Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda sa vydáva na nepríjemnú cestu do svojej minulosti, ktorá jej však pomôže vysvetliť prítomnosť a budúcnosť. (Disney+)

Recenze (49)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé. Nemá to sice takový tah na branku a Endgame působila na emoce lépe, ale i tak výborná epizoda. Scénář nadále boří všechny dohady a předpoklady, přičemž je člověk spokojený, že se mu to všechno nepodařilo rozplést. Opravdu mě dost zajímá, jak to celé vyvrcholí. WandaVision se Marvelu povedla takřka dokonale... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé to je, minimálně v překračování hranic formátů. Který jiný seriál do sestřihu z minula naseká i šest let starý film, který je v rámci hlavního příběhu stále relevantní? A už došlo i na odpověď těm divákům, kteří nechápali, jak by chudá holka z východní Evropy mohla znát stařičké americké sitkomy, logicky z DVD. Takže neplýtvejte časem a taky si zkuste zapnout I Love Lucy (1951), The Dick Van Dyke Show (1961), The Addams Family (1964), Bewitched (1964), I Dream of Jeannie (1965), Who's the Boss? (1984) nebo Malcolm in the Middle (2000). ()

Reklama

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvých 10 minút - nuda. Absolútne sa mi to do hlavného MCU sveta nehodilo, prišlo mi, že pozerám na Runaways, poprípadne Agents of S.H.I.E.L.D., tam by to šlo. Potom sme nazreli do minulosti, a to sa mi veľmi páčilo. Aj scéna s rodičmi (i keď absolútne nechápem, prečo jej matka nič neurobila, keď zbadala vonku prestrelku), ale najmä scéna s Visionom v sídle Avengers. Mohol by niekedy vzniknúť krátkometrážny seriál o Avengers, keď práve nezachraňovali svet a vidieť ich trochu z iného uhla pohľadu. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě pořád dost dobrý, přímo výborný. V MCU filmech mi popravdě celá Wanda a Vision srdce úplně nedrásali, ale tohle je paráda. Člověku to úplně změní pohled na ty postavy, vztah k nim. Klobouk dolů před mastermindy za těmihle novými seriály, je to další stoprocentní trefa pro Marvel. A epizoda osm mě bavila hodně. Myslím, že dosud byla nejdramatičtější ze všech a pohledy zpátky v čase krásně doplňují/obohacují/rozšiřují nám dobře známé universum. Bravo! ()

Davies182

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako, klidně si vyhlašujte nouzovej stav do aleluja třeba až do roku 2099 [sarkasmus], když mi k tomu v Čechách konečně aktivujete Disney Chanel s marvelovkama, který si z konkurenční televizní DC tvorby dělají dobrej den! Chtěl bych napsat, že lepší letošní seriálovou epizodu už neuvidíme, jenže vono to má za tejden season finale, hehe... Bravurní. Promyšlené. Nápadité. Dojemné. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (12)

  • SPZ auta, kterou v epizodě řídí Wanda (Elizabeth Olsen), se dá přečíst jako slovo „Excelsior“, což je odkaz na otce Marvel komiksů Stana Lee. (NiWi)
  • V tomto seriálu jsme se již dozvěděli, že se Wanda (Elizabeth Olsen) narodila v roce 1989, a to, že její rodiče zemřeli, když jí bylo 10 let. To znamená, že scéna ze Sokovie se nemohla stát později, než v roce 2000. Nicméně v této epizodě můžeme vidět DVD kopie seriálu Malcolm v nesnázích (od r. 2000), které vyšly až v roce 2002, a set The Dick Van Dyke Show (od r. 1961)), jenž byl vydán až v roce 2005. (Kubaaa97)
  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno