Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Jako ... Je to strašná kravina, ale šííílená! Až na mne občas dýchla "atmosféra" TROMY... Ale je to parádně ujetý, vůbec se to nebere vážně a jsou tam neskutečně vtipný GORE momenty a celé je to neskutečně blbé a fakt jsem se smál kolikrát. Jako že mne to pobavilo včera odpoledne. A bohužel protože je to fakt brak, tak tomu nemůžu dát víc, ale je to parádní brak. A ani tam necpali moc černochy a teplouše. Což se v dnešní době počítá jako výrazné plus. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašný miš maš a o dosť horšie ako jednotka, no i tak som sa celkom solídne bavil. Základný rozdiel je, že napriek všetkej splatterovskému násiliu bola jednotka relatívne koherentným coming-of-age, ktorý fungoval aj po emocionálnej stránke. Vzťah Bee-Cole-Melanie bol fantastický a uveriteľný a to napriek obskúrnemu príbehu a šialenému humoru. Dvojka je len šialená, zdrogovaná, manická variácia na tínedžerské komédie a čo je ešte horšie významne narúša tú skvelú dynamiku medzi Bee, Coleom a Melanie. Ale aj tak by som z toho chcel aspoň päťdielnu ságu. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Dost slabý oproti jedničce.Ta byla zábavná ve všech směrech.Zato pokračování je málo vtipný, kulisy působěj děsně papundeklově, a vlastně sem skoro čekal že na mě vyskočí Čtvrtníček z filmu Poslední plavky.Netflix působí jako vrah hranýho filmu.Začíná to od něj mít všechno nádech jak blbý epizody seriálů.Zrušte tu firmu někdo.30%. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Potenciál filmu sráží stejně jako u jedničky buranské zpracování. Potěšilo, že se konečně narozdíl od jedničky rozjela mytologie kolem satanského kultu. Gore bylo originální a hodně vtipné, videoklipové odbočky byly taky super a všechny tři holky + Bellu Thorne musíte milovat, takže na ty sračky, co tam McG nasázel v klidu zapomenete a béčkově si to užijete. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pokračování Chůvy na zabití jsem zhlédl jenom pár chvil po jedničce, což mělo své výhody, ale i nevýhody. Nemusel jsem si připomínat děj a všímal jsem si nejednoho odkazu na předchozí díl - v čemž ale tkvěly ty nevýhody: Nejenže se jedná o vyvražďovačku, jde i o totální vykrádačku jedničky, která jenom děj posouvá do větší absurdity a na nejednom místě jede proti logice svého předchůdce. Jenna Ortaga byla fajn, ale její účast nepomohla, zatímco Emily Alyn Lind byla vyloženě na pěst. Samotný závěr filmu byl jen trpkou třešničkou na tomto bizarním krvavém dortu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)
  • Podtitul filmu Killer Queen odkazuje na stejnojmenou píseň skupiny Queen, která dokonce i zazní ve vyvrcholení filmu. (CinemaRanger)
  • Když v čase 01:03:40 Cole (Judah Lewis) s Phoebe (Jenna Ortega) vstoupí do sklepa, jsou tam rozsvícená vánoční světélka, ačkoli je nikdo nemohl zapnout. (JimmyBook)

Reklama

Reklama