Reklama

Reklama

Miliónový hurikán

  • Slovensko Miliónový hurikán (více)
Trailer 1

Zlodějský gang plánuje provést velkou loupež během hurikánu, akci jim ale přeruší policista snažící se přimět všechny v budově k evakuaci. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl film Nemilosrdní (2015) a nemůžu se ubránit srovnání. Příběhovou podobnost v tom nehledejte. Hledejme v tom spíše stařeckou demenci, jakési poslední "škubnutí". Zde se to Melovi prostě povedlo a vůbec nepůsobí tak hloupě a směšně, jako jeho kolega v mnou odkazovaném filmu. Příběh na motivy minimalisticky pojatého dreda je perfektní + atmosféra hrozícího hurikánu jsou za mě velmi povedené. Hlavní záporák s hubou jak Goofy taky nezkazí žádnou vraždu. Trpajzlík Hirsch už je ovšem kro vedle, to je tragédie! Jenže je tam Kate Bosworth, která to vše vizuálně zachrňuje. Film rozhodně doporučuju! *3+ ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(25%) Po traileru, ještě před tím, než tento film vyšel k dispozici, se tu valila už vlna kritiky. Opakuji, teprve po traileru, který jsem si sice nepustil, ale i tak jsem si říkal, proč si sakra nepočkat na film a pak kritizovat. Hmmm, ono to stálo opravdu za velký H. Nějaké ty nelogičnosti, ty se tu našly, ale spíš jde o to, že to bylo strašně nudné, natahované, nebylo to s ohledem na téma vůbec napínavé a k tomu to mělo mizerné, herecké výkony. Nechci to protahovat, téma bylo nevyužité, akce byla amatérská, tak, že bych to dokázal natočit stejně i s kuličkovkou. Herci – nic moc teda, včetně Mela Gibsona, který sice má stále v sobě velkou osobnost, ale zde mu ani jeho role nesedla, krom jedné hlášce o fekální lobotomii, to mě aspoň rozesmálo. Aspoň mě teda trochu potěšila scéna, kdy Gibson několika výstřely pokosil jednoho protivníka. Dále stojí za zmínku ještě Kate Boswort, která to zahrála aspoň přirozeně. Ostatní tragédie včetně toho nesympatického policisty. A ani záporák David Zayas to tentokrát nezachránil. Jako, stále se tu něco dělo, ale tak pomalým tempem, že jsem se opravdu nudil. A ta puma? To bylo aspoň něco, co mě pobavilo, především v tom finálním záběru. Skočila po kořisti a pohádky bylo konec. K tomu mi přišla i divná filmová hudba. No, ani tu druhou hvězdu dát nemohu. Máme tu další nízkorozpočtové céčko na světe …. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Snad Mel z tohoto neudělá standart u této hvězdné produkce jako jeho kolega Bruce Vyliž a jen si odskočil za snadným výdělkem. Nezbývá než doufat. Na druhou stranu nebylo by fér úplně film spláchnout do žumpy. Nezdechnul jsem od nudy, akce taková typická pro současný DTV, ale viděl jsem i horší. No a Mel i když si tu odkroutí jen ten svůj povinný part, tak má aspoň pár dobrých hlodů a i za tu krátkou chvilku prostoru kterou tu má s přehledem zastíní zbytek ostatních aktérů, narozdíl třeba od typicky znuděnýho Vyliže nebo všechnomámvpíči Sádelníka. Já vím asi mi stačí málo, ale co už. Příště už si snad Mel podobnou spolupráci odpustí.30% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nemůžu srovnávat se současnými Willisovkami nebo Seagalovkami,protože jsem v rámci ochrany duševního zdraví žádné neviděl,ale Force Of Nature je klasický podprůměrný straight2dvd akčňák,kde sice hrají poměrně známí herci,ale jinak se tam neděje nic moc zajímavého.Vše se odehrává v jednom domě (což by zas tolik nevadilo) a akce je málo a když už na ní dojde je hodně slabá...40% ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Odulej Emil, Gibson chabrus na plíce a na ledviny, herečky taky nebyly nic, na čem by si jeden aspoň ohřál oko a navíc ani to počasí jim nějak nevyšlo. Všechno se to odehrávalo uprostřed tornáda, ale když se vylezlo z baráku na lešení, tak jsem zjistil, že ten vichr mám akorát v reprácích. Vim, že na to nebyl moc velkej rozpočet, ale nějakej ten ventilátor od Sencoru tam na tu chvíli mohli pro nebohého diváka mého typu fouknout, když už tam na ty zoufalé herce stříkali vodu zahradní hadicí s rozprašovačem. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v San Juan v Portoriku. (SONY_)

Reklama

Reklama