Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že zpočátku mi Tele Tele ještě jako studentovi skutečně stálo za to čekání do poměrně pozdních nočních hodin a považoval jsem ho za projekt skutečně kultovní, u něhož jsem nezřídka močil smíchy, dnes už se na něj s lehkým odstupem dívám trochu jinou optikou, nicméně myslím, že ačkoliv Geňa se Suchánkem svému televiznímu děcku ten status kultu uhájili, další a další epizody z něj učinily pouze stín původního pořadu, a vlastně i především velmi rozbředlý typicky novácky naivní kalkul.. Proto objektivně nemůžu Tele Tele jako celek považovat za nic jiného než čistý televizní průměr, což ovšem dnes, kdy se televizní zábava ocitla na dně žumpy, rozhodně není málo.. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Občas (!) skvěle vydařený fór, narážka a satira, ve výsledku však dosti průměrná novácká >zábavička< pro masy otupělých všesnesoucích uživatelů bramborových lupínků, piva a televize... A zase stokrát škoda, protože nechce se mi věřit, že takovýhle tým s podporou bohaté komerční televize by neměl na víc. Ale možná právě v tom je zakopaný pes. Proč se dělit o ty prachy se schopnými scénáristy a >vymýšleči< nových a neotřelých gagů, když si můžem ty chechtáky rozdělit sami a dostanem je stejně tak za jakoukoli srajdu. Místy totiž je totiž tahle taškařice opravdu hromada sraček... No a ta >druhá vlna< ... ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Vladimír Železný si kdysi stěžoval, že si Česká televize není schopna dělat legraci sama ze sebe, a tak si dělá legraci z Novy. Nu, a tak se Nova o pár let později vytasila s Tele Tele. S Českou sodou se tohle rozhodně měřit nemůže už jen z toho důvodu, že parta kolem Petra Čtvrtníčka se snažila tvořit i nějaký společenský komentář a tepat televizní nešvary černým humorem. Nově o nic takového nešlo - možná proto, že by se to neprodalo, protože její stabilní diváci by něco takového nebyli schopni pobrat. Pokud se tedy chcete půl hodiny nechat bavit spíše primitivním humorem, který většinou spočívá v doslovné aplikaci slovních spojení, pak je tady Tele Tele právě pro vás. Zpočátku mi připadal tento pořad trapný, ale pak jsem mu přišel na chuť, i když jsem si nadále vědom jeho trapnosti. Odchodem Josefa Cardy a příchodem Pavla Kikinčuka se už ale stal definitivně nesledovatelným. "Letec z Madridu šel na koridu..." (330.) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

SMÍCHOV - Sledoval jsem Tele Tele od samého začátku, tzn. od přelomu roku 1999 - 2000. Pak mě to celých pět let nepustilo a nyní, díky TV Smíchov, která to od začátku roku 2013 opět rozjíždí, mám možnost si s úsměvem na tváři zavzpomínat. Tento televizní pořad, v žánru komedie, se u mě řadí na nejvyšší místo a vždycky, když ho dávají, rád zasednu a bavím se. Takže ať si každý říká co chce, ale mě dvojice Suchánek Genzer připadala vždy zábavná a Carda Retarda a paní Veronika byli v tomto pořadu skvělými parťáky. Navíc vymyslet 267 dílů, tzn. cca 6675 minut humoru, není opravdu tak lehké. Takže člověk si občas říkal, kam na ty legrační nápady chodí. Zkrátka a době...Tele Tele je pro mě výborný TV pořad, který budu mít pořád rád. Hodnocení je tedy jasné - 100% - FSZ. (nebo spíš TV pořadová srdeční záležitost) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Duo Genzer + Suchánek, doplněné Cardou Retardou a Veropipkou Žilkovou, imituje televizní vysílání - mohlo snad něco takového skončit úspěchem? Mohlo, samozřejmě, jsme přece v České republice, kouzelné zemi, kde oblíbenosti u homo pivosbůčkos dojdou i takové "talenty" jako jsou sourozenci Gondíkovi, Éda Hrubeš nebo superstars Eva a Vašek. Vzhledem k těmto jmenovaným už mělo "Tele Tele" se svým ne až tak děsivým, odpudivým a trapným ansámblem zaručeno, že ho nenechám kraulovat v odpadu. Vysílání TV hovNOVA se pyšní nevalnou úrovní a často paroduje samo sebe, Genzer se Suchánkem tedy měli těžkou konkurenci. Popasovali se s nízko nastavenou laťkou obstojně, poměr (u nemnoha vydařených dílů) 2/3 trapností na 1/3 úsměvných vtípků je dostatečný, abych udělila i druhou bludičku. Takový imho snesitelný podprůměr, no, ale pro inťouše jde dost možná o smrtící záležitost, pokud se tedy nějakého chcete zbavit, pusťte mu "Tele Tele".:-). 36% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)
  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama