeles, akorát v hodně dětinském provedení. Dějově je to mdlé, po stránce výpravy a efektů hodně laciné a hlavně mezi děckama nefunguje žádná opravdová chemie ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Snaha za každou cenu být cool a snad ve všech aspektech vykrást Stranger things? Jo, to by tam bylo.... Šikovní mladí herci, ale naprosto nefunkční film... Efekty dobré, prostředí super, ale strašně moc to tlačí na pilu, až to bolí. Buď to měla být blbá parodie nebo se to mělo držet nohama na zemi, ne něco mezi. Což prostě bolí. To černé děcko mělo umřít hned na začátku, a to rozhodně nejsem rasista, ale marně jsem hledal komickou stránku. Bolelo to hodně. Ale tady těch trapáren, kdy armáda neobstojí, jenom skupina hláškujících cool dětí ano, těch už bylo... prosím už žádné další... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Spracovaním tuctová, obsadením detí do takmer Dňa nezávislosti nie až tak tak tuctová hračička. Triky decentné, nedalo sa čakať viac, ale práca McG-ho je poznať, rozdiel medzi béčkovým-céčkovým resp. TV režisérom a niekým, kto možno už nie je v prvej lige, ale býval, to je poznať. Celkom slušný síce zapadnuteľný, ale nie márny Netflix pokus. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama