Reklama

Reklama

Amulet

Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalému vojákovi, žijícímu v ulicích Londýna, je nabídnuto ubytování v chátrajícím domě s mladou ženou a její umírající matkou. Mladý pár v sobě brzy najde zalíbení a společně pracuje na opravě domu. Ani jeden ale nemůže ignorovat fakt, že se v domě děje něco zlověstného. (Veto_01)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (32)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keď sa v story podanej pomalým tempom, objavuje osadenstvo, ktoré pôsobí takým dojmom, ako TOTO, asi ťažko si ma samotný príbeh dokáže plnohodnotne získať. Sledovať "Amulet" až do úplného konca, miestami celkom solídne bolelo, a tak aj moje hodnotenie bude presne také, aké si táto fantasy prvo-kokotina od Romola Garai-a zaslúži. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Očekávaný Britský debut je fajn prvotinou, která doplácí na pomalejší tempo a né příliš zajímavé hrdiny, ale nabízí opět nepříjemnou babiznu podobně jako v Relic. Ex voják nemá bydlení a je mu nabídnuto místo v rozpadlém domě zadarmo s mladou ženou a její umírající matkou. Brzy však zjišťuje, že v baráku něco není v pořádku. Je škoda, že se film trochu táhne a není moc napínavý, protože jednotlivé sekvence mají poměrně sílu. Scéna s netopýrem v záchodě byla pro mne doslova infarktovou lekačkou a ve finále došlo i k trochu znepokojivému gore. Babka je creepy as hell a celkově to má velmi zvláštní až podivnou atmosféru. Zajímavý horor, který určitě patří k tomu lepšímu, ale pořád mi tam na vyšší hodnocení něco chybělo. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí**. 6/10. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu jsem vůbec nevěděl a tip na něj jsem dostal od uživatelky Ratchetka. Za což jí tímto děkuju. Amulet je filmem, kterej osloví jen minimum diváků což jasně dokazuje zdejší hodnocení(218hodnoceni-38%). A já se ani nedivím. Má to hodně pomalej rozjezd a celkový tempo filmu není nikterak závratný což mnohý diváky odradí samo o sobě. Má to takovou znepokojivou atmosféru, dobrej nápad, BACHA SPOILER bábrle plodící netopejry to se jen tak nevidí a povedený finále BACHA DRUHEJ SPOILER s mega ulitou. Na to, že jde o prvotinu(doposud herečky)Romola Garai jde o velice dobrou práci. Za mě lepší3hvězdy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tohle byl nepříjemný film, své hlavní poslání ale rozhodně splnil. Nikdy neznásilním ani nezabiju žádnou ženu, protože nechci rodit ošklivé netopýry. Příběh by potřeboval v mnoha ohledech doladit, protože se mi děj místy táhl takovým způsobem, až mi způsoboval dlouhou chvíli, a já jsem se v těchto momentech převelice nudil. Snímek se mě snažil hororovat psychologicky, aby vzápětí přišel s nějakými těmi nechutnostmi, takže jsem si jej zařadil do škatulky psychonechuťáren. Největším problémem byl pro mě u tohoto filmu fakt, že se mi na něj nedívalo dobře. Já tedy nejsem žádný zjemnělý estét, ale příští týden mě čeká výměna oken a malování a tento snímek mi to neustále připomínal. To byla samá plíseň a odlupující se malba a mně už po těle vyrážel studený pot. Aby těch nepříjemných podnětů nebylo málo, ani herci nepatřili mezi dekorativní typy, takže jsem teď po estetické stránce poněkud vyprahlý. / Poučení: Co sám nechceš, nečiň druhému. 2*+ ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po přečtení anotace jsem nabyl dojmu, že mě čeká standardně přímočaré, nenáročné, mozkovýplachové béčko. Ale šeredně jsem se spletl. Jak už naznačila úvodní nevšední hudba, jedná se o výrazně... nevšední béčko. A jeho vstřebání si bude vyžadovat vaši důkladnou pozornost. Takže když u jeho sledování budete co chvíli čumět do mobilu a dělat ještě několik jiných dílčích činností, tak jako já, tak si možná zčistajasna uvědomíte, že vám pointa trochu uniká, a budete se muset vrátit kousek zpátky a dát si repete, tak jako já. No, ale nejsem si jistý, jestli vám to bude něco platné, tak jako mně... Ale pokud tenhle trochu bizarní a trochu artový film pojednává o jakési strašlivé metafyzické ženské pomstě na násilnických mužích, tak jsem ho snad nakonec přece jenom tak nějak pochopil. Sakra, měl bych asi zůstat u těch standardně přímočarých, nenáročných, mozkovýplachových béček. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama