Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco Mobius a lovkyně B-15 pátrají po Lokim a Sylvii, v TVA zavládnou nervozita a paranoia. (Disney+)

Recenze (56)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně epizoda, která dokázala vyvolat nějaké emoce, přinesla nečekané situace a trošku překvapila a navnadila. Byl bych ale mnohem raději, kdyby se místo časových hrátek řešilo multiverzum. Právě ta různorodá škála Lokiho je prozatím to nejzajímavější na celém seriálu. Nepotřebuju přidávat další verze hrátek s časem. Ano, seriál spojuje obě možnosti, ale stačily by mi jen alternativní reality. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chybí mi tu možnost dát půl hvězdičky, protože tenhle díl si zaslouží tak 3+1/2. Sám o sobě není vůbec špatný, bohužel jde znát, že se tvůrci snažili do 50 minut narvat, co se dalo, když tedy předchozí díl museli obětovat pindání se Sylvií. Takže sice je tu nášup zajímavých událostí a informací, ale tedy střih je tu přímo zrůdný. Zrovna když si řeknete, tak jak tohle dopadne? Střih! A už to nějak dopadlo, tady máte výsledek. Jak se tam dostanou? Střih, už tam jsou. Hodně jde vidět lazy-writing a teda ty bojové scény... viděl je někdo než to pustili na obrazovky? Tak jako tak Mobius je zase zpět, což dílu velmi prospělo, Sylvie je trochu bokem, takže dobrý a Hiddleston trochu zkrotl, takže už to celkem šlape narozdíl od předchozího dílu. Je tu tedy hodně zvratů, některé očekávané, některé méně, také se tu ukáže stará známá tvář. Závěr je tak trochu dýka do zad, ale naštěstí je tu potitulková scéna, díky které si řada diváku oddychne. Zlepšení nastalo, ale tenhle seriál by si vážně zasloužil více dílů... ()

Reklama

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možné SPOILERY: Dobrá dobrá, nejprve se musím trochu uklidnit. Tenhle díl se rozhodně vrátil ke kvalitě prvních dvou a já mám z toho obrovskou radost. Byl tady znát velký posun ve všem: charakter Sylvie mi připadal mnohem sympatičtější, dostali jsme zpátky Mobiuse (kterého jsem si oblíbila zase o kus víc) a celou TVA, přátelství Mobiuse a Lokiho (nakonec), no a jako bonus dost nečekané zvraty. Dost nepříjemné nečekané zvraty, ale to koneckonců ke kvalitnímu seriálu patří (jen opravdu doufám, že se všichni dodívali až do konce, i s částí po závěrečných titulcích, protože bych nechtěla odcházet od obrazovky s tím, jak to zdánlivě skončilo). Nakonec musím říct, že vývoj vztahu Lokiho a Sylvie jsem z minulého dílu celkem čekala, i když se mi nechtělo zdát, že by se k něčemu takovému tvůrci skutečně přiklonili. Ale popravdě řečeno, vlastně proti tomu nic nemám a začínám chápat, že předchozí díl byl povinnou zastávkou, abychom to všechno trochu lépe zpracovali. Navíc konečně vidíme soft side našeho oblíbeného hrdiny, což je něco, na co jsem byla moc zvědavá. Jsem nadšená a vážně nedočkavě vyhlížím další díl. For all time. Always. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv bych si přál, aby seriál šel spíše cestou detektivky (vedlo by to pochopitelné k více dílům) a prozkoumávalo celý Universum za hledání Sylvie, což by vedlo k této lince, bohužel se toho již nedočkáme. Je to škoda, nehorázně promrhaný potenciál. Zdá se mi, jakoby seriál nevěděl přesně co být a to je prostě špatné. Ostatně skvělý díl, dosud nejlepší, ale celkově už teď lze posoudit že to šlo udělat líp. Každopádně nelze popřít, že se jedná zatím o jediný dobrý MCU seriál. 85% ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. epizóda posunula dej riadne vpred. Udialo sa tu niekoľko šokujúcich (až surových) zvratov, pri ktorých mi behal mráz po chrbte. Zároveň sa však príbeh nanovo zamotal a my tak vôbec netušíme, o čo tu v skutočnosti ide, respektíve, čo je vlastne TVA a kto ťahá za nitky. P.S.: Potitulková scéna však bohužiaľ naznačila, že je to predsa len MCU, ktoré k svojim postavám zas až tak kruté nie je. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (12)

  • V potitulkové scéně si můžeme všimnout zřícené budovy Stark Tower. Na fasádě ale nevidíme nápis „Stark“, ale „Qeng“. Jedná se o odkaz na společnost Qeng Enterprises, která věž získala od Tonyho Starka. Tuto společnost v komiksech vlastnil Kang Dobyvatel pod jménem pan Gryphon. (Kubaaa97)
  • Píseň na konci je anglický cover písně „Hymne a l'amour“ od francouzské zpěvačky Édith Piaf. (Kubaaa97)
  • V mezititulkové scéně se objevují další alternativní verze Lokiho (dvě z komiksů a dvě originálně vytvořené) – „Klasický Loki“ (Richard E. Grant) v původním kostýmu z komiksů, „Dětský Loki“ (Jack Veal), Loki připomínájící Thora (Deobia Oparei) a „Aligátor Loki“. (Mikahu)

Reklama

Reklama