Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (71)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve finále poslední epizoda doručila vše, co měla, jen možná v méně epičitějším měřítku, než jsem čekal. Souboj byl na seriálové poměry hodně dobrý a určitě nejlepší, co jsme doposud z těch šermířských souborů pod Disneym viděli. Na druhou stranu jsem doufal přeci jenom více interakce mezi Vaderem a Obi-Wanem, chyběla mi tam zmíněná Padmé. Obi-Wan se mohl pokusit ve Vaderovi probudit Anakinovu stránku a trochu mě mrzí, že se to za těch šest dílů ani nepokusil. Celkově to nebylo špatné, jen takové brouzdání po povrchu. I ten návrat dvou velkých postav byl spíše z nutnosti než z nějaké podstaty, že by měly v příběhu místo... ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší průměr. Bohužel jako celá serie trpý špatným scénářem. SPOILER: jak proboha Inkvizitorka mohla přežít? Proč je najednou ze slabého neschopného Bena zase lepší rytíř než Mace windu? Na Inkvizitorku místo útěku blastery? A proboha proč ho nezabil konečně a neukončil Imperium právě, když už to není Anakin? Zvyšte palbu? na to by sami nepřišli. Co vypustit stíhačky? ENDSPOILER   souboje dobré, Ale do světea SW to bohužel nezapadá... Chudák George Lucas, jestli to viděl tak musí mlátit hlavou o zeď :/ ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prenasledovanie destroyer-om, asi nie je az take riziko, ked vas jeho kanonada moc trapit nemusi. :) Inak len dve akcne pasaze, ktorymi sa v deji prepina. Popravde mi nebola motivacia "tretej sestry" moc jasna. Zvlast po tom debakli, co sa jej dostal na konci predosleho dielu. Neskor uz len povinna jazda a ruzove zajtrajsky v duchu SW. Slabsi priemer. Nostalgicky potesil len Liam v zavere. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tohle bylo kurva brutální! Souboj Vader vs Obi-Wan, byll asi nejlepší Vaderův souboj v historii Star Wars. Jelikož byl plný emocí. Já skutečně uronil slzu. Anakin Skywalker je mrtvý. V Episodě VI, když Obi-Wan mluví k Lukovi, tak mu doslova cituje Vaderova slova: He ceased to be Anakin Skywalker and became Darth Vader..... Anakin Skywalker je mrtvý, já ho zabil. Tyhle udalosti jsou důkazem toho, jak tvůrci dávali pozor. Malé střípky jsou totiž velkým klíčem k propojení celého příběhu. A vidět staré tváře znovu? Darth Sidious, byť jen na chvíli. A Qui Gon!..... Tenhle příběh je nádherné pokračování Episody III. Díky za to celé! I přesto že to má své odpůrce, kteří by se prostě měli jít léčit, jsou zatím všechny seriály Star Wars tou nejlepší omlouvou za ne příliš provedené Episody, které i tak pro mě moc znamenají. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl byl kurevsky, ale kurevsky skvělej. Od začátku do konce měla tato neskutečná podívaná co nabídnout. Nebyly tam trapný body, kde se nic neděje a tady v 6. díle se toho děje kurevsky hodně. Seriál Obi-Wan až do teď za moc nestál, ale tahle epizoda to všechno změnila. Nebýt této epizody, seriál by stál za vyližprdel. Musím se přiznat, že Star Wars někdy dokáže opravdu dojmout a někdy někdo uroní i pár slz, což se mi podařilo u pár těchto SW skvostů a to i u této epizody. Aspoň se můžu považovat za SW fanouška nebo za ubrečenou děvku. SW je srdcová záležitost a ti kdo ještě Star Wars neviděli by měli rychle napravit. 6. Epizoda 20/10 Seriál 7,5/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Reference zničené helmy Dartha Vadera (Hayden Christensen) je přímá narážka na souboj Dartha Vadera a Ashoky Tano ve 2. sérii seriálu Povstalci (od r. 2014). (Veskoslav)
  • Obi-Wanovy (Ewan McGregor) oranžové brýle ve finále epizody nejsou náhodně vybrány. Objevily se již dříve v marvelovských komiksech  „Star Wars“, zejména na obálce čísla 15, jednoho z několika příběhů „From the Journals of Obi-Wan Kenobi“. Jeho róba se přiblížila té, co nosil sir Alec Guinness ve filmu Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977). (Veskoslav)

Reklama

Reklama