Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Viserys pořádá turnaj na počest narození svého druhého dítěte. Rhaenyra vítá strýce Daemona zpátky v Rudé baště. (HBO Max)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (180)

Melios 

všechny recenze uživatele

"Ak mám byť úprimný nikdy som neprepadol tejto šialenej sérii o Piesni ľadu a ohňa..." Týmito slovami som opísal pôvodné GoTko a stále si za tým stojím. Nikdy ma pôvodný seriál nejak extra nebavil, no pilot House of The Dragon je už iná liga (resp. pieseň). Som namotaný krásnou produkciou, prevedeným a zápletkou, ktorá mi zatiaľ príde zaujímavejšia ako celé Game of Thrones. Ostal som milo prekvapený, očakávam ďalší materiál. "You Son of a Bitch, I'm In!" ()

Scarecrow7 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem šel radši bez očekávání stejně jako tomu bude u seriálu Lord of the Rings. Neočekával jsem tak opravdu moc. Proto jsem byl mile překvapen, že to nebylo jako závěrečné série původního GoTka, ale naopak to mělo pocit prvních sérií. Jestli to bude i nadále pokračovat v tomto duchu, tak se máme opravdu na co těšit. Za nejzajímavější postavy považuji rozhodně Daemona Targaryena, který předčí opravdu všechny ostatní a to ve velkém stylu. Jsem zvědav na pokračování a ač jsem se na tento seriál netěšil, tak teď už ano. ()

Reklama

tyna97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějaká trůnohry jsem neviděla a ani neuvidím, tudíž budu hodnotit jako samostatný seriál, ve kterém zatím vůbec nevím, oč jde. Tato první epizoda, jakožto můj úvod do nějakého světa draků a blondýnů, se mi zdál poněkud nechutným a ne tak zajímavým a chytlavým. Nicméně, dám tomu ještě šanci, ikdyž se nedovedu představit víc strávených hodin v obležení krve a nahotin. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá časť len rozjazdová snáď. S veľkou dávkou nostalgie. A nepochopením, prečo do hlavne roly obsadili takú opachu. Ako na ostrovoch už nevedeli nič nájsť, tak pošli až do Austrálie, ale toto je fakt ako keby s klokanom zrazené. Mne dlhé konverzačky bez akcie nevadili ani predtým. Len problém je, že už prvá časť GoT priniesla veľký koniec. Tu to neprišlo. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po utrpení zvaném osmá série GoT, která donutila nemalou část fanoušků Písně ledu a ohně zapomenout, že tento kdysi skvělý seriál vůbec existoval, se vrací jeho prequelový následovník. No a vrací se ve stylu prvních sérií, tedy naprosto parádně. CGI draků bych si sice dokázal představit lepší, ale jinak to neuvěřitelně vtáhne a neznámé postavy začnou okamžitě zajímat. Atmosféra je zpět a s ní snad kupa zvratů i emocí, protože co si budeme, dost mi to chybělo. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (8)

  • Prvá epizóda lámala rekordy sledovanosti, za prvých 24 hodín si ju pozrelo viac ako 10 miliónov divákov. V niektorých krajinách pre masívny záujem vidieť ju hneď po zverejnení padali servery. (krasomama)
  • Režisér Miguel Sapochnik, ktorý nakrútil prvú epizódu, knižnú predlohu nečítal, aby mu nebránila v tvorivom rozlete. Chcel mať rovnakú perspektívu ako diváci, ktorí román nečítali. (krasomama)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno