Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Loki se ocitá doslova rozervaný mezi minulostí, přítomností a budoucností. (Disney+)

Recenze (39)

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice jsem si na to "hození do vody" hned ze začátku chvíli musela zvykat, přeci jen jsem poslední díl první série viděla docela dávno, ale nakonec si odnáším ty nejlepší pocity. Skvělé kulisy, povedený humor, oblíbené postavy, vše se vrátilo zpět obdobně zručně představené. A nejen to. Nový přírůstek do této dosti specifické party mi už teď přirost k srdci svým zábavným a milým vystupováním, přičemž doufám, že si do budoucna ukradne také svoji část minutáže. Mimo to ale musím vyzdvihnout onen prvek mysteriózna, který i v první sérii hned ze začátku diváka pěkně přitáhl k obrazovce, a zde tomu není jinak. Nejsem si jistá, co se děje, prakticky nic nedává smysl, a upřímně se těším, až všechny dílky skládačky tak akorát zapadnou na své místo a já budu moci vyslovit svoje "Aha!". Protože přesně o tom Loki jednoduše je. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže Loki nakonec neskáče mezi časovými liniemi (naštěstí… byla by to s ohledem na to, kolik jich je, idiocie), ale v čase do minulosti v téže linii (říkají tomu “časový skluz”). Neříkám pecka, ale je to rozhodně ta lepší varianta. Otevřelo to i šanci vysvětlit existenci TVA (což mi minulou řadu sakra chybělo). Nicméně. Na to, že jde o epizodu, kde se pořad něco děje, se prakticky nevysvětlí nic. Jestli bude i zbytek seriálu ve stejném duchu, nadšený nebudu. Pozn.: obsahuje zcela zbytečnou/postradatelnou potitulkovou scénu. ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je smutné, že od konce první série jsme se v MCU nikam neposunuli a filmy fungovaly jenom jako takové doplňky, místo toho, aby úspěšně rozváděly možnosti i multiverzum. Ale možná o to víc start druhé sezóny Lokiho funguje. Retrofuturistická stylizace je pořád boží, postavy zábavné, dialogy vtipné a hlavně, hlavně to má i nějaké emoce. Seriál proto na svém startu i nadále zůstává tím nejlepší, co se v éře po Endgame urodilo. Jestli to zase půjde do slepé uličky, bude to smutné. Kvality a zábavnost Lokiho nám ale už aspoň nikdo nevezme. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Endgame je už opravdu málo projektů, co u Marvelu dokáže zazářit a vytvořit ten správný humbuk - nebudeme si nic nalhávat, ve filmech to zachraňují hlavně Strážci a NWH, zasvěcení jistě vědí. A pak je tady Loki, který je mezi seriály MCU takovým zázrakem a ukázkou toho, jak se to má dělat. Už první série byla naprosto dech beroucí (i když chápu, že ne pro každého, ale já jsem na tuhle vlnu byla naladěná ihned po prvním sledování) a tak čekání na pokračování bylo velmi dlouhé. Ale po dvou letech jsme se konečně dočkali a rozhodně to stojí za to. Rozjezd krásně rozehrál děj a teď se můžeme už jen těšit, jak to bude pokračovat a já se osobně těším velmi! Tom opět předvádí, že se pro roli Lokiho narodil, protože bez něj by jeho postava nebyla ani z poloviny taková. Miluju, jak dokáže jen svým výrazem tváře zahrát tolik emocí, já si tohle prostě neskutečně užívám. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to nadějně, ale po první sérii, která také začínala slibně, už ve mě hlodá červík nedůvěry. Trochu mi vadí divné prostřihy a vlastně ani moc nechápu, proč má Loki tak nahnáno za závěru první série, když se zatím vlastně ještě nic nestalo. Paradoxně se mi víc začíná zamlouvat postava Owena Wilsona, který (a nechce se mi věřit, že to píšu) hraje lépe než Hiddleston. Tak uvidíme, jestli se to celé zase nepodělá, jakmile do toho hodí vidle Sylvie.. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)
  • Název epizody a jméno pracovníka TVA Ouroboros je odkazem na epizodu ze seriálu Červený trpaslík (od r. 1988), konkrétně na epizodu Uroboros (1997), ve které se také řeší skoky časem. (Hovadin)

Reklama

Reklama