Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve Springfieldu se koná veletrh zdraví, který odhalí, že mládež je na tom s fyzičkou velmi špatně. Rodiče tedy děti přihlásí do amerického fotbalu, kde se sejde mladý výkvět springfieldské základní školy. Zpočátku je trénuje Ned Flanders, mužstvo vyhrává, ale pak jeho funkci přebírá Homer. Co všechno ona změna na postu trenéra přinese mužstvu a v neposlední řadě i samotnému Bartovi? (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je to úplne najlepšia dejová línia a nie je ani najlepšie zvládnutá, ale za Homerovu hlášku "To je toho, takto ma odnášali od Očka najmenej stokrát" mi nedá neohodnotiť plným počtom. Homer je ale tentokrát obzvlášť otravný, najskôr to ondesie Flanders a potom aj chudák Bart. Našťastie všetci dobre vieme, že všetko vždy skončí dobre. Každopádne Nelson zistil, kde je jeho jediná kladná stránka a do budúcnosti by s tým mal niečo robiť. Ak mu to tvorcovia dovolia. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož mě americké sporty nikdy nebavily, nezasáhla mě tolik ani tahle epizoda, třebaže začátek s veletrhem zdraví si umě pohrává se všemi předpojatostmi o špatných zdravotních návycích průměrných Američanů. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Drž mi palce, tati" ,,Hlavně, to nezvorej jako vždycky, hňupe!" • ,,Dáme si Bé?" ,,Žádné Bé si nedáme, ale asi ti natrhnu tvé Pé!" • ,,Pamatuj, co jsem ti řekl - jedinou věc..." ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Když přijde Homer k Apuovi do obchodu, požádá ho o pivo s bonbóny, v českém dabingu o „bonparové pivo“ (v originále „SkittleBrau“). Apu mu řekne, že takový výrobek neexistuje a on si ho pouze vysnil. V epizodě Třicet minut v Tokiu (1999) ale pivo s tímhle názvem můžeme vidět v obchodě: „Vše za 33¢.“ (Guilemot)

Reklama

Reklama