Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsem na Marvelovky začal být poměrně během vysílání WandaVision alergický, při vydání traileru na Eternals až nepřirozeně naštvaný, Loki mě překvapil. Je to úplně něco jiného, než jakákoliv Marvelovka co jsme doposud mohly spatřit. Barvičky jsou nehorázně krásné a atmosféra by se dala krájet. Soundtrack krásně Zélandský a vtipy jsou doslova i vtipný. Celá premisa zní zajímavě, z pilotu to vypadá na Marveláckou detektivní a špionážní komedii s krásným vizuálem. A já říkám jen jediné - chci víc. Oproti předešlým dvoum seriálů co Marvel/Disney+ zveřejnil, toto vypadá opravdu skvěle a doufám, že nepropadne k průměru jako jeho předchůdci. 95/100 ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dojmy - Další Marvel seriál a to je náš oblíbený Loki. První díl jde krásným tempem a těch 50 minut vám uběhne opravdu rychle. Jediné minus, co mi vadilo u prvního dílu byli až moc umělé scény. Třeba příkladem je písečná lokace na začátku, já vám nevím, ale mě tam ten Loki byl strašně daný uměle, ale je možný, že to takhle můžu vnímat jen já. Příběh, Efekty, Postavy, Easter Eggy Topovka! Celkové hodnocení - 85% ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dostávame sa do doby kedy Loki zmizol s Teseractom z centrály Avengers. Dostal sa púšť kde ho našli páni času a obvinili ho, že narušil posvätnú časovú linku a stáva sa tak Variantm, ktorého treba vyresetovať. Avšak jeden z aganetov verí v jeho prínos v prípade oveľa horšom ako je ten jeho. Prevedenie: To, že sa nám pred očami buduje ďalšia vesmírna sila, ktorá má svoje vlastné univerzum, nám jasne hovorí, že Lokiho príbeh to zostávajúce MCU veľmi nezmení a teda je skôr takou jednohubkou ako plnohodnotným sekvelom posúvajúcim dej. To však nič neuberá na atraktivite a dokonalej atmosfére prvého dielu. 75% ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mi vadily ty počáteční vynucené fórky, které k Lokimu IMHO tak moc nepatří. Není to Joker, a to ani ve filmu ani v komiksech. Vážnější tón, do kterého se přepne v druhé polovině, svědčí seriálu mnohem více, a tak doufám, že v něm bude pokračovat. Líbí se mi i chemie mezi Hiddlestonem a Wilsonem, očividně si sedli, což je dobrý začátek. Ta (skoro) hodina utekla neuvěřitelně rychle a byrokratické prostředí je příjemným oživením. Glorius. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WandaVision a Falcona s Winter Soldierom som nevidel. Marvelovky pre mňa boli vždy zábavnou jednohubkou, ktorú som si pozrel, a už sa k nej znova nevrátil. Menovaní hrdinovia ma vo filmoch nikdy nezaujali natoľko, aby som im venoval svoj čas pri sledovaní seriálu. Loki je však jednou z výnimiek. Tom Hiddleston stvárňuje zákerného Boha Lokiho fantasticky a zápletka, ktorá by nám mohla ukázať mocnejšie bytosti, než sme doposiaľ videli, ma jednoducho láka. V priestoroch TVA sú teseracty a infinity stones úplne zbytočné, čo hovorí samo za seba. Myslím, že sledovať Lokiho naháňajúceho cez rôzne časové pásma „vy viete koho“ môže byť tajomné i zábavné, a preto dám seriálu šancu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Loki (Tom Hiddleston) otevře šuplík s kameny nekonečna, si můžeme všimnout, že jeden chybí, konkrétně žlutý mind stone. V titulcích ho můžeme zahlédnout jako těžítko na stole. (kebabvchlebu)
  • Vzhled TVA byl inspirován stereotypními vládními kanceláři ze 60. a 70. let. TVA též používá stejně zastarale vypadající technologii, od přístrojů po papíry či vzhled budov a místností. (NiWi)
  • Na konci pásky Lokiho (Tom Hiddleston) života můžeme vidět „ETH-616“. Earth-616 je hlavním vesmírem Marvel komiksů. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama