Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart s Milhousem se zpijí sirupem z Apuovi ledové tříště bez tříště. Ráno Bart s hrůzou zjistí, že se v nekontrolovaném stavu přihlásil k táborníkům, vedeným Flandersem. Dokonce vyráží na výlet s otci ve člunech – a skončí na širém moři. Malý člun, omezené zásoby a Homer Simpson... Jaká je asi naděje na přežití? (Česká televize)

Zajímavosti (7)

  • Na policejní stanici visí na nástěnce fotky mafiána Tlustého Tonyho a lupičky Drákulky Halamové (Lucille Botzcowski). (Duoscop)
  • Když je Homer na moři, tak si zpívá píseň „Sugar Sugar“ od The Archies. (Duoscop)

Simpsonovi (1989) (seriál)

  • V seriálu lze zahlédnout několik postav, které se nápadně podobají Homerovi Simpsonovi. V epizodě Velký bratr jede kolem čekajícího Barta hrdá feministka, která vypadá jako Homer s bílým drdolem. V epizodě Bart táborníkem prochází za oknem Homerův přesný dvojník. A v epizodě Strach z létání vejde do baru dobře oblečený gentleman, který se představí jako pan Inkognito a který vypadá jako Homer s hnědým knírkem. (kowalski)

Simpsonovi - Rádio Bart (1992) (epizoda) (S03E13)

  • Tri veci, ktoré Bart spomenul, že teraz nebude môcť robiť, keď je uväznený v studni, sú fajčiť cigarety, používať falošný doklad totožnosti (čo urobil v epizóde siedmej série Bart on the Road) a zanadávať si (čo urobil Milhouse počas v epizóde Boy Scoutz 'n the Hood). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama