Reklama

Reklama

VOD (1)

Na základe zvláštneho správania susedov začne mať Vision podozrenia, no Wanda ho upokojí. (Disney+)

Recenze (55)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozoruhodný recast jedné kdysi pro Marvel a hlavně Wandinu linku podstatné postavy mi vůbec nevadí, přestože jsem měl v této roli raději původního herce, nikoli toho z vedlejšího vesmíru u Foxů. To, jak dokáže být prozatím stále ještě schovaná Scarlet nebezpečná pro své okolí, zasluhuje páté epizodě pátou hvězdu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako kurva proč to pokračuje dál do 80tek!? Karty jsou na stole, tak sakra jaká je pointa? V sitkomových výstupech totiž nejsou naprosto žádné informace “proč” se děje co se děje. Děj má obrovské díry (pokud Wanda ovládá mysl ostatních a vytváří iluzi, kde se berou její děti? pokud jsou taky iluze, proč je neovládá a chovají se autonomně? Co ty kecy o nemožnosti něco oživit… před Visionem? A vůbec proč s Visionem debatuje, když to VŠE SAMA OVLÁDÁ). Navíc ta patlanina s Quicksilverem (kterou si Marvel nahnojil sám). Proč? Avengers vs X-men. Tohle je jak od DC (Joker/Batman po milionté ani jeden nezapadá do většího konceptu). Matrix to celkem trefil. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednou epizodou, jednou minutou Feige a všichni, kdo stojí za MCU, rozmetali realitu filmových vesmírů. Tohle je jeden z momentů, na který se bude odkazovat jako milník zábavného průmyslu. Proč? Protože dochází k fúzi monumentálních rozměrů! Všichni hlavouni řídící studia proklínají vše okolo sebe, protože nemají někoho jako Feige. Mám husí kůži. Jsem napumpovaný adrenalinem. Navíc to byla výborná epizoda plná smíchu, napětí a velmi reálného smutku. PS: Reklama na útěrky velmi pobavila. Lagos. Když ztropíte nepořádek, který jste nechtěli. Wanda a její trauma ze začátku Civil War. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vím, že by to mělo být za pět hvězd, ale fakt mě docela štve ten klišovitě pojatý SWORD a jeho filmově typický, stupidně se chovající šéf. Vlastně celý dění ve vojenským táboře mě moc nebaví. Za to Westview, to je teda sakra jiná písnička!! V tomhle dílu už se přitvrzuje opravdu hodně, konečně dochází na znepokojivý, mrazivý momenty, v který jsem doufal už od první epizody. No a ten závěr... WOW. Zřejmě se bude jednat o podobně přelomový milník, jako když se objevil Tony Stark v Neuvěřitelném Hulkovi. No, tak teď jsem zvědovej, co vyroste z druhého dvojčete!! Že by druhý "Vy-víte-kdo"?:)) /// Pro zajímavosti a recenze nejen ze světa Marvelu sledujte na Instagramu profil instageek_cz , díky!:) ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět úžasná práce při tvorbě dobové znělky a nemůžu si pomoct, ale já tu vidím znělku na Plný dům a zbytek epizody vypadá jak Krok za krokem. Prostřihy mezi realitou a "Wandavizí" byly pořádku a nebyly rušivé. Vision si už začíná uvědomovat, že něco není v pořádku. Naštěstí se mi nepovedená minulá epizoda smazala z mysli. Osmdesátky pro mě vytáhly tento díl až na plný počet. A ten Evan Peters na konci epizody? Myslím že všichni fanoušci X-Men, AHS a Dahmera museli skákat do nebes (včetně mě). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (15)

  • Pes jménem Sparky vystupuje i v původních komiksech s Visionem. (NiWi)
  • Znělka epizody tentokrát odkazuje na seriál Rodinná pouta (od r. 1982), jak hudbou, tak i stylem, kdy ukazuje vzhled postav v průběhu let. Kromě toho lze najít spoustu dalších odkazů na tuto show. (NiWi)
  • Ústřední píseň této epizody „Making It Up As We Go Along“ je poctou písni „Believe It Or Not“ ze seriálu The Greatest American Hero (od r. 1981). Seriál pojednává o obyčejném muži, který nabyl superschopnosti a snaží se je ovládnout. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama