Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka lodi Cerritos nečekaně stráví den na stanici Deep Space Nine. (Prime Video)

Diskuze

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Já jsem takovému tvrzení ale nikdy nerozporoval, připomínám a opakuji že jsem se stavěl proti tvým tvrzením o tom, jak jsou daná hodnocení na filmových webech objektivní a jak jasně a prokazatelně vypovídají o kvalitách toho či onoho pořadu/filmu, takže na mých postojích se nic nezměnilo, jak sám vidíš :) A že ty a nebo kdokoli jiný neuznáváte odbornou kritiku je vaše věc, ne moje. Na váze názoru i serióznosti odborné kritiky to nic nemění. Koneckonců byl by jsi první kdy by mi jejich názor předhazoval, kdyby hovořily ve tvůj prospěch a ve prospěch nevole vůči DIS či čemukoli, ale je jasné že názory co se ti nehodí do krámu, třebas i odborné, máš tendence přecházet, zlehčovat či přímo zdiskreditovat - jak příhodné :) Ale jak jsem psal, je to tvoje věc, ne moje. Klidně si odbornou kritiku v potaz neber a nadále poukazuje na subjektivní hodnocení nás, běžných diváků.. ;)

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

ano, woke kritici jsou skutečně etalonem kvality:)))) Opět velmi dobrý vtip, nechtěl bys McMahanovi pomoct s humorem u Lower Decks?;) Čtvrtá garbage řada Discovery má na Rotten Tomatoes od woke psychoušů 94%, zatímco od diváků 19%, solidní rozkol... Ale každopádně jsem moc rád, že už nebudeš rozporovat když někdy v budoucnu opět do diskuzí napíšu, že Discovery "velká spousta diváků nejen že nepřijala, ale je to pro ně jeden velký exkrement, ostatně i podle hodnocení na IMDb se jedná o jednu z nejhorších show stran Star Treku";) Konečně jsme se po letech někam dopracovali, Jákky!!:))

na příspěvěk reagoval Jakkob, PKD

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Trošku opravím, resp. doplním to co jsi psával a co jsi teď připomněl. Ano, to všechno jsi zmiňoval, ale mimo to jsi také tvrdil a vehementně zastával, že ona hodnocení tady či jinde objektivně vypovídají o kvalitě daných epizod či celých seriálů, a to je konkrétně to, proti čemu jsem já vystupoval, rozhodně ne proti tvrzení, že se dané epizody/seriály těm co je hodnotí tady či jinde spíše líbí, nebo ne. Já opakovaně poukazoval na to, že hodnocení nelze brát jako objektivní ukazatel kvality, zdejší ani jiné, nýbrž jako ukazatel toho, jak se hodnotícím divákům líbí, nebo ne. A taky jsem tvrdil a stále si za tím stojím, že jedinou objektivitu v hodnocení lze najít u odborných kritiků, rozhodně ne na webec, jako je csfd např. Nic víc, nic méně. Takže si mě klidně považuj za co chceš, protože stejně tak já tebe považuji za někoho, kdo si zřejmě moc mé příspěvky nečetl, a nebo je nepochopil.. :)

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

čteš to po sobě spíš ty, čoveče?:) Pro připomenutí, psal jsi: "že si tuhle epizodu na max. užívala velká spousta diváků, ostatně i podle hodnocení na IMDb se jedná o jednu z nejlepších epizod stran LD."... já jsem snad stokrát psal téměř to samé o Discovery, akorát opak co se toho diváckého přijetí píše, což jsi ty vždy nazlobeně rozporoval jako nějaký uražený puberťák, kterému někdo haní jeho oblíbený seriál... opravdu nespočetněkrát jsem psal, že DIS "velká spousta diváků" nesnáší a považuje za totální trash atp. a odkazoval jsem mj. i na hodnocení na IMDb, no a na to jsi ty vždy odpovídal, že online svět vůbec nic neznamená, že vůbec nemusí odrážet realitu, že naopak velká spousta jakýchsi mlčících fanoušků, kteří rozhodně nejsou jen v tvé hlavě, ten seriál zbožňuje a podobná s prominutím hovínka:) Fakt tu teď chceš dělat, že se to nikdy nestalo?:)) Nediv se pak, že tě považuju za dítě v těle dospělého, tohle předstírání že se to nestalo je na úrovni žáka ZŠ, drahý Jákkobe Killere...

