Reklama

Reklama

Jak prodávat drogy přes internet (rychle)

(seriál)
  • Německo How to Sell Drugs Online (Fast) (více)
Trailer
Německo, (2019–2021), 9 h 36 min (Minutáž: 25–36 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. (Netflix)

Recenze uživatele Hyssi k tomuto seriálu (7)

Jak prodávat drogy přes internet (rychle) (2019) 

Svižná podprůměrná jednohubka. Němci ukázali, že neumí točit seriály, je to spíše nelogická píčovina s strašně otravnými postavami. Něco jako kdyby tam hrál 8x  filosof Ivan Bartoš. [40 %] ()

Jediná chyba, jen malý přešlap (2021) (S03E01) odpad!

3. Série začala jako úplný odpad... Většinu času jsem měl chuť do ruky chytit telefón a projíždět sociální sítě. Absolutně nelogické chování Lisy ze, které se stala asi kurva. Jeden den se zná se scoutem Josephem, ale jeho barva kůže ji asi ochromila a tak po dnů známosti se s ním ocucává.  A pak v dalším momentě flirtuje s Mortizem... Doufám, že se to zlepší    10% ()

Přestupek, jen klopýtnutí (2021) (S03E02) 

Druhý díl třetí série je mírně lepší než strašný úvod, ale žadné skvělé dílo to není... Líbila se mi zápletka s Lisou, která je teď asi kvůli svému černému přiteli nějáka agentka... Ale zas a znovu mě hrozně vadí postava Kiry... Ta nejmíň sympatická postava ever.V celku byl díl utahaný a nudný, prostě nic moc [35 %] ()

Odvrhnete mě kvůli tomu? (2021) (S03E03) 

Tento díl je o dost lepší než předešlé dva. Opravdu skvělý díl, konečně je zde dost akce jsou tu skvělé části s Holanďany. A hudební doprovod v tomhle dílu je taky famózní [80 %] ()

Než otočíš klíčem, chci ti ještě něco říct (2021) (S03E04) 

Ale joo... Čtvrtý díl třetí série pokračuje v podobném duchu. Je vidět, že seriál se řítí ke konci, a díky tomu dosti přibylo na akci zápletkách atd... Akorát nechápu moc Mortize, který se baví s Lisou o jeho  drogovém byznysu jako kdyby to nemohla kdykoliv vykecat, ale jinak slušných [75%] ()

Jestli chcete něco odčinit, mohli byste se spřátelit (2021) (S03E05) 

O poznání slabší díl... Fritzi očividně nezajímá, že mohla někoho zabít se svojí vodkou s extází. Dobře dejme tomu, ale "humor" v tomhle díle je tak trapnej, že lepší vtipy by vymyslela aj školka. Celý díl zase zachránila část s Holanďany, kteří jsou opět skvělá dějová linka. [45%] ()

Každý dostane druhou šanci (2021) (S03E06) 

Tak za prvé Mortiz si  vzal v minulém díle extázi, jejiž účinky by měli vyprchat do 3 - 6 hodin, ale poslední díl série se odehrává maximálně hodinu po pátém dílu ovšem Mortiz zázračně účinky nemá. Jediná postava, která mě v tomhle díle nesrala byla snad sjetá Fritzi.... Lisa jakožto celej seriál je tam jenom aby mě vysírala opravdu toto je ještě víc otravný jak ta Kira. Celkově v tomhle díle mně vadily všechny postavy kromě Jensena a Fritzi ti jediný se chovali normálně jinak zbytek totální odpad. Mortizovo "vězení" vypadá spíše jako nějáký průměrný hotel, a to že mu tam dají notebook o tom se ani nebavím. Ale i přes všechna ta negativa zakončení bylo asi nejlepší co šlo udělat. [60 %] ()

Reklama

Reklama