Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Sophia Lillis je perfektní představitelka pro křehké dívky v nesnázích, se kterou se může ztotožnit skoro každá puberťačka. Není přehnaně krásná, zato je roztomilá, vypadá přemýšlivě a přitom ne namyšleně.....  Seriál nedělá z puberťáků přehlídku manekýnu, ani je nevrhá do podsvětí či drogových doupat. Depresemi se taky nechají deptat jen přiměřeně. Dělají blbosti a rozhlížejí se po světě. To vše seriál ukazuje velmi věrohodně s přídavkem nadpřirozena, které vybuchne v posledním díle. Tudíž je 1. řada jen úvod a uvidíme, co bude dál... Našlápnuto je solidně.... ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

A další střípek do skleněné hromádky teen subžánru. I Am Not Okay With This je povedený stylistický souputník k The End of the Fucking World, kde pan Entwistle využil nám známý a tempově dobře vyvážený styl vyprávění a narouboval ho na pěkně zakomponovaný superhero prvek. Sophia Lillis a Wyatt Oleff tu jen září, přičemž mezi nimi funguje skvělá chemie, jež nebyla u pohádky o tančícím klaunovi využita neřkuli nalezena. Všehovšudy se tedy nejedná o žánr nabourávající počin, "jen" se navázalo na prověřené umělecké volby s dosazením do jiného státu a kulis. A já nepotřeboval nic jiného, zasloužených 8/10. P. S. Strašně se mi líbil ten vystavený feel 80s i když se příběh očividně odehrává v době nynější. ()

Reklama

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Tyhle typy seriálů už jsou poměrně ohrané. Outsider objeví zničehonic superschopnosti a musí je naučit zkrotit a žít s nimi. Nicméně já tyto příběhy mám rád a tak je pro mě I Am Not Okay With This celkem povedené jednohubka, která mě zaujala především kvůli duu Bev a Stan z výborného IT. Pokud člověk čeká druhý Stranger Things, musí jít hledat jinam. Pokud ale hledá seriálovou Carrie, je zde správně. 75% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Názov seriálu vystihuje aj môj postoj k tejto minisérii (dobre to vystihli užívatelia majo0007 a Zuzanv). Tisíckrát videné klišé z prostredia strednej školy predovšetkým o plese, trápnych vzťahoch medzi študentmi, šikane (pochopiteľne šikanujú biele deti s bielymi vlasmi) zlými rodičmi (pochopiteľne biely otec nazýva svojho syna buznou avšak v Sex education je čierny tatík k svojmu homosexuálnemu synovi zhovievavý) a obraz mal dokresliť Brady, ktorý neznáša lesby. Avšak tu sa tvorcovia prerátali, keďže to každý liberál spája s rasizmom a náš Brady má čiernu priateľku. Toto sa ako už bolo spomenuté dá porovnať s End of the F****king world iba na základe dĺžke epizód a na základe písmen v názve seriálu. Skrátka mix medzi Stranger Things a Carrie tak nejako nevyšiel a Netflix pokračuje v produkovaní množstva seriálov na úkor ich kvality. A to je škoda. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Dočkal jsem se toho, co jsem čekal. Tedy povedené vtipy jsem nečekal. Vtipů tu bylo plno a byly opravdu vtipné. Byly to spíše stěry a sarkasmus a to mám moc rád. To je opravdu silná stránka seriálu. Postavy jsou hodně sympatické. Délka se mi líbí (zhlédl jsem za jeden večer). Dívá se na to i dost dobře díky tomu, že seriál nenudí a není dlouhý. Tady mi druhá série vadit nebude. Nejsem moc zastánce zbytečných sérií nebo pokračování (10. série TWD, 3. a 4. série Stranger Things…), ale zde se rád podívám. Má to zajímavý děj. Střihy jsou velmi povedené (když se děje něco stresujícího a prolíná se to se střihy z minulých dílů). Postupně to graduje až do finále, které jsem opravdu nečekal! Soundtrack je povedený. Jediné, co mi pořád vrtá hlavou je to, v jaké době se to odehrávalo. To jsem pořád fakt nepochopil. Opravdu doporučuji, pokud chcete něco co má děj a zároveň dostatek humoru. VYHODNOCENÍ: ZABILA JSEM JEŽKA ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Natáčeno v Brownsville, Pensylvánie. (pityty)
  • Bloodwitch, oblíbená kapela Stanleyho Barbera (Wyatt Oleff), byla vytvořena speciálně pro seriál. Texty a hudbu pro písně, které slyšíme, napsal Graham Coxon a nazpíval je společně s Tatyanou Richaud. (J.F.B.)
  • Wyatt Oleff ve filmech To (2017) a To Kapitola 2 (2019) ztvárnil postavu jménem Stanley Uris – stejné křestní jméno má jeho postava i v tomto filmu. (Will_X)

Reklama

Reklama