Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate Bishopová se ocitne uprostřed zločinného spiknutí a přiměje Hawkeye vystoupit z ústraní. (Disney+)

Recenze (48)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem si první díl užil. Byl pomalejší a rozhodně byl umírněnější, ale po seriálech a filmech, kde se neustále zachraňuje svět, je příjemné sledovat i něco jiného a trochu komornějšího. Kate Bishop je rozhodně sympaťák a její příběh mě zajímá. Myslím, že Hawkeye si dostatečně užijeme v dalších dílech. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První setkání s hlavními hrdiny je poněkud rozporuplné a ke sledování dalších dílů mě nenalákalo. Svou roli v tom hraje fakt, že nemám rád Jeremy Rennera a potažmo postavu Hawkeye. Akce je typicky hollywoodská, tedy rychlý střih, takže nejde poznat, co se děje na obrazovce. Kromě toho se všechno odehrává ve tmě. Když se nad tím tak zamyslím, jak dokáže holka zmlátit 100kilové borce (kteří navíc nepoznají, že nebojují s chlapem)? Ano, údajně má od 15 let černý pásek v karate, ale i tak... A proč si borec sundává masku na veřejnosti? Logicky to nedává žádný smysl, ale scénáristé nám museli ukázat, jak vypadá, abychom si ho zapamatovali pro příště. Nedá mi to, abych se nerýpnul. Jakým způsobem se prosím mohla zřítit ta věž se zvonem? Bylo to snad tím, že byl zvon jen na ozdobu a nemělo se s ním zvonit? Pokud ano, proč měl srdce? A jak přesně funguje zatahovací meč? Kam se zatáhne čepel? Určitě ne do rukojeti, ta je příliš krátká. Možná je zatahovatelný proto, aby šel snadno schovat do kapsy u kasa. Mrk, mrk. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Imf o tom tak pekne básnil v Moviezone, že som po dlhej dobe riskol nejaký Marvel seriál, ale už mi Marvelovky fakt lezú krkom. To neustále skákanie medzi vážnou scénou, ktorú musia hneď zhodiť nejakým trápnym vtipom, lebo typický Marvelboy by asi neprežil na to čumieť bez trápnych vtipov. Oproti filmom tu naviac chýba aj tá megalomanská akcia, ktorá často zachráni akékoľvek slabšie Marvelovky, takže čo tu ostalo? Za mňa nič. Nechápem, kto na to čumí a čo ho na tom baví. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akorat mam rozectenou komiksovou predlohu od Matta Fraction a Davida Aja, takze me potesilo nekolik primych citaci. Napriklad zachraneny pes, rusaci v teplakovkach, kteri vsechny oslovuji 'bro', nebo fialova barva. Kdyz od toho ale odhlednu, tak jsem se nejak extra nebavil. Doufam, ze se to v druhe epizode vic rozjede. Zatim me moc nezajimaji roztrzky rodiny Bishopu a rodinna idylka Clinta s trema detma me bavi snad jeste min. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hawkeye byl vůbec první Marvel seriál letoška, co se mi nezamlouval už přeamerikanizovaným pojetím Vánoc a dost jsem se obával, že hlavně toho se bude seroš držet. Naštěstí to alespoň prozatím dokázal jen ve snesitelné míře, já se ovšem ale i navzdory tomu příliš nebavil a budu sledovat dál jen kvůli momentu, kdy se objeví Yelena. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Herec Ant-Mana (Nico DeJesus) z muzikálu „Rogers: The Musical“ má na sobě logo firmy Pym Technologies. (Kubaaa97)
  • Muzikál „Rogers: The Musical“ byl zahrán a napsán reálnými herci a skladateli z Broadwaye. (jajo161)
  • Píseň „I Can Do This All Day“ z muzikálu „Rogers: The Musical“ odkazuje na frázi Steva Rogerse (Chris Evans). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama