Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate Bishopová se ocitne uprostřed zločinného spiknutí a přiměje Hawkeye vystoupit z ústraní. (Disney+)

Recenze (48)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akorat mam rozectenou komiksovou predlohu od Matta Fraction a Davida Aja, takze me potesilo nekolik primych citaci. Napriklad zachraneny pes, rusaci v teplakovkach, kteri vsechny oslovuji 'bro', nebo fialova barva. Kdyz od toho ale odhlednu, tak jsem se nejak extra nebavil. Doufam, ze se to v druhe epizode vic rozjede. Zatim me moc nezajimaji roztrzky rodiny Bishopu a rodinna idylka Clinta s trema detma me bavi snad jeste min. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Mně to sice přijde pořád jako včera, kdy šly první Avengers do kina, nicméně realita je, že za tu dobu už od premiéry stihla dospět celá generace dětí, kteří si z Avengers berou pro změnu to své. Kate Bishop je jednou z nich, a mně hrozně baví, jak to Feige a spol. v téhle vánoční street level superhrdinské akci pojali. Do Daredevila to má samozřejmě daleko, ale kam se na první dva díly hrabou Falcon a Winter Soldier nebo Loki. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Imf o tom tak pekne básnil v Moviezone, že som po dlhej dobe riskol nejaký Marvel seriál, ale už mi Marvelovky fakt lezú krkom. To neustále skákanie medzi vážnou scénou, ktorú musia hneď zhodiť nejakým trápnym vtipom, lebo typický Marvelboy by asi neprežil na to čumieť bez trápnych vtipov. Oproti filmom tu naviac chýba aj tá megalomanská akcia, ktorá často zachráni akékoľvek slabšie Marvelovky, takže čo tu ostalo? Za mňa nič. Nechápem, kto na to čumí a čo ho na tom baví. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalší z Avengers hrdinov, ktorý sa nikdy nedočkal vlastného filmu či seriálu, len nesie jeho meno počin na predanie štavety mladším budúcim hrdinom. Je to škoda. Na druhej strane, pôvodní herci už sú vo veku, kedy chcú hrať skoro len v serióznych veciach a tak väčšinou sledujeme rodinnú drámičku a len dúfame, že bude zábavou a hrdinstvom vykúpená, než nás omrzí úplne. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První seznamovací díly seriálů od Marvelu prostě nejsou Wau, takže v tuhle chvíli 3*, ale věřím, že se to rozjede. Pravděpodobně né tolik jako Loki, ale Casting je solidní, takže pokud to scénáristi úplně neposrali, tak by celek měl stát za to. Hawkeye je prostě sympaťák a z Avengerů je nejnormálnější. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • V této epizodě se poprvé v rámci MCU vysloví Clintův (Jeremy Renner) alias, Ronin, když se draží předměty, které používal po rozpuštění Avengers ve filmu Avengers: Endgame (2019). (Kubaaa97)
  • Jeden z úryvků z recenzí před vstupem do divadla zní: „A Smash in Every Way.“ Jedná se o referenci na Hulka (Mark Ruffalo), kdy ještě nebyl plně pod kontrolou. (Kubaaa97)
  • Hawkeyův (Jeremy Renner) horšící se sluch odkazuje na komiks „Hawkeye Vol 4 #15“ z roku 2014. V tomto sešitě Hawkeye přišel o sluch poté, co mu Clown vrazil šípy do obou uší, což vážně poškodilo jeho střední a vnitřní ucho. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama