Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Eli Kohen, úředník přeškolený na tajného agenta, se v 60. letech 20. století vydá do Sýrie na mnohaletou nebezpečnou misi jako špión Mossadu. (Netflix)

Recenze uživatele cinefob k tomuto seriálu (1)

Agent (2019) 

Naprostá ztráta času. Seriálový Eli Cohen působí na uživatele ČSFD zřejmě stejným dojmem, jako ten skutečný na Syřany. Natolik okouzluje svým úsměvem, že si nikdo nevšimne, jak naprosto duté to je. Filmařsky, kromě ne zrovna obvyklého kamerového filtru, rovněž nula bodů. Kdo čeká, že alespoň trochu pronikne do historie izraelsko-arabských konfliktů, že se snad objeví nějaký zajímavý pohled na věc, ať od tohoto seriálu v tomto směru nic nečeká. Nejvtipnější scéna: v pátém dílu přiběhne k muži jménem Mohammed bin Ládin dítě, obejme ho, otec ho oslovi Usámo, dítě následně bez jediného slova odběhne pryč… U The Spy se mi opět potvrdilo, že Netflix produkuje v drtivé většině hloupé a prázdné seriály, které nemají jiný cíl, než pomoct divákovi jakkoliv zabít čas. ()

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama