Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o šest malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou „na kontrolu“, dojde v rodinách na čas k vážným sporům... (Bontonfilm)

Recenze (860)

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

přeceňovaná.....diváky zvolená Veselohra století.....Ankety jsou prostě nesmysl....ale lidi to baví....Zlatej SLavík....atd...atd...Takový ty ankety největší Čech, největší rusák.....bože..všecko demokratický neni kůl.... .ROdinná záležitost....roztomilé dětičky....lacinější vtípky.....Vlezlý hit normalizované Helenky Vondráčočkové: Sladké mámění.....ale ty herce mám celkem rád...Satínskýho asi nejvíc......Šulcovou, Pavla Novýho už teda míň........neni to můj šálek kávy....asi tak.... Zimu má mám rád, hory taky, děti jak kdy, rodinná pohoda je dneska přecijen trochu přežitej pojem, což je škoda.....ale........první půlka slabá..nudná......já nevim......nenene ()

HJ-FILIP odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak může dát někdo takovýhle srágoře 5*. Je to snad nejodpornější a nejprotivnější film, co jsem kdy viděl. Je to vlezlý, starý, komunistický... Drákula 2000 je proti tomuhle pohádka na dobrou noc. Jen když si vzpomenu na pouhý název filmu, dělá se mi silně špatně od žaludku. Nemyslím to obrazně, ale fakticky. ()

Kyberswat 

všechny recenze uživatele

Senzační film ! včera jsem ho viděl asi po dvaaosmdesáté, a stejně mne baví - "Matýsek se posral" a další legendární hlášky jsou zkrátka zábavné, jednoduché, vtipné. a takový je i tento film. může se na něj dívat celá rodina, a bude mu rozumět i Vaše babička... ()

aquarkko 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, který celej národ umí nazpaměť a polovina trávila zimní dovolenou podobně :) Aspoň já ano, včetně koupání v bačkůrkách, a proto není co řešit, za pět. ()

TOMASINI 

všechny recenze uživatele

Rodinná klasika, která ztrácí body tím, jak často je nasazovaná v TV. Ale ruku na srdce - kolik nás otců tak trochu závidí a plánuje podobné expedice s názvem pánská jízda? ()

burg 

všechny recenze uživatele

Tohle, že má být veselohra století?? Parta smradů řvoucí kdesi na lesy.. naházel bych je okamžitě všechny do sněhu! A jakmile slyším Sladké mámení, jde na mě špatné trávení... ()

barapatty 

všechny recenze uživatele

Prostě vánoční klasika, která nezklame, pobavím se vždycky, na rozdíl od nových příšerných českých pohádek. Více takovýchto filmů prosím. ()

Chobotano 

všechny recenze uživatele

Existují dvě roviny pohledu na tento film: 1) Prostoduchá zábavná komedie pro široké lidové vrstvy (bez urážky a včetně mě), kdy se všichni plácáme do kolen při již klasických hláškách, když si Postránecký navlíkne zástěru, jsme už smíchy skoro bez dechu a při dalším Sladkém mámení se v obýváku u chlebíčků a zlevněné flašky vína z Lidlu skoro vlníme na naší sedačce z Polska... (Tento pohled mají všichni vděční příznivci Sluncí, sen a... a Kameňáků). 2) Po Tatíncích a polepšovnách další podprahová nalejvárna celoživotně zhrzené a opuštěné Marie Poledňákové o tom, jak jsou ti chlapi nezodpovědní, samá zábava a kdyby neměli ty svoje skvělý ženský, děti by nejspíš umřely hlady a tak vůbec. Prostředí a postavy jsou opravdu ze života - po primabaleríně a horolezci světového formátu tady nastupuje dirigent, chirurg, zpěvačka... - prostě - chudáčci prosťáčci, dovolím vám nakouknout do Velkého světa a očekávám za to váš vděk. A titul Komedie století svědčí o tom, že to vyšlo. Ale nejsem si jist, jestli je to nějaké velké vyznamenání... ()

LEOM 

všechny recenze uživatele

Hezky pojatá pohodová rodinná komedie, ale nechápu jak může celkem průměrný film nést označení komedie století??? Přiznám se že nevím jakým hlasováním se to rozhodlo, ale respondenti asi neviděli jediný film podle scénáře Svěráka apod. ()

rehami 

všechny recenze uživatele

Zlaté želízko v boji o příčku nejlepší českou komedii všech dob, které právem náleží titul "Komedie století" (ať už pro příběh, pro obsazení, nesmrtelné hlášky a hlavně tu myšlenku ten nápad) Marie Poledňáková prostě tento typ filmů umí... ()

dzivetka odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle nemůžu vidět ani upoutávku. Uřvaní spratci, blbé vtipy...ne! ne! ještě jednou ne! Už jako malé mi to připadalo ohavné - a názor už asi nezměním. ()

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

České lázně ve filmu

České lázně ve filmu

28.10.2019

Česká města se v průběhu let stala kulisou pro mnoho filmových tvůrců. Zrakům lokačních z českých i zahraničních filmů neunikla ani lázeňská města. A zájem o ně mezi filmaři stále je. Na výlety po… (více)

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama