Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Z vesmíru na Zemi dopadne obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (97)

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele

V životě jsem neviděl větší přehlídku nesympatických, otravných a psychicky labilních hovad jako je zdejší posádka. Katee Sackhoff v hlavní roli je naprosto děsná. Nedokážu pochopit proč z ní Big bangu dělají masturbační symbol. Zároveň se jedná o přehlídku největších bizárů vůbec. Pár příkladů - 1) Umělá inteligence, řídící loď se zamiluje do velitelky, tak na sebe vezme podobu jejího manžela (je to hologram), rozdá si to s ní, následně od ní dostane kopačky, zhroutí se a pošle loď někam do černé díry nebo co to bylo. Nevím jak je možný milovat se s hologramem ale co už. 2) Někdo umřel? Nevadí vzbuďte náhradníka, máme tu hafo lidí v hybernaci. 3) Do té temné hmoty nemůžeme vletět, bůhví do čeho narazíme. Nevadí o 4 díly později do ní stejně vletíme, nikdo se neptejte proč. 4) Planeta s dýchatelnou atmosférou ... super, přistanem na ní, samozřejmě bez skafandrů. Jé hele šíří se nám tu nějaký mimozemský virus. A podobných píčovin je tam mrak. A to nemluvím o těch úchylárnách hraničících s gay pornem. Jednu hvězdu dávám proto, že postavy umírají celkem efektivním způsobem a čím víc jsou otravné, tím větší měl pak člověk radost z jejich krvavého skonu. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Na první pohled jsem si říkal, konečně. Konečně sci-fi pro mě. Jenže pak přišel další díl, pak další a další. Z ničeho nic kvalita nešla nahoru, ale dolů. Příběhy v epizodách mě nebavili, byli předvídatelné. Charaktery nijak extra zajímavé. Jakože bylo toho fakt dost co se mi líbilo. Bohužel je tady více věcí, u kterých si klepu na čelo. Není to nejhorší, ale k dokonalosti to má velmi daleko. ()

Reklama

Petike odpad!

všechny recenze uživatele

Asi najväčšia nechcená komédia na poli televíznej SF za posledné desaťročie, ak nie viac. Netflix sa tu veru nepochlapili, neraz to pôsobí ako film od Asylum, s trošinku vyšším rozpočtom, ale nemenej debilným scenárom. Pripadá mi to, ako keby nejakým scenáristom z protekčnej rodiny sľúbili, že im dovolia nakrútiť ich vlastný SF seriál, nech by bol scenár akokoľvek blbý. A on je veru žalostne blbý - bez minimálnej úcty k logike, vede a inteligencii divákov. Do veľkej miery je to telenovela o posádke hádajúcej sa o stupídnostiach, a s asi takým pudom sebazáchovy ako posádka v Prometheovi (t.j. nula bodov). Korunu tomu nasadzuje výber obsadenia, ktorý pôsobí ako márna snaha á la "koľkých vyslúžilcov z iných SF seriálov môžeme zlanáriť do tejto srágory". Zdá sa, že bubákov na lanárenie bolo dosť, len škoda, že to nebolo investované aj inde. //// Môžem vrelo odporučiť túto podrobnú kritiku. Na pousmiatie aj chytanie sa za hlavu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

není to žádná sláva,ale taková tragédie na odpad a 39% v hodnocení také ne.Dokonce má Another life natolik světlé chvilky a záblesky,že mě dokázal chvílemi opravdu bavit.Druhou řadu - pokud bude - sice nebudu netrpělivě vyhlížet,ale když by přišla,klidně se mrknu.Snad jen ta Katee,kterou sem měl fakt rád v BSG,by tu nemusela vypadat jako kříženec Macaulaye Culkina (toho současného,ne toho ze sám doma) a Dolpha Lundgrena..Do masturbačního idolu z TBBT tu má sakra daleko...50% ()

cocrHeLL odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to zvládnu, už mi vážně zbývaly 3 díly do konce. Nesympatická hlavní postava Niki (Katee Sackhoff alias Delfína Lundgrenovic), přehrávající herci a podprůměrnej děj a soundtrack připomínající reklamy spotify, když nemáte chuť si zaplatit premium, bych možná jakž takž překousl, ale v míře podstatně menší. Vždyť to celý působí jako výsměch - samo sobě se to vysmívá již po pár minutách. Tvůrci si prostě řekli: "Dnes je seriálová doba, to bude super, když tuhle srágoru vytáhnem na 7 a půl hodiny a rozkouskujem to na 10 dílů. A víte co ještě, do každého dílu dáme maximálně 2 stěžejní momenty 1) vyřešení, či odhalení jak skončil předchozí díl, 2) poslední 3 minuty dílu s vysvětlením v tom následujícím!". S tímto přístupem vzniklo vzduchoprázdno byť (tuším ve 4. díle) jsem zažil nástin napětí a miniaturní formu filmařského umu. Jak ve svém komentáři zmiňuje Novoten: "Všechna čest střihačům traileru, který láká na kombinaci srdcervoucího rodinného dramatu a poctivé napínavé sci-fi." - souhlasím. Trailer nalákal, může být považován za krátkometrážní snímek s vyšším hodnocením, než reálný produkt. odpad! nedávám často, ale Another Life si to zaslouží. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama