Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Partička bláznů z MTV, která ví kam šlápnout a koho do koulí kopnout, jenom aby rozběsnili davy lidí a naopak potěšili, protože co nejvíc lid zajímá? No přeci lidská neštěstí. Ať je to pravda nebo fikce, oni se tímto řídí a nutno dodat, že se také na dlouhou dobu drží na předních příčkách oblíbenosti a to nejen na MTV ale i ve světě filmovém, do kterého přispějou dvěma filmy plnými těch nejlepších kousků, které se jim kdy podařily. Fakt je, že řada z nich je nechutná, jsou ale i horší uskupenství, napodobující Jackass, které se snaží zaujmout svým nechutenstvím, a k těm se tihle kluci neřaděj. Hlavní je, že je jejich kravinky baví a že tím baví takřka celý svět. Teď už tomu sice není pravdy, ale dříve tomu tak bylo a neznám nikoho kdo by je neznal. Jackass znal prostě každý. 7/10 ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Je neskutečný,že se někdo dokáže uživit (a to až až) tím,že ze sebe udělá naprostého debila na veřejnosti,nebo že si bude působit dobrovolně bolest. Tímto si nechci stěžovat,ale právě naopak. Copak není k smíchu cizí neštěstí? To je právě to co lidé chtějí a Johnny Knoxville to moc dobře ví a využil toho víc než na 100%. Tihle šílenci mě dokážou vždycky překvapit a pobavit něčím originálním a obvykle i nechutným a já se bavím rád,takže palec hore. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Klasika, kterou sledoval skoro každej. Většinou jsem to hledal jako videa na youtubu a na různých webech. To byly časy. Pak jsem postahoval všechny filmy i seriál a kouknul na to a pořád je to prdel. Už né taková jako za mlada ale pořád se tomu zasmějete a někdy vás to i bolí za ně. Prostě klasika, která neomrzí. ()

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najšialenejšia americká show ktorá kedy existovala aj existuje. Proste triky ktoré tu sú by som nikdy nedokázal spraviť bez toho aby som v sebe bud nemal adrenalin alebo neviem čo ! Proste klobúk dole títo páni majú u mňa pochvalu ako ešte nikto iný. Síce sa dá povedať že majú veľkú konkurenciu čo sa týka Dudesons ( podobné tomuto),ale nemajú chytľavý úvod ako (Zdravím,som Johny Knoxville,vítajte v Jackass). Proste kaskadérske kúsky ktoré si zaslúžia môj obdiv ale aj obdiv iných ľudí verte tomu že tieto kúsky by nikto lepšie spraviť už nemohol. 5/5 ! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je to prosté jak úder kriketovou pálkou do koulí. Modřiny, naražené kostrče, krev, zlomeniny, moč, stolice, zvratky, to všechno je jejich - dálkový ovladač je váš.. Pod lebkou se zkříženými berlemi se odehrává primitivní, ale účinná zábava - doma ji však děti nezkoušejte, jednak máte rozum a hlavně, nejste na výplatní pásce MTV.. ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama