Reklama

Reklama

Jak prodávat drogy přes internet (rychle)

(seriál)
  • Německo How to Sell Drugs Online (Fast) (více)
Trailer
Německo, (2019–2021), 9 h 36 min (Minutáž: 25–36 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (49)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevyhovovalo mi ani spojenie mladých ľudí a drog (ani takéto "humorné"), ale o to viac prelomová práca s kamerou, ktorá to mala oživiť pre mladého diváka a tie rýchle prestihy, ktoré sú vhodné ak chcete natočiť krátku reklamu a doslova ňou vyraziť dych ale už menej na seriál či film. Svojimspôsobom mi to miestami pripomínalo Hardcore Henry (kamera, nie dej pochopiteľne) avšak medzi týmito dvoma počinmi bol jeden obrovský rozdiel - Henry moju pozornosť dokázal upútať počas celého deja, Moritz v úvode, pri rozbehnutí online predaja a potom pri záverečnom stretnutí na Lennyho farme, inak to bol pre mňa ďalší nič nehovoriaci teenagerský blud. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Svižná jednohubka, které se poměrně dobře daří pracovat s různými kulturními odkazy a fenoménem VOD jako takovým. Samozřejmě mohu jen těžko soudit, nakolik se tvůrcům podařilo vystihnout aktuální generaci středoškoláků, ale celkově z toho mám mnohem lepší pocit, než u Sex Education. Typově velmi dobře obsazené. ()

Reklama

zdenzo 

všechny recenze uživatele

CHYTŘE ZÁBAVNÝ NERDÍ SEROŠ Jak mi to mohlo uniknout? Německá odpověď na I AM NOT OK WITH THIS či SEXUAL EDUCATION či THE END OF THE FUCKING WORLD, možná až okatá, nicméně chytrý humor, děj má tempo. Lenny coby vozíčkářská verze Gennarra Savastana je úžasný, oproti Moritzovi, jehož výběr protagonisty selhal. A to je jediné co lze vytknout, hlavní postava je asympatická. Seriálový nerd musí lepit a ne být doopravdický nerd :) 4.7* ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV seriál. Perfektní seriál o mladém, drogovém internetovém gentlemanovi a zároveň o velkém baronovi. Ne, že by vše bylo podle skutečných událostí, ale to pro nezapálené, co viděli dříve seriál, než dokument, to byla velice příjemná, vtipem nabitá komedie a zároveň drama. Velký palec nahoru Němcům i za pěknou vizuální stránku, v čele všelijakých rekapitulačních a informačních vsuvek. Druhá série trošku ztrácí tempo s první sérií, ale stále drží seriál na vysoké laťce kvality. Další případné série by mohli seriálu, dle mého názoru, spíše jen uškodit. | 1.série (90%), 2.série (80%) > Průměr: 85% (5*) | ()

Vito_LePour 

všechny recenze uživatele

Všechny tři série jsem stejným způsobem. Hned jak vyšly, tak pěkně naráz. První byla absolutně famózní, druhá byla skvělá a třetí to nádherně a logicky ukončila. Je tu určitý prostor pro pokračování, ale těžko říct, zda bude využit. Celkové dílo je naprosto neotřelý zážitek, s malým počtem slabších chvilek, děj nedá divákovi v podstatě odpočinout - je to jízda. Z příběhu plyne spousta ponaučení. Člověk si uvědomí, co dnešní moderní doba vlastně umožňuje. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Název epizody odkazuje na známý citát Henryho Forda: „Pokud jste v místnosti nejchytřejší, jste ve špatné místnosti.“ (Modular)
  • Název epizody odkazuje na název písně „Everybody Gets a Second Chance “ od skupiny Mike + The Mechanics. (Modular)
  • Veškeré profily na sociálních sítích, které postavy v seriálu využívají, byly pro natáčení reálně vytvořeny. (hansel97)

Reklama

Reklama