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

PKD

Jj, tvůrci Lower Decků prostě umí příjemně a mile překvapit, cos i budeme.. :)

A co se Okony týče... Já to asi tolik neposoudím, ale někteří trekkies kamarádi mi vyprávěli o tom, že ve své době byl Okona hodně populární, tedy především u dámského publika, což asi dokážu pochopit, protože kombinace sympatického vzhledu a rebelské povahy se skvěle osvědčila i u Forda a jeho Hana Sola z SWček.. ;)

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Jakkob

Ne. To uz by bylo fakt moc.🤓 Ja jeste dlouho nezapomenu, jak jsem se lamal smichy, kdyz se Beckettova rozciluje pote, co se dovi kdo je na te party DJ ,, Okona?! Vzdyt ani nepatri do flotily!" Ono to samoz. tak dobre nevyzni  v psane forme, ale my co to zname, vime. 😂 A rozhodne by me v zivote nenapadlo, ze postavu, kteryzto dil jsem 20let povazoval za odpad, uvidim v rovnou nekolika new trecich. Ironie. 😁

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

PKD

No, ještě jsem mohl připsat, že si zaskočil do holodecku zahrát ten holo-román Rocketeer, a pár dalších fan faktů, ale ty jsem už neshledal tolik zajímavými.. :)

na příspěvěk reagoval PKD

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

PKD

Jn, z toho playboye co ve své epizodě balil Teri Hatcher, v reálu chodil s Jennifer Connelly a v Lower Decích zaskočil dělat DJeje krapet zchátral, ale třeba se dovíme jak tomu všemu přišel, rozhodně bych se za aspoň nějaká zjištění nezlobil.. ;) 

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Jakkob

Já většinou taky. Spíše, nemám někdy náladu koukati na ty vedlejší linky. Nenapsal jsem to kolegovi zrovna nejpřesněji. Ovšem, za těch zhruba 25 let, co čučím na treky včetně TNG, si to již mohu dovoliti, jak to vidím já.;-) A stejně si ve výsledku pouštím nejčastěji ty díly, které dávám automaticky celé. A 1/čas, zabrouzdám do těch dílů, které vidím max 1/rok či méně a tam dle nálady právě buď přetáčím pro mne, nezajímavé linky, nebo (když si to fakt nepamatuji) dám to poctivě celé. Takto jsem např. nedávno viděl STV díl Tattoo po asi 10 letech a ten byl celý, páč jsem si z toho pamatoval jen střípky. Jinak, ten zítřejší Okona, ten dopad. Oko pryč (což už víme z LD) a vypadá to dle té kovové pazoury, že přišel i o ruku, heh. Copak se mu asi stalo? Snad se to dovíme.;-) 

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

PKD

Stran TNG, kterou aktuálně nakoukávám a kterou jsem si konečně snad i oblíbil, mohu jen potvrdit co píšeš, ačkoli já tedy poctivě sleduji každou epizodu od začátku až do konce a obvykle si každý díl až na opravdu velké výjimky více méně užiju, ale je fakt, že opravdu nemálo epizod je díky svému námětu či zpracování či jinému faktoru dosti vzdálených od toho "epického" standardu, který bývá mnohými TNG přisuzován. Ale tak nic nemůže být zcela dokonalé a bez jediného kazu, že.. ? :) 

na příspěvěk reagoval PKD

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

A nepleteš si teď tak trošku hrušky s jablky? Pokud si dobře vzpomínám a ty sám si to můžeš dohledat, tak jsem tady i jinde opakovaně stran hodnocení zmiňoval pouze to, že ho dost dobře nelze považovat ani uplatňovat za nějaký objektivní ukazatel kvality, pouze a jen jako ukazatel toho, jak se dotyčný film, pořad či seriál líbil, nebo nelíbil. A to je přesně to, co jsem popsal ve svém příspěvku níže. Nepsal jsem nic o tom, že je daná epizoda objektivně skvělá, protože má vysoké hodnocení, ale pouze to, že se těm co ji viděli a hodnotili líbila a že proto má vysoké hodnocení. Četl sis vůbec pořádně co jsem tady a dříve psal.. ? 

na příspěvěk reagoval cyphercz

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

cyphercz

Proste v poho. He. Vis, kolik napr. TNG episod nesleduji kvuli B plotu poctive cele? Vcetne DS9, Voooy ci STE? Docela dost. V LD jsou ep. kratke, takze zatim jsem vylozene nemel duvodu, neco preskakovati, apod. Za me jest tento dil samoz. vice nez prumer. Obecne u LD jsem vice stedry, nez u jinych treku. A vdecim jim, ze uz nejsem tak otraven z Pikrda, jak drive a uz me skoro nerozciluje samotna existence DSC. Dalo by se rici, ze mi Marinerova & spol. trochu otupily ST hrany. 🤓 

na příspěvěk reagoval Jakkob

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

PKD

to je fajn, že celý B plot dokážeš vytěsnit, já bohužel ne a ovlivňuje to pro mě celkové vyznění epizody... jinak souhlasím, že "vše ostatní je ok", akorát pro mě "ok" znamená ucházející, průměr, neurazí ani nenadchne... no a to přesně vystihuje tu zápletku na DS9:)

na příspěvěk reagoval PKD

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

hahahah, tak tenhle tvůj koment mě hodně pobavil, ty který tu popsal desítky stran o tom, jak hodnocení na internetu vůbec o ničem nevypovídá, se jím teď tady oháníš:)) Jákkobe, Jákkobe, kdy ty kluku už vyrosteš?

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Člověk nemusí být kdo ví jaký detektiv, aby se dopídil ke zjištění, že si tuhle epizodu na max. užívala velká spousta diváků, ostatně i podle hodnocení na IMDb se jedná o jednu z nejlepších epizod stran LD. Umístění do DS9 byla ze strany autorů skvělá volba a ta se mj. nepochybně odrazila na kladných reakcích a hodnocení. Žádná velká věda...

na příspěvěk reagoval cyphercz

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

cyphercz

Na lesboidní puberťačky kašlu. Vše ostatní je ok. Pro fandy LD, určitě. Pro os. je to jen ´´laciný´´ fanservis.

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jsem celkem v šoku ze zdejšího hodnocení této epizody, to vám vážně ke štěstí a 5 hvězdám stačí laciný fan servis? Ta zápletka na DS9 by v původním seriálu zapadla jako maximálně průměr a nic extra a většina diváků by na díl velmi brzy zapomněla, tady jsou ale najednou všichni v extázi, protože jsme dostali naspeedovanou verzi dvou původních postav - Kiry a Quarka, které podobně jako třeba takový Lower Decks Riker nemají s originály skoro nic společného, protože jednají jak kdyby byli permanentně na cracku... Co je ale na epizodě suverénně nejhorší je ta stupidní puberťácká zápletka kolem Mariner a pyžamové párty při svíčkách, proboha vždyť tohle je děj pro 15 leté holky!! Pokud se nepletu, tak ani SeTTi, ani PKD a ani jiní 5 hvězdoví hodnotitelé 15 leté puberťačky nejste, čili to vás fakt tak sebral ten obyčejný fan service, že je pro vás tenhle díl na plný počet?

na příspěvěk reagoval PKD

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

S přehledem nejlepší díl seriálu. Tady tvůrci vědí jak nakládat s odkazem, ne jak u těch dvou kravin. 

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

McMahane a spol. Za toto bych vas nejradeji zlibal. 👌👍🤓😁

na příspěvěk reagoval Jakkob

Reklama

Reklama