Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Druhá série Lokiho pokračuje po šokujícím finále, kdy se Loki ocitne v bitvě s Úřadem časových odchylek. Spolu s Mobiusem, B-15 a týmem nových i vracejících se postav se Loki pohybuje ve stále se rozšiřujícím a stále nebezpečnějším multivesmíru a hledá Sylvii, soudkyni Renslayerovou, slečnu Minutku a pravdu o tom, co to znamená mít svobodnou vůli a velkolepý cíl. (mikki089)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (122)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Druhá série působí více komplexněji a hlavně je fakt dobře udělaná. Líbí se mi finále a herecký výkon Lokiho. Dva díly sice slabší, ale jako celek je to super. Ze seriálového světa Marvelu určitě patří druhá série k tomuto nejlepšímu. A další věc co je škoda, je hlavní záporná postava a Victor Timely v jednom. Ten herec měl potenciál a mohl být v Marvelu fakt klasa. Včetně toho, že si mohl připsat jednoho z největších záporáků Marvelu. 85% ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to nápad, skvěle napsané postavy, poutavý a zamotaný děj, neskutečnou chemii mezi Lokim a Mobiem a nemá to trapné a dětské vtipy, které můžeme vidět ve všech ostatních projektech. Oproti první sérii mě Loki celkově bavil více. Můžou za to i nové postavy, které se ve druhé sérii "zabydlely" a skvěle sem zapadly. Ať už je to Ke Huy Quan nebo Jonathan Majors, který zde má více času než v první sérii (doufám že si své soukromé skandály hodně rychle vyřeší, neboť by Marvelu jeho působivé herectví chybělo). Vedle originální WandaVision se jedná o nejlepší MCU seriálový projekt. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„NEHREJ SI NA HRDINU. SEŠ PARCHANT. A SKVĚLEJ…“   Nejsložitější a ne moc zábavnej seriál. Strašlivě moc povídání s minimem vtipu i akce, ale zato se spoustou chaosu v uzavřeným prostoru – tedy v místnosti. O to veselejší to je, když ji (čirou náhodou) opustěj… Bavili mě poslední dva díly. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) McDonalds ve více než 100 zemích nabízí menu „As Featured In“ s „položkami“, které se objevili ve filmech nebo hudbě.  30. srpna 2023 na 3 dny předělal svoji restauraci v Brooklynu na retro z roku 1982, tak jak ji můžeme vidět v seriálu. 2.) Thx za titule „Vojtěch Kostiha“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO DRUHEJ SÉRII: Loki dostal seriálové zmŕtvychvstanie a stal sa z neho SPOILER ALERT Boh času SPOILER END takže prečo nie? Škoda len, že ak Marvel resp. Disney nevymyslí niečo, ako ho odtiaľ dostať, tak sme oňho prišli nenávratne. Buď to tak Marvel a Disney plánovali, že skončia v najlepšom, alebo nás čaká veľký obrat v spojení s Kangom? Uvidíme, nechajme sa prekvapiť. Samozrejme ani druhá séria nevsádza na akciu ako Falcon a Winter Soldier, ale skôr na príbeh, časové hrátky a charizma hlavných predstaviteľov, ale človek už vie, do čoho ide, takže to nevadí. Vedel by som si predstaviť finálnu tretiu sériu, len neviem, čo by som od nej ešte mal očakávať, keďže vrchol všetkého sme už dostali a viac sa posunúť nedá. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (10)

  • Ruské kolo, které vidíme na Světové výstavě v roce 1893, je první postavené kolo tohoto typu na světě. (NiWi)
  • Natáčení začalo 13. června 2022 v Londýně. (KGBelik)
  • V jedné ze scén z Londýna roku 1977 je možné zahlédnout plakát odkazující na bollywoodský film „Saraush ke putra“, v němž hraje hlavní roli jeden z Eternalů – Kingo (Kumail Nanjiani). Stejný plakát měl Kingo ve svém soukromém letadle ve scéně z filmu Eternals (2021). (NiWi)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama