Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O deset let později. Rhaenyra čelí Alicentiným neustálým dohadům o svých dětech, zatímco Daemon a Laena zvažují nabídku v Pentosu. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (93)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Posúvame sa v deji o 10 rokov dopredu. Rhaenyra má už tretieho syna ale evidentne nie so svojím manželom. Kráľovná si uzurpuje právo na železný trón. Pobočník kráľa umiera za záhadných okolností a novým pobočníkom sa stáva Oto. Deamonova žena umiera pri pôrode tretieho potomka. Prevedenie: Tvorcovia sa nám snažia nakecať, že za 10 rokov sa v celej ríši nič nedialo iba sa rodili deti a teraz za 40 minút sa pohnú ľady vo všetkých dejových linkách. Navyše sa nám vymanili niektorý herci čo značne poznačilo celý feeling. Diel vyslovene iba na posunutie deja do roviny aby sa niečo mohlo udiať. Ale akoby sme boli zas na začiatku. Pobočník sa nám vracia a Ostrovné kráľovstvá zas vystrkujú rožky. 55% ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tady ohlašovaný skok v čase. A je to škoda. Tvůrci se zbytečně ochuzují o budování napětí, vztahů a celkově celé atmosféry v King's Landing. Dostali jsme další silnou scénu s porodem. Ty jsou zatím vrcholem seriálu. Zbytek už je pouhé zobrazení toho, kdo je nyní v záři reflektoru. Chce to další části v plnému představení nadcházejícího děje. ()

Reklama

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenávidím časové skoky v seriálech. Tady mě to fakt bolelo. Nakousne se něco tak povedeným zakončením předchozího dílu a pak to prostě tak nějak vyšumí do ztracena. O co všechno musel divák přijít? Nesmysl… Co dalšího mi na tom vadí, je sice ano logické přeobsazení některých postav, které ale vypadají jako kdyby zestárly ne o deset ale rovnou o dvacet let a jiné zase jako kdyby neuplynula ani minuta. Jelikož byl tento díl jednak nesmyslně dlouhý a také za mě neskutečně nudný utkvělo mi opět jen pár momentů. Neda Starka na vás a na ty, co si opravdu myslí že ty dva by dokázali zplodit tři hnědovlasé kluky. Líbil se mi ten výcvik mladých princů a draci jasně. Ale zbytek? Na můj vkus na jeden díl seriálu moc keců, moc dětí a moc porodů naráz. Sem tam nějaký drak to moc nezachraňuje a Daemon momentálně také ne. Tahle část seriálu se moc nepodobá těm ostatním a já opravdu doufám, že té nudné výplně už bylo dost, protože další podobný díl už bych fakt nezvládla. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Argentinská telenovela Rod draka se od děje z minulého dílu "kdo s kým spí a kdo s kým bude spát", posunula k "kdo s kým spal" a následným trablům s tím, kdo je otcem čích dětí. A ženy v obsazení zestárly, ale muži ne, tomu se říká rovnoprávnost. :D Jinak tato jednoduchá vztahovka trpí hned několika neduhy - především nudným a nevýrazným scénářem, nudnými a nevýraznými postavami a nudnými a nevýraznými herci. A také trpí tím, že je v ní málo dějových linek, odehrávajících se v jen pár stále se opakujících prostředích. Potom to celé nepůsobí jako freska ze Západozemí s životem jak šlechty, tak poddaných na rozsáhlém území (jako to bylo ve Hře o trůny), ale pouze jako levná televizní inscenace odtržená od zbytku Sedmi království. Zjednodušeně řečeno je Rod draka jednoduchým příběhem o milostných vztazích pár bělovlasých panáků, kteří chodí mezi dvěma pokoji a jedním nádvořím. Místní pěti hvězdičkáři a čtyř hvězdičkáři nikdy neviděli kvalitní seriál. 1,5*. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

😆 To je psycho! Fanoušci musí být fakt skalní srdcaři, kterým se dá hodit na hlavu jakékoli lejno s nápisem drak a oni nadšeně zatleskají. Ale gratuluji, obsadit do role princezny ještě obludnější hrůzu, jsem pokládala za nemožné. Co z toho vyleze dál, krom dřístů a obsesí v porodech, do toho čas vložím. Je to totiž prča! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama