Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V napínavém gotickém příběhu ze Středozápadu se kolem mladého muže (Tom Holland) shlukují podivné existence. Ale on je připravený chránit svoje blízké. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (407)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy z vidlákova typu Fargo, v ktorých zlí ľudia robia kruté činy, ale toto sa neskutočne tiahlo. Už prvá hodina ma totálne zmorila a druhú polovicu som musel pretáčať. Postavy boli neznesiteľné vidlácke pošahané alebo náboženské archetypy obsadené hercami, ktorých nemusím, takže ma dvojnásobne srali a čím ďalej tým viac mi bolo jedno kto koho zabije a koniec som úplne odzýval. Pre mňa to je veľké sklamanie a totálna nuda. Má to atmosféru a tempo jak divné európske arty. 4/10. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Peter Parker a řada nešťastných příhod. Divák uvidí všemožné šílenosti na americkém venkově, většinou dost násilného rázu. The Devill All the Time je taky pěkně antikřesťanský film, protože snad každý věřící je aspoň hloupý naivka, ale mnohem častěji slušnej magor. Je to vymyšlené tak, aby se poměrně dost dějových linek efektivně spojilo, i když k tomu poslouží trochu přhenané množství náhod. Dobře se na to kouká, máme tu motiv pomsty, který málokdy zklame, a taky velmi slušné herce. Tom Holland a Robert Pattison si očividně svoje divňousy užívají, každý tam rozjíždí i svou zábavnou verzi jižanského/středozápadního přízvuku. Fajn věc, ale na můj vkus příliš vykonstruované a hrané na efekt. (6/10) ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zasa jeden ten z filmov, ktorý prepája na prvý pohľad neprepojené postavy a osudy. Kvalitne zahraný príbeh, zložený z malých príbehov, ktoré však neprinášajú vlastne vôbec nič zaujímavé. Film na ktorý si na druhý deň nemáte šancu spomenúť. Samozrejme potešila Riley Keough, ktorá skôr či neskôr získa status skvelej herečky pre hlavné role. Zatiaľ boduje hlavne v tých vedľajších. No a Robert Pattinson tak nejako ide cestou Leonarda DiCapria. Od miláčika pubin sa viac a viac začína presúvať do pozície skvelého herca po ktorom čoraz častejšie budú siahať áčkoví režiséri (odporúčam film Maják). ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

TDAtT je bezpochyby všestranně kvalitním filmem, ať už jde o kameru, doprovodnou hudbu nebo asi nejlepší možné herecké obsazení (Spiderman, Batman, Pennywise, Winter Soldier, Alenka, Jason Clarke...), ale jsem si jistý, že film není pro každého, a právě na to trochu doplácí. Osobně sám váhám jak film hodnotit. Motiv souboje Dobra X Zla, osobních názorových rozporů a karmického koloběhu "špatných skutků" mezi na sobě nezávislými hlavními postavami je zde ve své podstatě zpracován kvalitně, stejně tak herecké výkony (naučené přízvuky jsou geniální a přídávají filmu na hodnotě) i celkové působení filmu, ale pořád se nemůžu ubránit dojmu, že mi něco chybělo. Něco více vtahujícího, více divácky vděčnějšího a dodávajícího filmu lepší tempo. Určitě je to jeden z filmů, o kterém se bude hodně mluvit a který dost lidí plně nedocení, ale neznámý Antonio Campos si i tak připisuje slušný zářez do své kariéry. Holt je to bohužel jen pro úzkou cílovou skupinu náročnějších diváků, kteří si nad filmem rádi popřemýšlí a pofilozofují, než jen na nudné večery s rodinkou. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vůbec se mi nedařilo zachytit nějakou dějovou linku a úplně jasno jsem neměl ani v ústředním motivu. Kdybych znal předlohu, tak by mi to možná šlo lépe, ale bohužel. Na druhou stranu tady mi to vůbec nevadilo. Campos nabízí rozmanité panoptikum postav, které mají společnou snad jen víru v Boha, ale cestu si k němu hledají rozdílným způsobem. A v drtivé většině jsou to postupy natolik ďábelské a zvrácené, že mě film na víc než dvě hodiny spolehlivě přikoval k židli. Herecky bez výhrad a Pattinson tu po Králi vystřihl dalšího ukázkového slizáka. Já tomu klukovi snad jednou přijdu na chuť. 85% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • Robert Pattinson (Rev. Preston Teagardin) jako jediný z herců pracoval na svém jižanském akcentu bez pomoci dialektového trenéra. Všichni ostatní herci museli režisérovi poslat své hlasové nahrávky, avšak hlas reverenda byl pro všechny – včetně režiséra Antonia Campose – utajen až do prvního dne natáčení. Režisér Campos Pattisonův výkon okomentoval slovy, že je to „šílený génius, který je schopný všeho“. (cihlenka)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama