Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Loki se ocitá doslova rozervaný mezi minulostí, přítomností a budoucností. (Disney+)

Recenze (39)

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice jsem si na to "hození do vody" hned ze začátku chvíli musela zvykat, přeci jen jsem poslední díl první série viděla docela dávno, ale nakonec si odnáším ty nejlepší pocity. Skvělé kulisy, povedený humor, oblíbené postavy, vše se vrátilo zpět obdobně zručně představené. A nejen to. Nový přírůstek do této dosti specifické party mi už teď přirost k srdci svým zábavným a milým vystupováním, přičemž doufám, že si do budoucna ukradne také svoji část minutáže. Mimo to ale musím vyzdvihnout onen prvek mysteriózna, který i v první sérii hned ze začátku diváka pěkně přitáhl k obrazovce, a zde tomu není jinak. Nejsem si jistá, co se děje, prakticky nic nedává smysl, a upřímně se těším, až všechny dílky skládačky tak akorát zapadnou na své místo a já budu moci vyslovit svoje "Aha!". Protože přesně o tom Loki jednoduše je. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku všech MCU projektů přetrvává nadšení z toho, že se poučili a že už to přeci nejde jakkoliv pokazit. Jenže postupem času se seriál většinou vymkne kontrole (Tajná invaze, WandaVision) a stane se z něho další MCU mrvelovina podle zaběhnuté šablony. I proto zůstávám střízlivý a opatrně se budu těšit na další epizody. Ale nutno přiznat, že tato se tedy povedla. Obzvláště cením to, že nás začátek 2. série okamžitě hodí do okamžiku, kde skončila série první. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chytré divokopodivnosti, kde si tvůrci hrají s časem, paradoxy a absurditkami, mám rád. Nebývají předvídatelné, málokdy se berou vážně, jsou vizuálně hravé...jsou zábavné. Legion, Doom patrol, Pán času apod. První řada Lokiho k tomu měla blízko, ale nebylo to ono. Nebylo to chytré. Po první epizodě druhé řady si nejsem jistý, že to tentokrát bude lepší, ale náznaky kvality tam jsou. Tom je v roli Lokiho skvělý, přibyl vtipný Ouroboros...tak ještě víc interakce se Silvií...potitulková scéna fajn příslib a třeba se konečně dočkáme povedeného MCU seriálu. Slabé 4*. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Parádní začátek, kde funguje snad vše. Žádné zbytečné přešlapování na místě, žádné zbytečné představování nových postav. První díl druhé série vás ihned hodí do sledu událostí, a děj se nezastaví na jedinou minutu. Retro futuristický vizuál stále funguje skvěle, chemie mezi postavami se nezměnila a humorný prvek skvěle baví. Konverzace mezi Lokim, Mobiem a OBiem (kterého si mimochodem hned oblíbíte i díky skvělému Ke Huy Quanovi) je jedna z nejzábavnějších scén co sem za poslední roky viděl. Lepší začátek si seriál vzhledem k obecně negativním postojům k Marvelu v posledním roce ani nemohl přát. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle vypadá výmrd s diváky nedozvěděly jsme se nic a nikoho to nejen, že nesere , ale lidi tady tomu tleskají. Loki nějak cestuje z minulosti do přítomnosti a do budoucnosti objeví se v přítomnosti a řekne , že Kangové přicházejí jdou za nějakým servisním technikem  (top nejhorší postava co kdy v seriálech byla dokonce horší než She Hulk a to jsem myslel, že to ani nejde) ten řekne , že musí jít Loki někam z tama ho Mobius musí přesunout do přítomnosti tak to udělají myslí si, že to posral a pak Lokimu někdo pomůže a podaří se to . Končí to tím, že členové Tva jdou po Sylvii a v potitulkovce je Sylvie kdes v Usa v restauraci.   60 procent ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Loki sa po odkopnutí od Sylvie vracia do TVA ale musí sa zorientovať nakoľko sa kĺže v čase u minulosti do budúcnosti a súčasnosti. Jediný spôsob ako zabrániť narušeniu vetiev je stabilizovať ich. Mobius ochotný obetovať aj sám seba mu v tom pomôže. Prevedenie: Akcia od prevej minúty a napätie sa dá krájať ak si k tomu pridám ešte tú super atmosféru 60. rokov v TVA tak ide o pre mňa zatiaľ najväčšie Disney prekvapenie roku. Myslím v dobrom lebo v zlom už ich bolo až až. 95% ()

Honzox 

všechny recenze uživatele

Opravdu už jsem pomalu přestával věřit tomu, že je Marvel schopný natočit svižné dílo s osobitým stylem a vizuálem, které není jen infantilní atrakce pro děcka nebo tovární produkt bez vlastní tváře a duše. Druhá řada Lokiho zatím kvalitativně navazuje na tu první, chemie mezi Hiddlestonem a Wilsonem je parádní, má to spád a tempo, po technické stránce je to také více než ucházející. Je to zkrátka ryzí a poctivá komiksová záležitost, která mi od Marvelu už hodně dlouho chyběla. Těším se na další díly a pevně věřím, že k výraznějšímu poklesu v kvalitě nedojde. Naopak. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodná epizóda si kvalitne uletela a nemala s divákom žiadne zľutovanie. Kopec paradoxov a kvalitná motanica, ale vo finále veľká spokojnosť. Štart dobrý, tak sa v tom hádam nedomotajú úplne. 80% Disney plus ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže Loki nakonec neskáče mezi časovými liniemi (naštěstí… byla by to s ohledem na to, kolik jich je, idiocie), ale v čase do minulosti v téže linii (říkají tomu “časový skluz”). Neříkám pecka, ale je to rozhodně ta lepší varianta. Otevřelo to i šanci vysvětlit existenci TVA (což mi minulou řadu sakra chybělo). Nicméně. Na to, že jde o epizodu, kde se pořad něco děje, se prakticky nevysvětlí nic. Jestli bude i zbytek seriálu ve stejném duchu, nadšený nebudu. Pozn.: obsahuje zcela zbytečnou/postradatelnou potitulkovou scénu. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy jsou pořád fajn, ta roztomilá retrostylizace je super, ovšem děj je poněkud nepřehledný. Update: Dodatečně musím zvýšit hodnocení, protože tvůci to opravdu mají dobře promyšlené  - ta Lokim nabytá schopnost pohybovat se v čase se později ukáže jako klíčová pro další děj. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Endgame je už opravdu málo projektů, co u Marvelu dokáže zazářit a vytvořit ten správný humbuk - nebudeme si nic nalhávat, ve filmech to zachraňují hlavně Strážci a NWH, zasvěcení jistě vědí. A pak je tady Loki, který je mezi seriály MCU takovým zázrakem a ukázkou toho, jak se to má dělat. Už první série byla naprosto dech beroucí (i když chápu, že ne pro každého, ale já jsem na tuhle vlnu byla naladěná ihned po prvním sledování) a tak čekání na pokračování bylo velmi dlouhé. Ale po dvou letech jsme se konečně dočkali a rozhodně to stojí za to. Rozjezd krásně rozehrál děj a teď se můžeme už jen těšit, jak to bude pokračovat a já se osobně těším velmi! Tom opět předvádí, že se pro roli Lokiho narodil, protože bez něj by jeho postava nebyla ani z poloviny taková. Miluju, jak dokáže jen svým výrazem tváře zahrát tolik emocí, já si tohle prostě neskutečně užívám. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený start nové série. OB se rychle stane vaší oblíbenou postavou. Epizoda měla spád, napětí a byla vtipná. Tolik humorných scén v jednom díle seriálu jsem snad v MCU ještě neviděl. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to nadějně, ale po první sérii, která také začínala slibně, už ve mě hlodá červík nedůvěry. Trochu mi vadí divné prostřihy a vlastně ani moc nechápu, proč má Loki tak nahnáno za závěru první série, když se zatím vlastně ještě nic nestalo. Paradoxně se mi víc začíná zamlouvat postava Owena Wilsona, který (a nechce se mi věřit, že to píšu) hraje lépe než Hiddleston. Tak uvidíme, jestli se to celé zase nepodělá, jakmile do toho hodí vidle Sylvie.. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je smutné, že od konce první série jsme se v MCU nikam neposunuli a filmy fungovaly jenom jako takové doplňky, místo toho, aby úspěšně rozváděly možnosti i multiverzum. Ale možná o to víc start druhé sezóny Lokiho funguje. Retrofuturistická stylizace je pořád boží, postavy zábavné, dialogy vtipné a hlavně, hlavně to má i nějaké emoce. Seriál proto na svém startu i nadále zůstává tím nejlepší, co se v éře po Endgame urodilo. Jestli to zase půjde do slepé uličky, bude to smutné. Kvality a zábavnost Lokiho nám ale už aspoň nikdo nevezme. ()

Kraty 

všechny recenze uživatele

Konečně jsme se po dvou letech dočkali a určitě zaslouženě! Vše co dělalo první sérii sérií, tak to tu je zas a parádně to funguje! Vztah, atmosféra a sem tam i lehký konverzační humor, který nikoliv nekazí vážnost a atmosféru scén a nádherně to jen prohlubuje chemii mezi postavami, těším se na další díly a na to kam nás osud našeho milovaného (sice jen alternativního) Lokiho zavede. Miluju to, dávám 5 hvězd ()

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"At least you get to live. -- Live?! What's the quality of life with no skin?" Wilson zábavnej. Quan taky vtipnej, a o poznání míň otravnej, než v Indiana Jonesovi. A druhá série začala dost zostra. ()

Reklama

Reklama