Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Solidní devadesátkový akčňák s docela nečekaným twistem. Začínal jsem klimbat a tohle mě docela probralo, takže palec nahoru. Téma farmaceutických čachrů je docela aktuální, Pfizer, AstraZeneca, Moderna, ti by mohly vyprávět, stejně jako někteří naši politici. Momoa naštvaného tátu dává bez problémů, Merced docela příjemně překvapila. Akce průměrná, ale krvavá. Nevím proč od Netflixu všichni čekají s každou další premiérou bombu, tyhle televizárny vždycky byly... budou oscilovat okolo průměru. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Ouvej. Když se ve filmu objevují takové scény, kdy v metru se odehrává bitka o život a z perónu náhle zmizí všichni lidé a když bitka skončí (půl vagónu je zdemolovaná), tak vlak odjíždí jakoby nic. Nebo 17 letá dívka téměř uškrtí v kravatě 80kg chlapa, tak si říkám, má to Momoa zapotřebí? Nevadí mi béčkovost, která tady "trčí" ze všech stran, ale do očí bijící stupidita už ano. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Tak jako ten twist jsem fakt nečekal, za což má film asi plus, ale udělal z totální bejkárny totální blbost. Celej poslední akt je tak totálně blbej a ještě k tomu přestřelenej. Akce to nezachrání, zaprvý jí v celým filmu moc není, a zadruhý je zmatečná, blbě natočená a na dnešní standard dost zaostalá. Ale Momoa, byť teda má v zásadě jen jednu hereckou polohu, je super a s Isabelou má supr chemii a Isabela už není dítě a celkem jí to sekne. Takže kolem a kolem, průměrnej film, obehraný téma, ale za twist a oba hlavní představitele za tři. Jo a soundtrack má jednu dobrou pecku. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Predtým, než som sa pustil do tohto filmu som o ňom nemal žiadne informácie (Netflix mi to vygeneroval ako "mohlo by sa vám páčiť") A hoci sa mi to viac nepáčilo ako páčilo, malo to aj isté pozitívne stránky. Začiatok snímky mi prišiel dosť v dramaticko-rodinnom duchu. Slabé chvíle nastali keď sa začalo tupo vraždiť na počkanie. Nie, že by som bol proti tupým zabíjačkám, heheh :D) ale vážna tvár......Alebo relatívne vážna tvár sa zmyla v skutku zbytočným násilím. Fakt mi to tu vadilo, Jason Momoa ma svojim hereckým výkonom celkom prekvapil ale možno až zbytočne tlačil na pílu pri tomto takmer béčku- ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mám rád tyhle wannabe devadesátkové filmy,ale ne vždycky se to povede a Sweet Girl je zářný příklad.Tempo kolísavé,akce sterilní a twist ke konci je sice překvapivý,nicméně ne moc funkční a z většiny věcí před ním dělá lehčí WTF?.Nehledě na to,že pak už mi bylo úplně jedno jak to dopadne.Přesně jeden z těch "meh" filmů...40% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Pittsburghu v Pensylvánii (USA) od listopadu 2019 do února 2020 (SONY_)
  • V závěru filmu Rachel (Isabela Merced) jede, pro USA klasicky, žlutým taxíkem i přesto, že Pittsburgh nemá vozy taxislužby právě ve žluté barvě. (gavosh)

Reklama

Reklama