Reklama

Reklama

VOD (1)

Mobius spojí síly s Lokim. Ne všichni v TVA jsou z práce po boku boha falše nadšeni. (Disney+)

Recenze (59)

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se stát agentem tajné organizace z pohledu Lokiho. Skvělá chemie mezi Lokim a Mobiusem. Je vidět změna mezi Lokim z prvního dílu a Lokim nyná v druhém dílu. První byl poněkud málomluvný a naštvaný na TVA, že ho chytili, nyní to jsou samé vtípky, trochu jako Loki z Ragnaroku. (Asi to ale jen předstírá. Zatím. Nevěřím, že by se Loki vykoupil za jednu epizodu seriálu.) :D  Je vtipné sledovat Lokiho jako kancelářskou krysu. :D  Jak vysvětlíte ¨Ragnarok jako událost? Co třeba salátem solí, pepřem a pitím? :D  A konec... Hraje to Loki nebo ne? Uvidíme. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"We have a saying in Asgard. 'Where there are wolf's ears, wolf's teeth are near.' It means to be aware of your surroundings. Which is absurd, because my people are, by nature, gullible fools. A trait that I, the God of Mischief, exploited time and time again simply by listening. My teeth were sharp, but my ears even sharper. You remind me of them. The Time Variance Authority and the Gods of Asgard, one and the same. Drunk with power, blinded to the truth. Those you underestimate will devour you. You underestimate me, just as you underestimate this lesser Loki. Which is why you walk into one wolf's mouth after another." ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobný průběh jako v první epizodě, tzn. poměrně dost povídání a málo akce, ale nakonec to zachrání nějaký fajn moment, nebo odhalení. Celý ten koncept TVA je docela přitažený za vlasy a vlastně i trochu směšný...tři mimozemští ještěři splétají osudy lidí do časové osy..., ale pořád mám chuť sledovat co bude dál a pořád se mi to líbí víc, než předchozí miniseriály. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně zajímavá detektivka s parádní předapokalyptickou atmosférou! Owen Wilson stále rules, Hiddleston se mi líbil víc než v prvním díle, jako kdyby pro Lokiho získával zase větší cit, lepší timing různých grimas, gest, apod. Celkově super epizoda!:)   Více recenzí čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost jsem se v ději téhle epizody ztrácela. Možná je to jen můstek k další epizodě, kdy člověk pochopí víc věcí, ale zatím je to těžko pochopitelný balast. Nejtrapnější mi přišla scéna se salátem. Snad další díl bude lepší a hergot, proč je takový problém sehnat černou paruku. To je takový problém se alespoň částečně držet komiksů? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Vyobrazení zničení Pompejí jako katastrofy na úrovni apokalypsy je věcně nesprávný. Většina obyvatel, kteří tam žili, uprchli z města a přežili. Zničení města totiž proběhlo během 2 dnů a ne tak rychle, jak je znázorněno. (Kubaaa97)
  • Behom boja v úvode epizódy hrá pieseň "Holding Out For A Hero" od Bonnie Tyler. (ČSFD)

Reklama

Reklama