Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda sa vydáva na nepríjemnú cestu do svojej minulosti, ktorá jej však pomôže vysvetliť prítomnosť a budúcnosť. (Disney+)

Recenze (49)

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tu, brána do úplného finále. Veľmi vydarený diel, ktorý ukazuje minulosť Wandy a Agathy. Toľko bolesti čo si prežila Wanda si ani nevieme predstaviť. Konečne nám všetko odhalili ako prišla Wanda ku svojím schopnostiam a ako vytvorila Hex. A zároveň ako aj Agátha sa stala tým čím sa stala a aká je mocná. S.W.O.R.D. si podľa mňa kope hrob tým čo spravil a finálny súboj medzi Wandou a Agathou bude legendárny teda dúfam v to. Som zvedavý kto má silnejšie schopnosti. Plus verím a pevne dúfam, že vo finále sa ukáže Dr. Strange a tak sa nám aj otvorí cesta do Multiversa. Ale to len tak nenápadne dúfam :D. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvých 10 minút - nuda. Absolútne sa mi to do hlavného MCU sveta nehodilo, prišlo mi, že pozerám na Runaways, poprípadne Agents of S.H.I.E.L.D., tam by to šlo. Potom sme nazreli do minulosti, a to sa mi veľmi páčilo. Aj scéna s rodičmi (i keď absolútne nechápem, prečo jej matka nič neurobila, keď zbadala vonku prestrelku), ale najmä scéna s Visionom v sídle Avengers. Mohol by niekedy vzniknúť krátkometrážny seriál o Avengers, keď práve nezachraňovali svet a vidieť ich trochu z iného uhla pohľadu. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásná ukázka toho, jak se má pracovat s postavou. Dejte ji pořádné podhoubí, dostatek času na projev a máte postavu, s kterou s dá skvělé pracovat. Tohle je jeden z důvodu proč MCU je tak populární. Buduje se na prostoru několika hodin děje a vy se za ten čas s postavou prostě sžijete. Její trable i vítězství na vás pak působí více a úderněji. Dobrá práce. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm...takhle to dopadne, když čarodějka potká čarodějku, které k tomu někdo pomohl, nebo jak se z Wandy stala Scarlet Witch. Navíc skvěle natočené, aby to vypadalo, že tvůrci tenhle tah měli celou dobu promyšlený a následně dál rozvíjeli myšlenku, že se Scarlet Witch v rámci MCU počítá. Protože přeji jen, v komiksech si toho nezažila málo. Za mě totiž vztah a celý příběh Scarlet Witch/Vision za patří na špičku epičnosti. Protože doteď to byla jenom holka, která si ráda hraje s energickejma koulema. Skvělé. A bojím se dalšího dílu. Že mi ta nádhera vypálí díru do hlavy... ()

Davies182

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako, klidně si vyhlašujte nouzovej stav do aleluja třeba až do roku 2099 [sarkasmus], když mi k tomu v Čechách konečně aktivujete Disney Chanel s marvelovkama, který si z konkurenční televizní DC tvorby dělají dobrej den! Chtěl bych napsat, že lepší letošní seriálovou epizodu už neuvidíme, jenže vono to má za tejden season finale, hehe... Bravurní. Promyšlené. Nápadité. Dojemné. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (12)

  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)
  • Zde poprvé od představení postavy Wandy Maximoff (Elizabeth Olsen) v MCU uslyšíme její komiksové pravé jméno, a to Scarlet Witch. Problém s pojmenováním byl kvůli 20th Century Fox, který vlastnil práva na použití jména, ale to se změnilo koupí Foxu společností Disney. (jajo161)
  • V komiksech byla stejně jako v seriálu Agatha Harkness (Kathryn Hahn) součástí tzv. Salemského procesu, nikoliv však jako jeho oběť, nýbrž jeho organizátor. (NiWi)

Reklama

Reklama