foto

Alona Tal

  • nar. 20.10.1983 (33 let)
    Herzlia, Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alona se narodila 20. října 1983 v Izraelském městě Herzlia. Má dvě starší sestry a dvě mladší. Už jako malá se začala prosazovat v izraelských reklamách a estrádách. Potom co opustila hlavní roli v seriálu HAPIJAMOT se odstěhovala do New Yorku. Údajně proto, aby našla klid.

Rozhodla se navštívit konkurz na hlavní roli v seriálu VERONICA MARS. Do hlavní role sice byla obsazena Kirsten Bell, ale Robu Thomasovi se líbila natolik, že speciálně pro ni vytvořil periodickou roli Meg Manning, jedné z mála kamarádek Veroniky. Objevila se i jako hostující postava v seriálu LOVCI DUCHŮ, tady si zahrála Jo Harvelle. Zahrála si i nevlastní dceru Adriena Monka v seriálu MŮJ PŘÍTEL MONK.

V roce 2007 si vzala Marcose Ferraeze. Mluví plynně anglicky a hebrejsky a kromě herectví se věnuje i zpěvu. Dokonce nazpívala písničku s Wyclefem Jeanem.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 Modern Love
One Shot
2015 Night of the Living Dead: Darkest Dawn
2014 Rescuing Madison (TV film)
2013 Zlomené město
2011 Na hraně (TV film)
2010 Kalamity
Undocumented
2008 Po čem kluci touží?
2007 Na pokraji smrti 2
Správně praštěný holky
2006 Split Decision (TV film)
2003 To Be a Star

TV seriály

2015 Powers (TV seriál)
2014 Hand of God (TV seriál)
2013 Cult (TV seriál)
2011 The Killing (TV seriál)
Beau Soleil (S01E12)
Prolhané krásky (TV seriál)
Careful What U Wish 4 (S01E14)
Lovci duchů (TV seriál)
Defending Your Life (S07E04)
2010 Obhájci (TV seriál)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Abandon All Hope (S05E10)
Good God, Y'All (S05E02)
2008 Mentalista (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Born Under a Bad Sign (S02E14)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
No Exit (S02E06)
Simon Said (S02E05)
Everybody Loves a Clown (S02E02)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2003 Ha-Pijamot (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace