Reklama

Reklama

Pro Evana McCauleyho (Mark Wahlberg) jsou znalosti, které si vědomě neosvojil, a vzpomínky na místa, kde nikdy nebyl, skutečným prokletím. Právě když se ocitne na pokraji duševního zhroucení, kontaktuje ho tajná skupina, která si říká „Infinite". Prozradí mu, že střípky vzpomínek jsou pravděpodobně skutečné, ale pocházejí z jeho minulých životů. Infinite vtáhne Evana do svého neobyčejného světa, kde jen hrstka nadaných jedinců dostane šanci znovu se narodit i se všemi vzpomínkami a dovednostmi nashromážděnými za celá staletí. Evan musí odhalit tajemství minulosti a najít klíč k zneškodnění nebezpečného chlapíka (Chiwetel Ejiofor), který chce vyhladit lidstvo, aby ukončil mučivý cyklus svých reinkarnací. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Moje očekávání byla takřka nulová, ale přecijen jsem to z úcty k režisérovi nakonec zkusil a doufal v zázrak. Začátek sice vypadal nadějně, jelikož šráb přišel s jedinečnou myšlenkou reinkarnovaných válečníků. Bohužel však nezvládli příběh a ten byl úplně prázdný. Jediné co tvůrcům vyšlo, byla parádně zvládnutá choreografie akčních scén, které sice vypadaly na pohled hezky, ale ve výsledku jsou spíše tuctové a tím pádem zapomenutelné. I přes skvělou myšlenku má nakonec film alespoň nějakou úroveň jen díky výtečnému Wahlbergovi se samurajským mečem. Za což ostatně uděluji nejvíce bodů. Klady: Vizuál, Wahlberg a nápad = ztráta času.  45% ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Hudba dobrý, režie dobrý, casting super, nápad taky dobrej. Ale proboha ten scénář, to bylo peklo. Ten vloženej patos byl naprosto nevhodnej. Když by se všichni drželi solidního akčního béčka, pálil bych sklidem 5*... takhle slabé 4. a to jen proto, že si myslím, že stávajících 49% je podhodnocených. ()

Reklama

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Připustíme-li existenci reinkarnací, Boha a celého toho cirkusu okolo, dojdeme k závěru, že vyhlazením lidstva by se novým inkarnacím nezabránilo. Lidé by se totiž mohli inkarnovat jinde v jiné podobě; vesmír je veliký dost. Spolehlivou eliminaci takové možnosti by představovalo pouze zrušení prostoru a času. Bez nich by se totiž celý ten blešinec sesypal. Takový počin je však zatím zhola nepředstavitelný, a to jak fyzikálně, tak okultně. Kdyby si filmaři trochu pohráli s touto myšlenkou, mohl být film mnohem zajímavější. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Napoprvé jsem to utnul po cca 20 vteřinách, z nichž na mě zavanul žluklý odér Rychlé a Zběsilé Podsvětní války ve Stmívacím Matrixu. Dnes odpoledne jsem se však nudil tak, že jsem tomu dal druhou šanci, přičemž jsem ke své smůle byl současně dostatečně línej se zvedat a vypnout to po pěti minutách, takže se mi dočkalo očekáváného, tj. souboje hodných bódhisattvů vedených profesorkou Ksaviérovou na jedné straně barikády a zlých asurů komandovaných opravdu děsivým Bratwurstem (resp. přinejmenším s opravdu děsnými očními stíny), který chce (a teď se podržte!) zničit svět. A jelikož krom zmíněných předloh byla do mixéru najebána již toliko blbost, a to v míře vskutku Nekonečné, pak na případné čtenáře těchto řádků apeluji, aby si zbytek domysleli raději sami i bez otravování se tímto audiovizuálním projímadlem, po jehož konzumaci doufám, že mi Bratwurst se svou Tatrou Titus nevjede pozítří do koupelny, protože po více než roce všeobecné kurvidové buzerace už mi jako noj Nýjovi taky těžce jebe, při čtení zpráv ze světa mě stále častěji stíhá cca stoleté dežoví a nedávno se mi dokonce poté, co jsem si na noc zobnul červenou pilulku, zdálo, že stojím s rýčem pod dubem na jakémsi ostrově a dumám, kde jsem to jen zakopal tu truhlici, ve které je zajíc, ve kterém je kachna... atd. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím kdy vůbec naposledy hrál Wahlberg v něčem dobré a to se ještě ten blbec omluvil za svou účast v jeho nejlepším filmu Hříšné noci. Tak pokud budeš chtít Marku působit v takových filmech jako například Infinite tak tě velmi brzy čeká Netflixový pád a do kina se jen tak znovu nepodíváš. Infinite je děsná kravina, která si hraje na nového Highlandera, jenže selhává absolutně ve všem. Ani ten meč to nezachránil. Celé to natočil rovněž neustále klesající Fuqua a projistotu ho z pro jistí z pozice producenta Marky Mark. 20% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • The New York Times zaradil film medzi „najhoršie filmy roku 2021“. (Arsenal83)
  • Film je založený na knihe „The Reincarnationist Papers“ od D. Erica Maikranza. (Arsenal83)

Související novinky

Denzel Washington přejde Alpy jako Hannibal

Denzel Washington přejde Alpy jako Hannibal

14.11.2023

Stávky skončily, studia nelení a mohou tak vesele oznamovat nové projekty, na nichž se znovu rozjíždí práce. Nejinak je tomu u Netflixu, který se nikdy nebál drahých ambiciózních fláků, a proto teď… (více)

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

07.02.2022

Jak už je tradicí, den před vyhlášením nominací na prestižní Ceny Akademie přichází seznam nominací na nechvalné Zlaté maliny (Razzies), tedy anticeny mířící k nejhorším filmům a tvůrčím výkonům… (více)

Akční sci-fi Marka Wahlberga vynechá kina

Akční sci-fi Marka Wahlberga vynechá kina

07.05.2021

V době, kdy se začíná konečně mluvit o otevírání kin v Česku, americký kinoprůmysl se pomalu ale jistě probouzí z umělého spánku a studia s výjimkou Warner Bros. slibují, že už na žádné další odklady… (více)

Will Smith otrokem

Will Smith otrokem

15.06.2020

K oznámení tohoto filmu si nejspíš tvůrci nemohli přát lepší načasování. Otázka systematického rasismu a rovnocennosti je ve Spojených státech opět jedním z hlavních předmětů konverzace a své k tomu… (více)

Reklama

Reklama