Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (168)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na filmu mne nejprve zaujalo jeho výborné obsazení, ale trochu jsem se výsledku obával. Nicméně snímek předčil všechna má očekávání, neboť jsme se dočkali velice promyšleného akčního krimi. Navíc Neeson opět ukázal, že i na stará kolena dokáže stále natočit drsňáka a rváče, což se většinou akčním hrdinům jeho věku moc nedaří (viz. filmy s Nicolasem Cage nebo Brusem Willisem). ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Je to strašně... pomalé, nenapínavé a příležitost-promhrhávající. Přesto/proto nehodnotím tak nízko, jak bych asi mohla, protože si dovedu představit takzvaný film za filmem, tzn. kdyby to vzal do rukou někdo schopnější a naplnil zajímavou premisu zajímavým obsahem. Viděla bych tři hlavní možné cesty, buďto posílit tu absurdně-komediální rovinu, nebo tu brutální rovinu, nebo ideálně obě dohromady. Tak, jak to je teď, to bylo jen takové non-urgentní popojíždění různými auty po Bostonu. A přitom tam bylo takových možností pro proudy emocí. Ale líbili se mi Jai Courtney a Anthony Ramos s obličejovými zraněními. A postava Jeffreyho Donovana byla fajn. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Neeson ve své typické roli i když tentokrát má být špatný on. Jenomže ti, co mají chránit zákon jsou ještě chamtivější, takže mu musíte zase fandit. Jenomže se obávám, že to ti tvůrci s pionýrským slibem trochu přehnali a ve výsledku se na mě začal valit hodně velký kýč. Trošku to zachránil roztomilej pejsek. Jinak co je to za svět, když se nemůžete v klídku ani udat na FBI. Možná to mnohé odradí… ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu tak nízké hodnocení, neboť pokud si vyberete film s Liamem, přece víte, krom pár výjimek, do čeho jdete. Tudíž film který odsýpá, Liam občas někoho semele když se naštve a někdy se chce polepšit. Přesně to jsem dostala, film utekl jako nic, padouši k z řad FBI dostali na budku a bývalý zloděj našel lásku, co si bude na něj muset ještě chvíli počkat. Nenáročné, leč s charismatickým zlodějem. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Honest Thief je film plný klišé. Od názvu (originálneho, nie distribučného) až po toho agenta, ktorého hryzie svedomie. Už pri úvodných titulkoch viete ako to celé skončí a v podstate budete vedieť predpovedať aj každú jednú scénu, ktorá príde (okrem tej evidentne vystrihnutej, kde doteraz netuším ako Tom dostal Annie preč z nemocnice, ehm). Ale aj tak si myslím, že ak máte radi Liama Neesona, nemali by ste tento film vynechať. S výnimkou rozbehovej prvej polhodiny film slušne odsýpa, takže som sa nenudil. Reprízu si asi nedám, ale na upršaný štvrtkový večer išlo o stráviteľnú jednohubku. 50 % ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Členovia filmového aj kostýmového tímu nezávisle spolupracujú s Hannoverským divadlom a konzervatóriom múzických umení, pred ktorými 4. decembra 2018 natáčali scény svojej bitky Liam Neeson a Jeffrey Donovan. (Arsenal83)
  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)
  • Manželku agenta Ramona Halla Beth hrá v tom čase skutočná snúbenica Anthonyho Ramosa Jasmine Cephas Jones. Začali spolu chodiť v roku 2014 počas skúšok pôvodnej, Off-Broadway, inscenácie Hamilton v The Public Theatre, 24. decembra 2018 sa zasnúbili, ale v novembri 2021 sa rozišli. (Arsenal83)

Reklama

Reklama