Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na večírku se spolupracovníky se Homer zaplete s jistou břišní tanečnicí. Naneštěstí se Marge rozhodne využít volný večer, aby si s dětmi vyšla na večeři – do stejného podniku. Bart vyfotí otce v lechtivé situaci, fotka oběhne město... Za trest dostane Homer od Marge úkol: poučit Barta o skutečné hodnotě žen. (Česká televize)

Zajímavosti (17)

  • V této epizodě se poprvé objevil Homerův kamarád a kolega Carl Carlson. (Duoscop)
  • Ve videohře „The Simpsons: Bart's House of Weirdness“ (1991) se objevuje fotografie, kterou Bart pořídil v této epizodě. (henrycruel)
  • V originálním znění Homer zmíní, že si ho prodavač Apu spletl s Fredem Flintstonem. Naráží na hlavní postavu animovaného seriálu Flintstoneovi (od r. 1960). (henrycruel)
  • Tehdejší cenzoři stanice Fox nechtěli, aby princezna Kašmíra byla striptérkou na rozlučce se svobodou. Spousta diváků totiž Simpsonovy (kvůli kresleným dětským postavičkám) považuje za seriál pro děti, i přestože jsou v něm vtipy pro dospělé. A tak z princezny Kašmíry nakonec udělali břišní tanečnici (ačkoliv Bartovi řekla, že pracuje ve strip klubech pod jménem "April Flowers"). (henrycruel)
  • Tvůrci se při navrhování interiéru springfieldského strip klubu nechali inspirovat existujícími nočními kluby v Hollywoodu. (henrycruel)
  • V této epizodě je vidět Bartova slepená pokladnička, kterou v epizodě Homerova odysea (1990) rozbil jeho otec. (henrycruel)
  • Reakce na skandální fotografii Homera a princezny Kašmíry byla částečně inspirována odezvou na skandál se sexuální nahrávkou herce Roba Lowea v roce 1988. (henrycruel)

Simpsonovi - Homer maskotem (1990) (epizoda) (S02E05)

  • V scéne, kde Capitol City Goofball hovorí s Homerom v šatni, je na skrini za Goofballom prilepená fotografia, ktorú Bart zachytil, ako Homer tancuje s Princeznou Kashmir v epizóde Homer's Night Out (1990). (Pat.Ko)

Simpsonovi - Bart milencem (1992) (epizoda) (S03E16)

  • Je to druhýkrát, čo Bart spraví kópiu pikantnej fotografie zobrazujúcej málo oblečenú ženu, pričom prvýkrát to bolo, keď skopíroval fotografiu Homera tancujúceho s Princeznou Kashmir v epizóde 1. série s názvom Homer's Night Out (1990). V tejto epizóde však akcia nie je priamo zobrazená, keď Bart hovorí: "Máš rande so Xeroxom." (Pat.Ko)

Simpsonovi - Síla talentu (1991) (epizoda) (S02E18)

  • Homer váži 239 libier na konci tohto dielu (po strate váhy z pôvodného váženia 260 libier); mal rovnakú váhu v epizóde Homer's Night Out (1990) a King Size Homer (1995). Ku koncu epizódy je jeho váha znížená na 225 libier, ale v iných epizódach bola jeho váha stanovená na 239 libier. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama