Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rhaenyře už zbývá jen málo možností, a tak se pouští do riskantní akce, zatímco Aemond podniká kroky k přetvoření Zelené rady. (Max)

Recenze (62)

betyvlckova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER! Ty hodnocení jsou crazy xd. Mám pocit že sledujeme jiný seriál. Nejlepší jsou lidi kteří seriál sleduji pravidelně dokonce v den kdy vychází epizoda, aby tam mohli hodit ty odpadní hodnocení. Jako pardon, ale pokud vás seriál nezaujmul už po prvních dvou prakticky celých sériích. Tak se to teď asi nezmění. Leda tak nasíráte mě i sebe. Všechny špatné recenze jen ukazují jak jsou lidé homofobní. Jinak taky něco málo k epizodě. Bomby se valí na obou stranách černi se dali do "setí semen" a zelení strategizuji o budoucnosti války. Rhaena vidí sheepstealera a brzy snad i osedlá. A Adam nebo spíš jeho drak si ho osedlá xd. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Tak jak to s těmi Draky je? Chvíli se chová jako zvíře, chvíli jako velice inteligentní tvor. Teď si ještě ke všemu budou vybírat jezdce, tady si někdo spletl franšízu tohle není svět Eragona, i když tam to propojení mezi drakem a jezdcem dávalo větší smysl. Rozpoutat chaos v hlavním městě chytrý nápad. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I v dalším díle přináší Rod Draka přesně to, co od něj očekávám. Intriky, nepokoje a draky! Jasně, chybí sex a mordy, ale tak třeba v další části. To popíchnutí prostého lidu bylo velmi chytré, páč lid, když se nasere, nejde zastavit. Co jen nechápu, stejně jako v minulosti, že tu pořád někdo fňuká, jak je nespokojen, ale přitom sjíždí další díly jen to sviští. Mě, když něco nebaví, tak se přestanu prostě dívat. Takhle jsem asi naposledy zaříznul po čtvrtém dílu (a i to už bylo pozdě) Půlnoční mši... nač ztrácet čas s něčím, čemu pak dávám hvězdu dvě, a pak tu psát zoufalé komenty... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, ze v kazdej epizode nie su velkorozpoctove masakralne bitky s drakmi a velkolepymi efektami neznamena, ze je epizoda slaba. Taku epizodu viem velmi ocenit, avsak primarne sa mi pacia pribehove linie, opis charakterov, ktore v ziadnom pripade nie su ploche ako v zalahe inych serialov, ci filmov a napady, s ktorymi nas tvorca dostane. Tato epizoda otvorila a posunula hned mnoho linii na  limitovanom case a posunula do popredia i doteraz len okrajove charaktery a priblizila dalsiu bojovu strategiu. Roklad a "vypad" z vnutra. Velmi slusny diel. 75% ()

Petak3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejhorší díl. Nejzbytečnější a nejhloupější postava, u které jsem doufal, že zkape už pár dílů dozádu bude mít lesbo-románek s Rhaenyrou. Samoúčelná homoscéna. Scéna s osedláním draka stála fakt za hovno, nebyla vůbec napínavá a nejradši bych ji přetočil. Dobrá byla scénka Larys-Aemond, kdy si uz myslel, ze je hand, ale mel pro nej jen dojit. Ale to je dost málo na díl co má hodinu a 15 minut. A doufám že už pokapou dementní černí Velaryoni. Osedlání random negr*m draka bylo nudný, předvídatelný a o ničem. Daemonova linie je pořád slabá a otravná, ale tenhle díl tak 1000x lepší něz co se dělo na Dragonstonu nebo v africké Driftmarce. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama