Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Walker začíná ztrácet trpělivost se Samem a Buckym, když se dozví více o Karli Morgenthau. (Cever)

Recenze (46)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návštěva z Wakandy díl pěkně okořenila. Možná to na něm bylo to nejlepší. Scény z Prahy super, i když tvůrci natáčeli na poměrně profláklých místech, které prostě každý Pražák zná. Na druhou stranu je to sranda, když "ve svých ulicích" vidíte hvězdy tohoto typu. Co ale k ději? Karli mě moc nebaví a zápletka je poměrně předvídatelná. John Walker mi byl sympatický, ale poslední dva díly se z něj snaží udělat psychopata bez nějakého vývoje. Ano, teď mu zemřel někdo blízký, ale ty náznaky, že bude blázen, tu byly i o pár minut dříve. Postava by si zasloužila lepší péči, prokreslení a motivy. Nemám rád, když někomu jebne zničehonic... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každým dílem se kvalita zvyšuje. Po tomhle dílu jsem konečně přišel na chuť postavě Sama, do teď jsem ho moc nemusel, ale líbí se mi jeho chemie s Buckym. Zemo je pořád skvělý, jsem hodně zvědav kam jeho další kroky povedou. Akční scény jsou na velmi dobré úrovni, hlavně akční pasáž s ženskejma z Wakandy. No.... a to co jsem vážně nečekal je co se děje s postavou Johna Walkera, očekával jsem, že umře, nebo dostane na prdel a přijde o štít... ale tohle co tvůrci udělali se mi zamlouvá hodně. Poslední záběr na zakrvácený štít je naprostý strop co nám prozatím v tomhle seriálu tvůrci nabídli...... měl jsem ještě pár minut po zhlédnutí husinu.... Marvel ukázal, že má koule. Paráda. JEN TAK DÁL. :-) ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pro mě příliš nezáživném prostředním díle se dostavuje epizoda, kde se konečně pěšák v kožené bundě jménem Sam opět změní v postavu, která stojí v samotném názvu tohoto seriálu. Paralela mezi nezapomenutelnou hláškou z loňského Trial of Chicago 7 a šokujícím zakončením této části mě přesvědčila, abych u hodnocení vůbec neváhal. ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto bola šupa. Čim ďalej tým lepšie a lepšie. A ten koniec akože som nečakal. John Walker je sviňa. To bude ešte tak dlho nenávidená postava, že netuším či ho v blízkej budúcnosti niekto tromfne, ako okej naserie keď ti zabijú parťáka ale toto čo spravil na konci bol úplne šialený anarchický čin. Tento chlap nie je ani omylom hodný štítu Kapitána Ameriky. Som zvedavý na finále. Škoda, že to to bude už o dva diely. Ale teším sa na pokračovanie. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po lehce nevýrazném třetí dílu přichází nabušená epizoda, kde je snad každá scéna napínavá a většinou člověk neví, co postavy udělají v dalším okamžiku. Akce si dál udržuje kino kvalitu, stejně tak herecké výkony. Wyatt Russell (syn Kurta Russella!!) je jako John Walker řekl bych až geniálně otravný! Tak se těším, co bude dál! Hodnocení: 9/10                      Pro recenze a zajímavosti nejen ze světa Marvelu čtěte na Instagramu profil instageek_cz , díky!:) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (16)

  • Symbol Flag Smasherů je odvozen od hamsy (známé také jako Fátimina ruka nebo Ruka Marie). Hamsa zobrazuje dlaň pravé ruky, což bylo považováno za znamení ochrany, především před uhrančivým pohledem. Někdy bývá zobrazována i se „zlým okem“. V této epizodě je „zlým okem“ vládní dohled a mobilní telefony. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno