Reklama

Reklama

Cestovatelé v čase dorazí z roku 2051, aby doručili důležitý vzkaz: ve 30 let vzdálené budoucnosti lidstvo prohrává válku proti smrtícímu mimozemskému druhu. Jedinou nadějí na přežití je přenést vojáky i civilisty do budoucnosti, aby se zapojili do boje. Dan Forester, odhodlaný zachránit svět pro svou dceru, se spojí s geniální vědkyní a svým odcizeným otcem, aby zvrátil osud planety. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (612)

Lima 

všechny recenze uživatele

Tyhlety vetřelčí deriváty v roce 2021 snad už baví jenom verbala a další jednobuněčné organismy. Kdyby to občas nemělo bombastické CGI, nemá to nic. A mimické pokusy Chrise Pratta o vyjádření hlubších emocí jsou poměrně komické, jako Star-Lord je O.K., tam jeho topornost nevadí, ale do charakterního herce má jinak sakra daleko. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ešte, že sa toho nedožil Will Smith.“ Pravdupovediac, som z toho zmätený. Aj sa mi to páčilo... aj nie. Dlhá stopáž mi aj vadila... aj nevadila. Postavy neboli príliš zaujímavé, ale na druhej strane medzi sebou mali dobré vzťahy (otec a malá dcéra, otec a dospelá dcéra, otec a jeho otec...). Triková stránka veci bola aj profesionálna... aj miestami jemne odfláknutá (bolo dosť vidno, že herci často hrali pred zeleným plátnom a tvárili sa ako keby práve kupovali desať rožkov v Bille, hoci okolo nich vybuchovali mrakodrapy, umierali ľudia a behali mimozemšťania). Scenár bol osviežujúci... a pritom kopíroval, čo sa dalo (najviac asi Na hrane zajtrajška?). Veľmi fajn bol (tradične) J.K. Simmons s monštruóznou bradou, ale nejako extrémne to nepreháňal a navyše mal dosť malý priestor. Občas to stagnovalo a nudilo a potom to síce chytilo drajv, ale zas nie až taký, aby ma to strhlo. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Předem vyhodnocenou vůlí - devadesátkové primitivní dialogy se špičkovým CGI jako z Jurassic Parku. To se už dnes jen tak nevidí.  Nakolik sci-fi dobrodružné filmy jsou dodnes mou krevní skupinou, bavil jsem se náramně, až s nostalgickým nádechem. Hudba jako z hry Anno 2205 - korporátní lahůdka ala AMZN ;-) . Vidět to před rokem 1999, tak se asi poseru blahem :D ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Akční scifi o záchraně země před příšerami ve stylu dinosaur a něco k tomu. Rozhodně to má koule a dynamiku, film zabaví i přes otravná klišé důležitosti rodiny vs. osobní cíle. Herecké obsazení fajn, navíc děj a akce časem gradují, na výpravě, speciálních efektech se nešetřilo. Velmi solidní akční film, kde si můžete teoreticky přihodit hvězdičku navíc, mě to až tak neuchvátilo, ale je to rozhodně nadprůměr. Vadí mi tam sice některé nelogičnosti typu, co ty zvířata z vesmíru budou jíst, až vše sežerou a mohlo tam být nějaké větší vykreslení co a jak dělají, ale jak psal Verbal ultimátní guilty pleasure, 3,5*. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Som totálne milo prekvapený, čo za perfektnú scifi akčnú lahôdku som si práve pozrel. Samozrejme, akademici asi budú mať veľa námietok, ale niekedy človeku skrátka lepšie padne niečo jednoduché a dynamické, niečo na čo sa dobre pozerá. A to je presne tento film. Na Votrelca to nemá, ale nuda rozhodne nehrozí. Kýbeľ pukancov, kola a môže sa ísť na vec. Pukanec jak vyšitý a na dôvažok veľmi, ale veľmi vydarený. Silný nadpriemer. 85/100 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • V čase cca 0:06:45 je vidět fotbalový zápas, kde žlutí útočí. Útočník Peralta s číslem 18 už je evidentně za polovinou hřiště (za středovým kruhem, který je vidět i za jeho zády). Pak ale přichází střih (efekt příchodu bojovníků z budoucnosti) a je vidět, že tento hráč se ke středovému kruhu teprve blíží (přímo v středovém kruhu dochází ke zhmotnění bojovníků budoucnosti). (HonzaR.)
  • V čase 44:45 má Dan (Chris Pratt) najít 12 modrých ampulí. Ve skutečnosti jich je ale 15. (SniperG1)

Související novinky

Amazon ve velkém rozjíždí investice do obsahu

Amazon ve velkém rozjíždí investice do obsahu

05.02.2022

Když Amazon oznámil poslední finanční výsledky, podstatná sekce ohlášení náležela audiovizuální zábavě, která je pro firmu čím dál podstatnější. Za filmy, seriály a hudbu loni utratila 13 miliard… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

Reklama

Reklama