Reklama

Reklama

Nula nula nula

(seriál)
Trailer
Itálie, 2020, 7 h 20 min (Minutáž: 48–67 min)

Předloha:

Roberto Saviano (kniha)

Hudba:

Mogwai

Hrají:

Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne, Érick Israel Consuelo, Giuseppe De Domenico, Mauricio Méndez, Harold Torres, Diego Cataño, Claudia Pineda (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Nula nula nula odhaluje temná tajemství světového obchodu s kokainem, od jeho výroby až po dodání na místa konečné spotřeby. Je to cesta do hlubin složitého, důkladně propracovaného systému, který se vyznačuje nejen násilím a krutostí, ale také vysokou odborností, zručností a představivostí. Od džungle až po mrakodrapy, od Mexika po Paříž, přes rovníkovou Afriku, země Maghrebu, Kalábrii, ve světě obývaném zločinci a byznysmeny, zoufalými lidmi i miliardáři, je vše propojeno neviditelnou a magickou lajnou kokainu. V této nelítostné mocenské válce jsou všichni zúčastnění, od malých lokálních dealerů až po kmotry nejvlivnějších zločineckých organizací, nuceni bojovat a riskovat své životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Po výtečném zpracování Savianovy Gomorry je tady další adaptace...Ta už zahrnuje téměř celý svět...Pro mě bylo zajímavé vidět jak se v drogovém světě prolínají životy těch nejchudších s těmi nejbohatšími...Přesto si smrt nevybírá, padni komu padni...O peníze jde vždy až v první řadě a evidentně to nikdy neskončí, protože to neustále zasahuje další a další generaci, která vlastně ani nemá šanci uniknout...Za mě 89% ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Neokouzlilo, sic to do sebe něco má, ale říliš mnoho nelogičností a naivity na těch málo minut ve dvou dílech, co jsem viděl. Aj aj, pokud chcete mnoho věcí přehlížet se a unášet se, ok, pak to do sebe skvěle zapadá...příliš skvěle. Ale této temné pohádce chybí mnoho z těch nejlepších v tomto žánru.. ()

Reklama

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Zaokrúhlil som to na 5 lebo... neviem či sa vôbec kedy podarilo Amazonu vypotiť takúto kávu. Napriek miernej nevyváženosti jednotlivých dielov celkový dojem zostáva dosť silný a posledný diel serii nasadil korunu. Človeku napadne, kruuuciiii... ak to takto funguje aj v realite... Bez ohľadu na národnosť hercov a s prihliadnutím už na somínaný Amazon, slušné - ozaj slušné herecké výkony včítane Lagardeovej (pun intended) Riseborough. Rozhodne to zapôsobí, hoci si nie som istý či mám chuť si to niekedy zopakovať. Ale prípadnú ďalšiu sériu by som rozhodne nevynechal. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl přinejlepším průměr. A to ještě dost slabý. Začátek vypadá slibně ale pak je to celé příšerně utahané.. dlouhá stopáž seriálu vyloženě škodí, jelikož 80% z každého dílu je zaplácnuto prázdnými scénami, které by mohly být bez problému vystřiženy aniž by to jakkoli ovlivnilo děj. Rozhovory, co by mohly trvat vteřiny zde trvají minuty, stejně tak záběry na zdi, auta, prázdné místnosti a především na protagonisty, hrozně významně hledící donikam, držící se za hlavu nebo chodící po ulici. To všechno by bylo fajn v rozumné míře ale ne, když to zabírá větší část každého dílu. Takový pokus o napodobení stylu Narcos, akorát hrozně nepovedené, utahané a nudné. 2/5 ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Oproti Gomorrah v mnohem rychlejším a díky tomu i zábavnějším tempu. Prolínání několika dějových linek je poměrně neotřelé a za 8 dílů se nestihne okoukat. Scénář je díky své snaze o velkolepost místy silně přitažen za vlasy, nicméně seriálu to nelze mít za zlé, poněvadž to prostě nějak funguje. Slušné výkony a vysoká produkční kvalita ZeroZeroZero zvedají nad hladinu záplavy minisérií poslední doby. 9/10 ()

Galerie (89)

Zajímavosti (4)

  • Názov seriálu odkazuje na spôsob, akým sa v Taliansku klasifikuje múka podľa rafinácie – 2, 1, 0 a 00 – kde dve nuly znamenajú najčistejšiu. Tri nuly v tomto prípade znamenajú čistý kokaín. (Real Tom Hardy)
  • Chris Lynwood (Dane DeHaan) trpí Huntingtonovou chorobou, kterou získal od své matky. Huntingtonova choroba byla poprvé popsána v roce 1872 americkým lékařem Georgem Huntingtonem. Jedná se o neurodegenerativní onemocnění, které se projevuje nejčastěji okolo 40. roku věku, ale vzácně se příznaky mohou objevit prakticky kdykoliv (ve 2 či v 80 letech). Mezi příznaky dominuje porucha motoriky, změny osobnosti (deprese, psychóza, paranoia), postupující demence a nakonec smrt. Nemoc trvá 10–30 let a neexistuje na ni lék. (Rollo_Tomasi)
  • Rovnako ako dej seriálu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Mexiku, Taliansku, Senegale, Maroku a Spojených štátoch. (Real Tom Hardy)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama