Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako jestli scénář vznikl v rámci nějakého workshopu mladistvých intelektuálů, tak dejme tomu, ale vážně se to brát fakt nedá. Tolik nelogičností, naschválů a pitomostí aby jeden pohledal. Dvě hvězdy dávám jen za lokace a kameru, jinak tedy... obtloustlý Aaron se tady snaží běhat, rvát a mít přitom stále kukuč naivního a věčně překvapeného chlapce, takže mu nic nežeru. Pak je tady puberťačka s kamerou, která si hraje na děsnou reportérku a používá k odposlechům nelegální techniku, aby mohla živě vysílat na TyTrubko, ale místo, aby ji někdo hned na začátku kopl do prd.ele, že tam nemá co dělat (protože pro poldu je jen přítěží a dokonce jednou dobrovolně vejde naprosto nelogicky vrahovi do cesty, i když chvilku předtím mohla v poklidu utéct), stane se mediální hvězdou a sklízí ovace a její vysílání přebírá velká televize, ó panečku, to je sukces! Hlavní padouch se taky chová jako debil - kdyby zůstal hodinu zalezlý, pomsta se mu povedla, ale on ne, on vjede gazíkem mezi poldy, kteří ho i v přesile ne a ne sejmout, a tak sejme on je - a furt dokola, poldové se prostě neučili střílet a trefit, ale čekají, až k nim podezřelé individuum dojde. Takže padouch se vlastně sám vydal poldům do rukou dřív, než jeho pomsta stihla proběhnout. A dopadne, jak si podle puberťáckého scénáře zaslouží. Jo, a nesmím zapomenout na lostomilého černouška s velkýma očima, který našemu poldovi Aaronovi děsně fandí a pak po celou dobu sleduje napnutě s kamarády vysílání z míst činu. Dějově taky nejde o žadnou Smrtonosnou past - nejdřív se honí jeden chlápek, pak se honí druhý chlápek a v průběhu honění se objeví / jsou nalezeny tři adresy, kam nejprve Aaron s puberťačkou a posléze poldové zajedou, aby se porvali s padouchem nebo našli kulové, a jelo se dál. A víte co? Ani za ty lokace to nedám, když tak o tom píšu, naštvalo mě to dost. Jedna hvězda stačí. Btw - nejdojemnější scéna, jak celé město rukama vyhrabává jeden hrob. Nejvtipnější scéna - padouch dopadne přesně tam, kam z vrtulníku před nějakou dobou dopadla kamera. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by se až divil, do čeho všeho jsou lidé schopni investovat své úsilí a peníze. Film Line of Duty (Ve službě) je zářným příkladem toho, jak se dělá totální propadák a opravdu hodně špatné béčko. Od samého začátku je všechno špatně. Od stupidního děje plného nesmyslů, po neméně stupidní dialogy, se dostáváme až k extrémně nesympatickým postavám a mizerným hereckým výkonům. Emoce zde rovněž nefungují, logiku v tomto snímku opravdu nehledejte. Vrchol filmařského diletantství a šeredná nuda. 0/10. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvorný kurvič Willisovej kariéry sa hecol a výnimočne zo seba nevyprdol sračku ale riadne hustý oldschooový akčniak, ktorý si tématicky čerpá z filmov ako sú Cellular a Speed. Nesúrodé ale veľmi dobre funkčné duo oldschoolový polda a youtuberová žurnalistka sa snažia vo vytýčenom krátkom čase nájsť ukrytú obeť, kým jej nedôjde vzduch. Lenže popritom po nich ide jeden z únoscov, ktorého brata polda zabil na začiatku. A zbesilá naháňačka naprieč celým mestom plná prestreliek sa môže začať. Ako som spomínal nesúrodé du ofunguje perfektne a ich komické dialógové výmeny nepôsobia nasilu a sú fakt vtipné. S poldom sa hneď stotožní každý fanúšik akčniakov z 80/90 rokov. No a youtuberka je tak akurát otravná, aby ste mali radosť, keď sa jej prihodí niečo zlé, ale zároveň vás neiritovala každá minúta, keď je na scéne. Práve naopak. Postupne jak sa v teréne mení si vás získa. Záporák je tiež adekvátny drsniak so zmysluplnou motiváciou, ktorá je síce predvídateľná, ale to je dobre. Aspoň sa film vyhne zbytočným šokujúcim pointám na efekt. Takisto akcia je skvelá. Zopár naháňačiek, sem tam cool karambol, zmysluplné prestrelky, ktoré len v pár záberoch kazí očividné CGI, a aj niekoľko prehľadných a pôsobivých bitiek s takou tou praktickou choreografiou v ktorej sa krútia ruky a snažia sa súpera znehybniť. Neviem koľko film stál, ale konečne sme dostali béčko, ktoré nepôsobí podfinancovane a zároveň je kompetentne natočené po každej stránke. Z filmu po celý čas cítiť, že sa všetci zúčastnený snažili naplno. Takže s radosťou ich snahu ocením spokojným hodnotením. Je to stokrát lepšie ako Bayov bordel za 150 mega alebo nudný gorefest jedného starého deda. 8/10. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jediný, kdo je tady ve službě, je Steven C. Miller. Zase stojí u rumpálu a ve vědru, v kterém už několikrát seděl Willis, spouští do studny plné sraček Aarona Eckharta.. Moudra trousící nanyny s on-line zpravodajstvím, kamera vypadající, jako by se zrovinka probudil zlom San Andreas a záplava momentů naplněných pitomostí a směšností (postupy policie, postavy cestující časem a prostorem, pře ústředního buddy(?) dua o mediální pokrytí, celá návštěva u padělatele dokladů či závěrečné výkopové práce). O náročnost policejní profese v rámci tlaku na okamžitá rozhodnutí se to otřelo jen lehce, ale chápu, že jít do toho hlouběji by tuhle genocidu mozkových buněk připravilo o plynulost.. Na dvě velmi slabé hvězdy to vytáhne lítost směrem k Two-Faceovi, kterému při přemýšlení jestli vzít roli nevyšel hod mincí.. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Kariéra režiséra Stevena C. Millera je oficiálně u konce, protože nic lepšího už v životě nenatočí. Jasně, má to svý mouchy, ale v rámci podobných béčkových akčňáků, určených převážně na bluray a VOD je tohle naprostá špička. V podstatě je to taková Nebezpečná rychlost, ve který místo autobusu sleduje divák sprintujícího sympaťáka Eckharta, kterej ani na vteřinu nesleze z plátna. Kupodivu je fajn i jeho parťačka, se kterou má několik fakt vtipnejch dialogovejch výměn. Film má navíc naprosto ďábelský tempo a přehledný akční scény. A závěr na hřbitově má akorát tu správnou dávku patosu a zároveň sebeironie, aby to nebylo debilní. Line of Duty je naprosto příjemný a nečekaný překvapení, u kterých si člověk uvědomí, že je fajn sledovat v hlavní roli normálního chlapa a ne kokota v kostýmu superhrdiny. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama