Reklama

Reklama

Venom 2: Carnage přichází

  • USA Venom: Let There Be Carnage (více)
Trailer 1

Na filmová plátna se vrací Tom Hardy jako Venom, jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (539)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

O trochu lepší než minule, a to hlavně zásluhou skvělých záporáků. Woody Harrelson a Naomie Harris jsou jako Bonnie a Clyde, jen šílenější, jejich útěk podle mě patří k nejlepším scénám z komiksových filmů poslední doby, a i když často brblám na zbytečně dlouhé filmy, tentokrát by to pár desítek minut navíc klidně sneslo,, kdyby se věnovaly hlavně jim. Jinak Andy Serkis na režijní stoličce nic extra nového nepřinesl, ale práci odvedl dobře, Marco Beltrami složil bohužel podobně nevýraznou hudbu jako před ním Ludwig Göransson, no a Tom Hardy, ten dobrý herec, tu opět jako by zapomínal, že umí hrát, a opět se pitvoří (ačkoliv, pravda, o něco méně než před čtyřmi lety). ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Fleischer mi před třemi lety připravil příjemné kino překvapení v podobě prvního Venoma, tedy svěží a vtipné alternativy k zaprděnému přeepičtělému marvelovskému Temnu.  Od Serkise jsem se pak dočkal pouze levoruké onanie. Je to krapet jiné, ale sexu se to nevyrovná. Pořád je to ale lepší než všechna ta výše zmíněná blikajicí  galaktická temnosvětlá binaurální multitransversa. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Venom byl v kinech úspěch a tak sequel na sebe nenechal dlouho čekat. Pokud ale někdo čekal, že se zde potvrdí pravidlo pokračování, alias všeho více, tak má pravdu, akorát dostáváme více toho, co na jedničce bylo špatné. Venom 2 není úplně marný. Tom Hardy hraje, co mu Sony řeklo a někomu to asi bude stačit. Mě přišel bohužel místy opravdu trapný a mám ho radši v jiných hereckých polohách. Jediný, kdo asi stojí za zmíňku je tak Woody, který si svou roli užívá, ale bohužel mu scénář hází klacky pod nohy i do držky. Zbytek radši nebudu řešit. Humor zde je už na hranici ústupnosti. Carnage a Venom jsou opět tahouny celého filmu, proto zamrzí, že se spolu setkají až na konci v relativně povedeném finále, které je mnohem přehlednější než v jedničce. Po akční stránce se ale jedná o rutinní práci. Venom 2 má určitě světlé momenty, ale šlo by je spočítat na prstech jedné ruky člověka, co o 4 prsty přišel. Přesto však z kina odcházím s pocitem, že jsem dostal přesně to, co jsem čekal. Průměrný film, který mě na 90 minut dokázal přinutit vypnout mozek. Možná jsem tajně doufal, že dostanu více, ale nestalo se. Ta stopáž je krátká z nějakého důvodu a film to tak zachránilo od úplného dna. Akorát je škoda, že Sony prostě bude dělat rychlokvášky a tak jsou Morbius, Kraven a další filmy ze SSU odsouzeny k zániku. Minimálně po kvalitativní stránce. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Postava Venoma mě hodně baví. Interakce mezi Hardym a Venomem je prostě super. Bohužel týhle sérii chybí velmi podstatná věc a tou je eRkový rating, který by Venom kurevsky potřeboval. O proti jedničce to působí hodně skromně, až nečekaně víc béčkově, jako by to vpadlo z oka prvnímu Ghostriderovi. Look to má prostě mnohem víc chudší. Serkis navíc není vůbec dobrý režisér. Ale akce byla fajn, zatlemil jsem se. Nevadí mi tyhle levnější béčka od Sony. Příště by to chtělo kurva ale už epický scénář a hlavně krev. Venom je strašně špatně uchopená postava, 55%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se tohoto filmu obával. Hlavně tedy toho, aby to všechno nebylo ve stejném duchu, jako první díl. No a ono to tak přesně je. Celé je to zase akorát o tom, že tu je Tom Hardy. Venom je pořád na úrovni, kdy vlastně nevím, jestli mu fandit nebo ne. Hlavní protivník v podání Woodyho Harrelsena je taktéž naprosto zbytečný. Když jsem viděl první díl, tak jsem to bral s tím, že jsem se alespoň zasmál. Ale i vtip mi tady tak trošku chyběl a to nebudu ani mluvit o tom digitálu, který je tu až moc umělý. Levnější varianta Marvel univerza, na které je to znát. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (36)

  • Ravencroft Institute je známý ústav z komiksů, ve kterém jsou drženi a zkoumáni kriminálnici s nadpřirozenými schopnostmi. Původně byl založen už v 15. století a jedná se o určitý marvelovský ekvivalent gothamského Arkhamu ze světa DC. (NiWi)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Madame Web nabírá další posily

Madame Web nabírá další posily

28.06.2022

Herečka Emma Roberts (Sváteční rande) je nejnovějším přírůstkem do herecké sestavy komiksového snímku Madame Web od studia Sony Pictures. V hlavní roli filmu se objeví Dakota Johnson (Zlý časy v El… (více)

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

26.04.2022

Vzhledem k úspěchu obou Venomů a celé spidermanovské trilogie asi není divu, že to studio Sony se svými pokusy o další a další nové komiksárny nijak brzy rozhodně nevzdá. A to ani po zavrávorání… (více)

Reklama

Reklama