Reklama

Reklama

Futurama - Série 8 (2023) (série)


Příval seriálů (S08E01)

(epizoda)
  • USA The Impossible Stream

VOD (1)

Obsahy(1)

Fryovi hrozí, že zešílí, když se pokusí sledovat všechny televizní pořady, které kdy byly natočeny. (Disney+)

Recenze (22)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi je to o zvyku, ale bez skvělého primáckého dabingu to nebylo ono. Nejde jen o hlasový projev, ale titulky občas nejsou vidět. A bez nich  to šlo místy ztuha; z nějakého důvodu jsem někdy rozuměl hůř než u jiných seriálů. Příběh byl spíš slabší, tvůrci si opět utahovali ze zrušení Futuramy. Snad se to rozjede....je to můj nejoblíbenější animál. Určitě bych mu nepřál osud, jaký potkal Simpsonovi. ()

reich 

všechny recenze uživatele

We're Back Baby! Legendární hláška Bendera, která každého fanouška potěší... Futurama je zpátky a pro některé asi ne moc povedenou epizodou, tak pro mě je to epizoda je tato epizoda super, která si drží svůj standart a vtip. Je příjemný se smát u vtipů a hlášek, které fungují a mají smysl... Ano zápletka je asi trochu slabší, ale pořád je to animovaný seriál, který má za úkol hlavně pobavit. Navíc mě potěšila přítomnost Dana Castellanety coby Roboďábla. Těším se na další epizody a dávám zasloužených 5 hvězd. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co jsme nikdo po tom milém zakončení vůbec nechtěli, se stalo skutečností a Hulu opravdu vzkřísilo jeden z těch superpopulárních animovaných seriálů, co byl tehdy utnut v nejlepším, i tady na ČSFD bez jediného modrého dílu. Já se k tomu nechtěnému pokráčku dostal až teď a i když to kouzlo je fuč a citelně tu postrádám bezkonkurenční český dabing, nápady věnovat se aktuálním tématům ocením a zkusím dát šanci celé sérii. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

60% / Návrat byl očekáván ale zároveň se všichni obávali kvality a vlastně docela oprávněně. První čtvrtka dílu je vlastně docela fajn a docela to i sedí s ukončením minulé série, jenže potom co přijde Fry a jeho životní cíl, tak to jde do kopru, nedává to prakticky žádný smysl, je to absurdně debilní a ačkoliv pár vtipů se povede, tak je zbytek epizody dost průměrný, ovšem stále jsme na úrovni The Simpsons okolo 20.-21. řady, což se ještě dá. Jsem zvědav zda další díly dopadnou lépe, toto bohužel i přes slibnou 1/4 není moc fajn začátek a rozhodně to patří k tomu nejhoršímu co u Futuramy vzniklo. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem jeden z těch, kteří zastávají názor, že i přes několik konců byl Meanwhile ten nejlepší a nejsilnější, takže byl důstojným ukončením a zároveň včas, když už šla kvalita trochu dolů. Ne moc, mám dost oblíbených epizod i z poslední série, ale přišlo mi, že tady Groening poznal, že by bylo dobré ukončit. A ono se o deset let později ukázalo, že ne a že bude další série. Vzhledem k tomu, jak moc se už Groening vyčerpal, jsem od ní nečekal nic dobrého. A po prvním díle musím říct, že jsem to čekal horší, ale zároveň to není žádný zázrak. Navázání na nové díly a hned s nějakou úplně odlišnou zápletkou proběhlo ukvapeně, ale to se dalo čekat. Problém je, že celá zápletka sice má vtipné momenty, místy funguje slušně a parodií telenovel baví jako předtím, jenže problém je ve všech těch narážkách na současnost, Hulu a několikanásobné zrušení Futuramy, které nefungují a působí na sílu, jako by se Groening snažil dohnat, co za posledních 11 let nemohl ve Futuramě zparodovat. A popkulturní narážky jsou kapitola sama o sobě, celá část s parodickými odkazy na slavné současné seriály byla stejně laciná jako v nových Simpsnech a hlavně trvala zbytečně dlouho. A současná seriálové produkce je něco, do čeho by se dalo tepat úplně nádherně, ale tady jako by se Groening zalekl a omezil se jen na to nejmíň kontroverzní. No, uvidím co další epizody, zatím to nevypadá jako vyložená katastrofa, ale pořád to vypadá, že tahle série bude zbytečně navíc. Silné 3* ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Když roboďábel telefonuje z robopekla ohledně vrácení Kalkulona na svět, drží v rukou kostku. Jedná se o Lament Configuration z filmu Hellraiser (1987). (loopaa)

Reklama

Reklama