Reklama

Reklama

Keď Jake Barnes (Alain Moussi), oslavovaný vojnový hrdina a majster bojového umenia jiu-jitsu, podľahne nezdolnému stvoreniu Braxovi, budúcnosť ľudstva visí na vlásku. Zranený a trpiaci silnou amnéziou je Jake zajatý armádou, ktorá nemá potrebné vybavenie na boj proti nemilosrdnému votrelcovi z vesmíru. Jakea zachráni Wylie (Nicolas Cage) a starodávny rád bojovníkov jiu-jitsu, ktorí mu musia pomôcť rozpamätať sa a nabrať silu, aby spoločne dokázali Braxa poraziť v epickej bitke, ktorá určí ďalší osud ľudstva. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage v dalším braku.Už to ani nepřekvapuje, a koukám na tyhle filmy jen ze zvědavosti a s chutí tomu pak dát odpad.Tenhle je doslova čistokrevnej.Nějaká x-tá kopie predátora, ne filmu , spíš toho mimozemšťana.Film ovšem zcela bez děje.Jen taková pitomoučká bojůvka mezi chrámama někde v prdelní Ásii.A doslova samostatnou kapitolokou je hudba.To tam píchnul kdo.Ta by se nehodila nikam, a to sem hodně přemejšlel.Nehezký.0%. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Laciný pokus o moderního predátora, který ovšem působí neuvěřitelně vtipně a odbytě. Příběh je velice zvláštní, dalo by se říct, že moc nedává smysl a je pojatý velmi jednoduše. S logikou si tvůrci moc hlavu nelámali, odpovídá tomu i děj, který je plný nesmyslů a je také poměrně nudný. Herci se rovněž moc nepředvedli, Nicolas Cage je zde mimořádně otravný a jeho výkon je spíš karikaturou sebe sama. Ostatní herci jsou vesměs málo výrazní, filmu zoufale chybí nějaký hlavní tahoun. Efekty jsou dalším kamenem úrazu, chvílemi jsem měl pocit, že i děti v mateřské školce by zvládly udělat lepší. Jediná věc, která snímek zachraňuje, jsou akční scény, konkrétně velké množství různých soubojů, které jsou sice jednodušší, ale dá se na ně koukat. I ty však bohužel kazí naprosto šílená kamera a mizerný střih, takže film naprosto o ničem a nebýt mizerně natočených soubojů, prakticky by nebylo co hodnotit. 1/10. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Vlastně nevadí, že má Jiu Jitsu směšnou digitální krev, ve výrazivu koženou hlavní hvězdu, nezajímavého záporáka "chci být Predátor, ale rozpočet byl jen na padouchy alá Power Rangers" i debilní děj. To všechno je v tomhle případě opravdu jedno. Ten film je totiž doslova napěchovaný akcí a má před kamerou hned několik schopných borců, ale tak nedynamické a v tempu absolutně nefungující bojové scény by jeden pohledal. Přitom to neprasí, jak to u laciných béček bývá, rychlostřih. Jen se tu nějakým zázrakem povedlo, že to vůbec, ale vůbec netáhne. A to z toho dělá v podstatě nedívatelný film. 10% ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je strašný trash 9 lidí bojuje s mimozemšťanem , který každých 6 let přichází na Zemi. Pokud vyhraje on zabere ji (pokud jsem to pochopil dobře) pokud oni zachrání ji. Aby to bylo vyrovnané naučil je jiu jitsu (proč?) přitom stačilo kdyby to bylo na způsob Predátora , že by se bránily útoku. Tak, že máme 9 lidí na jednoho využijou početní výhodu nevyužijou jelikož jeden uteče a jeden umře hned na začátku a zbytek na něho útočí ve skupinkách třeba po 2. Mimozemšťan je superrychlý (trikově to vypadá jako něco co má Flash akorát hůře provedené) a je neviditelný přesto to proti nim nevyužije oni mají neviditelné pláště, které on stejně vidí (tak, že k hovnu) a celkově koncept, že někdo z vyspělé rasy bojuje proti někomu jinému s mečem je úplná píčovina přitom kdyby to zasadily třeba do středověku nebyl by s tím problém. Cage je zde zbytečný většinou valí jen hovna ve stylu si vyvolený můžeš to zastavit Grillo do počtu a Tony Jaa zde má jeden dobrý fight proti americké a barmánské armádě jinak nic. Jediné co zde jde pochválit je postava černošského překladatele ten aspoň věděl v jaké hraje sračce a dělá si z toho prdel. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

C-čkový film so všetkým, čo k tomu patrí. Režisér D. Logothetis sa zbytočne snaží spraviť zo scenáru „misteriózny fantazy“ film s nečakanými odbočkami, problém je v tom, že samotná koncepcia je veľmi deravá. Jedna malá hviezda za bojové scény, ktoré aspoň trochu držia film nad vodou. Škoda, že Tony Jaa sa objavuje v takomto filme (rozhodne stále má na viac). Osobné hodnotenie: 51% (*) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první hollywoodskou tvorbu, která se natáčela na Kypru. (SONY_)

Reklama

Reklama