Reklama

Reklama

Aziz Ansari: Right Now

(pořad)
Trailer
USA, 2019, 65 min

Režie:

Spike Jonze

Scénář:

Spike Jonze, Aziz Ansari

Kamera:

Autumn Durald

Účinkují:

Aziz Ansari

VOD (1)

Recenze (12)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Hey, buddy, I've missed you. Aziz Ansari se po roce vrátil, jen už to není ta Treat Yo Self verze, ale místo ní dorazil Aziz novej. Stále vtipnej, stále sázející na inteligentní humor, jenom zkrátka novej. Po propírané #MeToo kauze dospěl, uvědomil si pár věcí a teď si o tom s lidma povídá, přičemž střídá momenty smíchu s momenty, kdy se vám chce brečet. Věděl jsem, že o tu premiéru nebudu chtít přijít, rozhodně jsem ale netušil, že to bude až takhle silný. Děkuju a teď prosím tu třetí sérii Master of None, s Francescou, Zloději kol, a klidně i těmi božími Velvety. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi vyspelé a úprimné. Azizove stand upy som nemusel. Hoci som si ich vždy pozrel. Bol to pre mňa len jeden ukričaný Ind, ktorý žije v Amerike a chýba mu nadhľad alebo niečo trefné o čom by hovoril. Tento Aziz je iný. Lepší. Vyspelejší. Zaujímavejší a múdrejší. Dokonca aj dojemnejší. Nútiaci k zamysleniu čo naposledy u mňa spravil Daniel Sloss. Držím palce Aziz. Bola to veľmi obohacujúca hodinka. A zaslúžený plný počet. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vystúpenie v ktorom Aziz robí nonstop narážky na rasizmus a rôzne kauzy, ktoré mi nič nehovoria. Takže som často nechápal kontext. A u všeobecné vtipy na rasizmus mi tiež pripadali slabšie. Azizove pitvorenie ma proste nebaví a zároveň sa odmietam cítiť previnilo za to, že som biely. A už vôbec za to nebudem liezť do zadku menšinám. Tento dokument je skôr smutnou ukážkou jak neslobodná amerika, čo sa týka slobody slova, v súčasnosti je. Človek tam už radšej nič nepovie, aby nemal problémy. Za mňa je Aziz totálne nudný. Nebavil ma ani v Scrubs, ani v Parks and Recreation a ani tu. 4/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Není to snad-up, u kterého by se divák vyloženě řáchal a občas to pitvoření na mě bylo taky trochu moc. Občas se tam řeší věci, které mi až tak moc neříkají nebo úplně neznám kontext. Nicméně taková ta lidská a upřímná stránka vystoupení je strašně fajn a Aziz v těchto chvílích působí hodně sympatickým dojmem. Jako odraz dnešní hyperkorektní doby dost trefné. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ako bolo uvedené obrovskými písmenami v trailery: "TRULY MOVING", už chápem prečo tie písmená boli obrovské. Inteligentne a originálne navodené strety vyhrotených protichodných emócií. K záveru úsmev a skoro až slzy. To všetko vďaka hodine jedného krpatého inda, barovej stoličke a mikrofónu. Jo a klinec: Prvotným targetom tejto show je nakladať na "pozitívnu diskrimináciu". ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Zábavné, upřímné, a místy hodně dojemné. Dost mě to sedlo a ty otázky, které v průběhu vystoupení Aziz předkládá jsou opravdu dobré a k zamyšlení. Palec nahoru a jdu dokoukávat Parks and Recreation. ()

vendysek 

všechny recenze uživatele

Je to komediální show, nebo sociální experiment? Komické to většinu času není, vypovídající o stavu americký společnosti asi jo. Jestli se chcete zasmát, tak hledejte dál. Pokud chcete být skleslí a slyšet dvě tři moudrý věci, jděte do toho! ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Naprosto souhlasím s komentářem Solverina. Kromě toho bych dodal, že Azizův agresivní styl, emoční ždímání a groteskní pitvoření mne opravdu neoslovilo. Raději zůstanu u Hasana Minhaje. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Tak zas tak moc vtipný to není... asi nejsem ten správnej "kavárník" a ani dostatečně "uvědomělej" abych se smál každý blbosti, která tam zazní. Pár pousmání, ale celkově slabé.Spíš to vypadá jako nějaká sekta, která se směje úplně všemu, asi něco pouštěj do sálu v klimatizaci, jinak tomu nerozumím, Na takový Monty Python Flying Circus to nemá ani zdaleka. ()

panki9922 

všechny recenze uživatele

Vydarený pokus o spojenie komédie s vážnymi vecami. Skĺbiť tieto dva protipóly tak, aby to fungovalo ako tuto, je celkom oriešok. Ale Aziz to dokázal, hlavne vďaka svojej úprimnosti a nadhľadu s odstupom času. Neobvykle podnetný stand-up, ktorého opätovnému zhliadnutiu sa do budúcna nebránim. ()

Související novinky

Bill Murray středem kontroverze

Bill Murray středem kontroverze

22.04.2022

Studio Disney má na krku nový problém. Zatímco na Floridě bojuje s tamější anti-LGBTQ legislativou, teď pro změnu čerstvě přerušilo produkci na režijním debutu herce a komika Azize Ansariho (Parks… (více)

Reklama

Reklama