Reklama

Reklama

Futurama - Série 8 (2023) (série)


Příval seriálů (S08E01)

(epizoda)
  • USA The Impossible Stream

VOD (1)

Obsahy(1)

Fryovi hrozí, že zešílí, když se pokusí sledovat všechny televizní pořady, které kdy byly natočeny. (Disney+)

Recenze (23)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi je to o zvyku, ale bez skvělého primáckého dabingu to nebylo ono. Nejde jen o hlasový projev, ale titulky občas nejsou vidět. A bez nich  to šlo místy ztuha; z nějakého důvodu jsem někdy rozuměl hůř než u jiných seriálů. Příběh byl spíš slabší, tvůrci si opět utahovali ze zrušení Futuramy. Snad se to rozjede....je to můj nejoblíbenější animál. Určitě bych mu nepřál osud, jaký potkal Simpsonovi. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělej comeback Futuramy a zároveň trefnej meta-komentář o seriálovém konzumerismu a mašinérii streamovacích platforem. Divák má přitom pocit, jak kdyby mezi nejnovějším a posledním dílem neuběhlo oněch 11 let. K dokonalosti mi fakt už jen chyběl ikonickej českej dabing. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem jeden z těch, kteří zastávají názor, že i přes několik konců byl Meanwhile ten nejlepší a nejsilnější, takže byl důstojným ukončením a zároveň včas, když už šla kvalita trochu dolů. Ne moc, mám dost oblíbených epizod i z poslední série, ale přišlo mi, že tady Groening poznal, že by bylo dobré ukončit. A ono se o deset let později ukázalo, že ne a že bude další série. Vzhledem k tomu, jak moc se už Groening vyčerpal, jsem od ní nečekal nic dobrého. A po prvním díle musím říct, že jsem to čekal horší, ale zároveň to není žádný zázrak. Navázání na nové díly a hned s nějakou úplně odlišnou zápletkou proběhlo ukvapeně, ale to se dalo čekat. Problém je, že celá zápletka sice má vtipné momenty, místy funguje slušně a parodií telenovel baví jako předtím, jenže problém je ve všech těch narážkách na současnost, Hulu a několikanásobné zrušení Futuramy, které nefungují a působí na sílu, jako by se Groening snažil dohnat, co za posledních 11 let nemohl ve Futuramě zparodovat. A popkulturní narážky jsou kapitola sama o sobě, celá část s parodickými odkazy na slavné současné seriály byla stejně laciná jako v nových Simpsnech a hlavně trvala zbytečně dlouho. A současná seriálové produkce je něco, do čeho by se dalo tepat úplně nádherně, ale tady jako by se Groening zalekl a omezil se jen na to nejmíň kontroverzní. No, uvidím co další epizody, zatím to nevypadá jako vyložená katastrofa, ale pořád to vypadá, že tahle série bude zbytečně navíc. Silné 3* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Futurama is back a i když je první díl nové řady lepší než posledních cca 8 sérií Simpsonových, na poměry Futuramy je to spíš dietní čajíček. Pár fórů ok, trefování se do seriálů a i sama sebe taky, ale tenhle seriál má na mnohem mnohem víc...60% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl skvělý začátek! Jeden by se mohl naštvat, že to tady už bylo...ale možná to je na tom právě to nejvtipnější. Takže si dáme minutu ticha za ty všechny padlé blbosti, ktere Fulu neobnovila a pusťme si novou Futuramu :) ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Povedený návrat. Několikrát jsem se hlasitě zasmál, takže spokojenost. Ke konci už těch vtipů na rušení seriálu ale už bylo moc a čekal jsem, že s tím zastavením času si tvůrci pohrají o dost déle, ale to je tak jediné co tomu mohu vytknout. PS: Co je ten popis epizody? Fryovi nehrozí, že zešílí, ale že umře. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako skalní Futuramista jsem tak nějak nesvůj. Jako vzít si hned na rozjezd na mušku chlebodárce “FULU” a utahovat si ze sreamování obsahu je mazec hodný Huluramy. Přesto obsahově (náplní) to není úplně ono. ()

reich 

všechny recenze uživatele

We're Back Baby! Legendární hláška Bendera, která každého fanouška potěší... Futurama je zpátky a pro některé asi ne moc povedenou epizodou, tak pro mě je to epizoda je tato epizoda super, která si drží svůj standart a vtip. Je příjemný se smát u vtipů a hlášek, které fungují a mají smysl... Ano zápletka je asi trochu slabší, ale pořád je to animovaný seriál, který má za úkol hlavně pobavit. Navíc mě potěšila přítomnost Dana Castellanety coby Roboďábla. Těším se na další epizody a dávám zasloužených 5 hvězd. ()

Dominik.Klem 

všechny recenze uživatele

Futurama je po letech konečně zpátky. Epizoda je plna sebereflexe a humoru na který jsou Futuramy diváci léta zvyklí. Vše kvalitně a humorně  navazuje, tam kde seriál před deseti lety skončil. Celá epizoda tak ve mně vyvolala pocit, jakobych opět seděl v lavici na gymnáziu. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co jsme nikdo po tom milém zakončení vůbec nechtěli, se stalo skutečností a Hulu opravdu vzkřísilo jeden z těch superpopulárních animovaných seriálů, co byl tehdy utnut v nejlepším, i tady na ČSFD bez jediného modrého dílu. Já se k tomu nechtěnému pokráčku dostal až teď a i když to kouzlo je fuč a citelně tu postrádám bezkonkurenční český dabing, nápady věnovat se aktuálním tématům ocením a zkusím dát šanci celé sérii. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Any idiot could be a TV writer." "Many are." Futurama vstala z hrobu a hneď v prvej epizóde si robí prdel z rušenia a obnovovania seriálov. Taktiež z pozerania celých sérií na jeden záťah, dokonca si neodpustili paródiu na záverečné moralistické poučovanie, aké frčalo niekedy v 80-90. rokoch. Nečakal som zázraky, status takzvanej kultovnosti to pre mňa už stratilo, očakával som 20 minút nenáročnej zábavy a tú som dostal. U mňa spokojnosť. ()

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Futurama je zpátky baby a je totálně boží! První díl nové série je nabitý vtipy a odkazy, jak na zrušení Futuramy a její obnovení, tak na streamovací služby, populární seriály a dokonce i na datum vydání této epizody. Futurama pro mě prostě znovu skvěle funguje a nový díl jsem si opravdu užil! Nemluvě o tom, že mám tak trochu podobný cíl jako Fry, a to zkouknout všechny (respektive, alespoň velkou část) populární a světově oblíbené seriály a filmy. Když jsem kdysi dokoukal Futuramu, tak jsem si říkal, kdyby tak byly nové epizody a je neskutečné, že se tak opravdu děje. Jen tak dál a třeba se Futurama dočká svého comebacku i v novém tisíciletí! ()

Redcomb3D 

všechny recenze uživatele

Futurama se po deseti letech vrátila v plné síle, oživena streamovací platformou Hulu, jejíž předchozí počiny jako "Solární Protipóly" jsou důkazem toho, že je o Groeningův nezapomenutelný sci-fi seriálek dobře postaráno. Pilotní díl začíná přímo tam kde jsme v sedmé sérii skončili a je vlastně meta proslovem k divákům, kteří čekají, že když se opuštěná show po deseti letech vzkřísí, bude pořád vypadat úplně stejně jako na začátku. Nikdy to nebude tak jako dřív. Ale když se dostatečně ctí pravidla předchozích sérií, nezapomíná se na vedlejší postavy a ve stejném duchu se prostě pokračuje dál, tak se není čeho bát. Návrat ve velkém stylu. Fulu opět nezklamalo. ()

TaToten odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto si neaslúži ani jednu hviezdičku. Bez jediného vtipu alebo hutnejšieho naratívu. Proste sa tam len niečo splašene deje a postavy hádžu repliku za replikou v snahe o autoreferenčný humor. Už predchádzajúci revival sa na originálne 4 série nedoťahoval, no epizódy aspoň nejak fungovali... ()

Reklama

Reklama