Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Falcon a Zimný vojak sú na stope skupinke extrémistov, ktorí majú sérum, robiace z ľudí supervojakov. Recept na jeho výrobu zanikol pred desaťročiami spolu so smrťou doktora Erskina, teraz sa však niekomu podarilo znovu ho vytvoriť. V nesprávnych rukách by predstavovalo obrovské nebezpečenstvo a aby ho táto dvojica pohádaných hrdinov našla, budú sa musieť spojiť s niekým, koho by už radšej nikdy nevideli... (ČSFD)

(více)

Recenze (46)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle jsem nečekala! Nebo spíš "takhle". Útěk z vězení? Začala jsem se smát, když to Samovi došlo. Mám tenhle prvek ráda. Když není jasný, zda je bude tohle nebo tamto a potom se to dozvím :D Zemo byl skvělej. Hlavně žádný crcání. (Což mě akorát zmátlo v tom, jako jaký žánr sr chce tohle tvářit. Pokud se z toho stane superhrdinská MI, budu spokojená.) Vidět ho v téhle pozici bylo fajn (Disco Stu bitches!) úplně stejně jako úvod ohledně řešení "pětiletky" a toho dlouhého záběru na naší vlajku. (I když to nikomu nic neřekne, přestože si v Amíci stejně jako my přečetli, kde se seriál převážně natáčel.) Protože, sorry, kdo si nevypne telefon, když si hraje na někoho, kdo není? Ale za následnou akcičku to stálo :D ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Madripoor vypadá tak trochu jako nepovedená vykrádačka Blade Runnera, Riga je pro změnu Praha a panďuláci pouze skáčou z místa na místo bez nějakého většího náboje. Naštěstí tu Emily VanCamp ve svém cameu na pár metrech čtverečních nakope více zadků, než Falcon za dvě epizody. Pochopitelně ani Bruhl neurazí. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Jen protože Kolstad vykrádá, co může, neznamená, že to je dobrý. Chemie, na kterou jsem se těšil, a kterou jsem dostal ve druhé epizodě ještě spolu s novým Capem, jehož příběh mi doposud přišel zajímavější než ústřední zápletka, jde ve třetí opět do pozadí. Na její místo přichází povinná, ovšem ne tak zdařilá akce, kterou nechápu jak někdo může srovnávat s Wickem. Návrat Zema pak působí levně a z té postavy se stává trochu karikatura záporáka z Občanské války, výlet do Madripooru navíc vůbec nenaplnil očekávání a že by zápletka v polovině seriálu nějak nabrala na intenzitě, to se taky říct nedá. Kolem a kolem zatím žasnu, jak málo údernou událost si Marvel tentokrát připravil. ()

M_Bery 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl zas o kousek dál než ten minulý, velmi podařený snímek, na který jsem se těšil, přesně tohle oproti minulým dílům naplnilo mé očekávání, pokud se laťka a kvalita seriálu bude stále zvyšovat s každým dílem, budu víc než nadšený, a myslím si, že nebudu sám... Marvel se do seriálů vrhnul trochu po hlavě, a myslel jsem, že nevytvoří nic uchvacujícího, ale myslím si, že se mu s tímhle daří, a i WandaVision bylo poměrně dobré. Doufám, že s každým seriálem pojede kvalita výš a výš... ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je skvělé, že s každým dílem kvalita seriálu stoupá. Hlavní zásluhu na tom má bez debat Baron Zemo, který fantasticky dotváří už tak silné napětí mezi Falconem a WS a sází bezva hlášky. Kdo by to byl řekl, že kdysi nenáviděný záporák nakonec zachrání tuto minisérii. Když už mluvím ale o skvělých postavách, tak nesmím opomenout Sharon Carter. Pokud WandaVision má Elisabeth Olsen tak TFATWS má Emily VanCamp, která je tu senzační a její bojová scéna je nejlepší od dob druhého Capa. No a Zemův taneček je právem novou ikonou, je vidět, že Marvel se poučil od WB a na hashtag #ReleaseTheZemoCut reagoval včas a nejlepším možným způsobem. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (23)

  • Oblečení Sama (Anthony Mackie) v Madripooru připomíná oblečení Conrada Macka, když pracoval jako pasák v San Franciscu pod přezdívkou Snap Wilson. (Kubaaa97)
  • Panorama Madripooru ze CGI bylo vytvořeno z mixu panoramat tří měst: Hong Kongu, Singapuru a Šanghaje. (10milda)
  • Falešné jméno Conrad Mack / The Smiling Tiger, pod kterým vystupuje Sam Wilson (Anthony Mackie), je odkaz na stejnojmennou postavu hrající významnou roli v Madripoorském podsvětí v komiksech. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama